Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

του το είπα αλλα ήθελε να το τρυπήσει να δει τι έχει μέσα 

δεν είναι κιντερ εκπληξη πες του

Δημοσ.

του το είπα αλλα ήθελε να το τρυπήσει να δει τι έχει μέσα 

Τι να χει μέσα ρε; Πουλί θα έχει...

• Like 1
Δημοσ.

<p>Μου είπε ενας φίλος (20κάτι) οτι έβγαλε σπυράκι στο πουλί του , σαν αυτό που βγάζαμε στο κούτελο και έχει και πύον και με ρώταγε ενα ειναι φυσιολογικό , να του πω να πάει σε κανα γιατρό χθες ή ειναι normal ? γιατί εγώ δεν έβγαλα ποτέ αν και είχα θέμα στην εφηβεία για λιγο καιρό , ιδικά στην πλάτη , μετά καθάρισαν μόνα τους.<br><br> άκου σπυράκι στο πουλί :S δε ξέρω αν μπορείς να το ζουμπίσεις κιόλας εκεί </p>

Πουλί θεωρείται η περιοχη απτην ουρήθρα μεχρι τα καλαμπαλικια . Πού τόχει αυτός ;

Αυτο με τη ζεστη βελονα καλη ιδεα , μετά το ζούμπηγμα ομως μη ξεχάσει να ρίξει φρεσκοστυμένο λεμόνι .

Δημοσ.

Πουλί θεωρείται η περιοχη απτην ουρήθρα μεχρι τα καλαμπαλικια . Πού τόχει αυτός ;

Αυτο με τη ζεστη βελονα καλη ιδεα , μετά το ζούμπηγμα ομως μη ξεχάσει να ρίξει φρεσκοστυμένο λεμόνι .

στην τσουτσούνα ρε , δε πανα βάλει και σως κρεμμύδι , εγώ τις συμβουλές μου τις έδωσα 

Δημοσ.

τι βρηκε τελικα;

πύον λέει οτι είχε και άρχισε να βγάζει αίματα για αρκετή ώρα αλλα σταμάτησε . Oπως την πείραζε κ την έπιανε του σηκώθηκε απότομα και την τρύπησε παραπάνω , τώρα πόσο παραπάνω δεν ξέρω ούτε με νοιάζει , του ειπα να πάει σε γιατρό αλλιώς θα του πέσει και θα μείνει ατσούτσουνος με τα πειράματα 

Δημοσ.

the bigger the boobs the better...

649549-tumblr_ls7at9a8l01r30g7zo1_250.gi

Μ@λ@κ@ τι είναι αυτό; :lol:

Ο γραφίστας έχει δει ποτέ βζα; Ή νομίζει ότι είναι σαν ζελέ σε σεισμό; :lol:

Δημοσ.

Μ@λ@κ@ τι είναι αυτό; :lol:

Ο γραφίστας έχει δει ποτέ βζα; Ή νομίζει ότι είναι σαν ζελέ σε σεισμό; :lol:

ε τωρα κεσυ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...