viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ρε σεις, κανει βαρεμάρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μια σαπιλα παιζει στον αερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δεν παίζει σαπίλα , παιζει τσαντίλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μόλις βάλαμε A/C στο εξοχικό...μάλλον περιττό έξοδο για φέτος, με το χειμωνοκαλόκαιρο που κάνει. :-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μόλις βάλαμε A/C στο εξοχικό...μάλλον περιττό έξοδο για φέτος, με το χειμωνοκαλόκαιρο που κάνει. :-/ εδω δεν έχω a/c αλλα έχω ζέστη ανταλλάζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγω δεν εχω ούτε εξοχικό. Ανταλλάσουμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πριτς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγω δεν εχω ούτε εξοχικό. Ανταλλάσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ε κάτσε δεν έπιασαν οι ζέστες ακόμα. Καλύτερα να υπάρχει για τις 2 μέρες που θα το χρειαστείς παρά να το θες έστω για μια ω΄ρα και να θες να ξεριζώσεις τα βυζιά σου από τη ζέστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πριτς! i see ur πριτσ and i raise! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Οι διακοπές ρεύματος γίνανε απο 1 ώρα... 5 ωρες. Δλδ, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι άνθρωποι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπέρες! Να βγω ή να μη βγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Να βγει εννοείται...ασε που μπορεί να γλυτώσεις και καμιά διακοπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σε 20 λεπτά βγαίνουν οι πατάτες, σε 10 γίνεται διακοπή. ΝΤΕΡΜΠΥ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ε κάτσε δεν έπιασαν οι ζέστες ακόμα. Καλύτερα να υπάρχει για τις 2 μέρες που θα το χρειαστείς παρά να το θες έστω για μια ω΄ρα και να θες να ξεριζώσεις τα βυζιά σου από τη ζέστη Parsifal, θα μας δείξεις λίγο στήθος; πριν και μετά το τράβηγμα, ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις