Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάρεσε κάποιον συντελεστή ο μεγαλοπαπάρας. :rolleyes:

Ζήτημα να έχω δει μια ολόκληρη εκπομπή του. Αρκετά γλοιώδες υποκείμενο. Κάτι τέτοιους τους κατουράω συνήθως.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σήμερα είπα να μετρήσω λίγο με ζυγαριά τι τρώω αυτό τον καιρό με την όρεξη αν και δεν είχα κ πολύ λόγο πονόκοιλου κ έχω φάει 5 αυγά , 2 λίτρα γάλα , 100γρ βρώμη , κακάο , μια χούφτα φιστίκια ψημένα ,  1 κιλό ρύζι βρασμένο , μισό κιλό πατάτα φούρνου, μισό κιλό κρέας ψημένο , τέσσερα τόστ (2 τυρί 2 χοιρομέρι) , 2 μπιφτέκια μοσχάρι XxL , ενα τόνο , 4 μήλα , 2 πορτοκάλια , μια μπανάνα λίγη σαλάτα με λίγο φασόλι , τυρί, μουστάρδα, καρύδι για γαρνιτούρα 

Και τώρα κατάλαβα γιατί με ενοχλούσε τόσο καιρό η κοιλιά μου και είχα πρηξίματα κ αέρια
η ΗΣΑΛΑΤΑ έφταιγε γιατι με άρεσε κ έτρωγα κανα 2 κιλά τη μέρα 

σήμερα κομπλαν 

τελικά είχα δύο διάρροιες σήμερα , πάει καλύτερα , αυριο μπορεί να έχω μία! :"3

Δημοσ.

Έμεινε ένας καημένος στην Εθνικής Αμύνης μπροστά από τη φιλοσοφική. Δε φτάνει που έχει απίστευτη κίνηση λόγω της βροχής, την αποτελείωσε και αυτός.

Δημοσ.

Έμεινε ένας καημένος στην Εθνικής Αμύνης μπροστά από τη φιλοσοφική. Δε φτάνει που έχει απίστευτη κίνηση λόγω της βροχής, την αποτελείωσε και αυτός.

τι εννοείς ?

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ ότι σε μια οδό που είναι μια λωρίδα ανα κατεύθυνση (δύο αυτοσχέδιες σε κάποια σημεία), κόλλησε μέσα στη μέση βραδιάτικα και με βροχή.

Δημοσ.

Θα πεθάνω

Δεν πιστεύω τίποτα. Μας απειλείς εκ νέου με revοlvexit, τη στιγμή που είναι νωπή η δήλωσή σου περί δραστικής μείωσης της παρουσίας σου εδώ.. Kαι το τι επακολούθησε αυτής είναι σε όλους γνωστό: καθημερινή παρουσία με απανωτά ''χτυπήματα'' στο οφτόπικ το θρεντ. Ποιος περιμένεις τώρα να σε πιστέψει?

• Like 2
Δημοσ.

Linkin, Βασιλιτσα. Ειχε τοσο πολυ κρυο που οι νιφαδες ηταν σουπερ παγωμενες ξερωγω και το χιονι δεν... "πατικωνοταν".

Τωρα που γραφω ο βρο με ξαδελφο κ κατι φιλαρακια πανε βασιλιτσα. Κ εγω εχω οδοντιατρικο ραντεβου στη σαλονικη..

Δεν εχω πετυχει ποτε τοσο καλη πουδρα. Μονο μια φορα καναδαρα (αν και ημουν αρκετα νουμπας τοτε για να το ευχαριστηθω).

ps: ανοιγω το λαπτοπ απο sleep και δεν συνδεεται αυτοματα στο wifi, κανω troubleshoot, το προβλημα λυνεται και συνδεεται! Μλκες ανησυχω.

Δημοσ.

ρε είχα βγάλει μια ελιά πριν κανα μήνα , πριν λίγες μέρες ηταν οπως ειναι στην απο πάνω φωτογραφία και σήμερα οπως ειναι απο κάτω
λογικά σκουραίνει και μετά φαίνεται λιγότερο έτσι ? δεν ξανασκουραίνει ? γιατι βλέπω βάζει ήλιο σιγά σιγά και δε θέλω να τραβήξει η μελανίνη και να μείνει σκούρο 4life 

post-212651-0-31324800-1426141359_thumb.jpg

Δημοσ.

η λωρίδα κόλλησε ? με τι την φτιάξανε ? με σελοτέιπ ?

uhu

σήμερα είπα να μετρήσω λίγο με ζυγαριά τι τρώω αυτό τον καιρό με την όρεξη αν και δεν είχα κ πολύ λόγο πονόκοιλου κ έχω φάει 5 αυγά , 2 λίτρα γάλα , 100γρ βρώμη , κακάο , μια χούφτα φιστίκια ψημένα ,  1 κιλό ρύζι βρασμένο , μισό κιλό πατάτα φούρνου, μισό κιλό κρέας ψημένο , τέσσερα τόστ (2 τυρί 2 χοιρομέρι) , 2 μπιφτέκια μοσχάρι XxL , ενα τόνο , 4 μήλα , 2 πορτοκάλια , μια μπανάνα λίγη σαλάτα με λίγο φασόλι , τυρί, μουστάρδα, καρύδι για γαρνιτούρα 

Και τώρα κατάλαβα γιατί με ενοχλούσε τόσο καιρό η κοιλιά μου και είχα πρηξίματα κ αέρια

η ΗΣΑΛΑΤΑ έφταιγε γιατι με άρεσε κ έτρωγα κανα 2 κιλά τη μέρα 

σήμερα κομπλαν 

τελικά είχα δύο διάρροιες σήμερα , πάει καλύτερα , αυριο μπορεί να έχω μία! :"3

Θάλαμος αερίων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...