Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η λογική λέει πως εφόσον τον θέλει για data, τυπικά καλύτερα να πάει σε green, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω σχετικές περιπτώσεις βλαβών. Κι εγώ red θα έλεγα, είναι ο αμέσως πιο κάτω από τον black, που επειδή ακριβώς θέλει έναν σκληρό για data, θεωρώ πως είναι overkill. Ο red δεν έχει μεν τα 5 χρόνια εγγύησης, αλλά έχει 3 που είναι μια μέση προσφορά.

1tb δε συμφέρει με τίποτα πλέον, εκτός κι αν πάρεις κάναν blue, που νομίζω βγαίνουν μόνο σε αυτή την χωρητικότητα. 2tb και πάνω καλύτερα.

Που είχες πάει για snowboard ρε και είχε τόση πούδρα?

Η να σβήσει όλη την σαβούρα που δεν χρειάζεται, ταινίες και σειρές που δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ, παιχνίδια που δεν θα ξαναπαίξει, κλπ...

Το 99,9% της χωρητικότητας το θέλω για ταινίες. Τις οποίες έχω βαρεθεί να μην έχω χώρο και να χρειάζεται να τις σβήνω για να κατεβάζω άλλες και μετά να αναγκάζομαι πολλές φορές να ξανακατεβάσω αυτήν που έσβησα πριν λίγο καιρό.

Απλώς επειδή δνε βλέπω σαβούρες >2000 προτιμάω να τις έχω ετοιμοπόλεμες γιατί μου χρειάζονται συχνά

Τώρα αυτά με τα blue, green και τέτοια δεν τα πολυκαταλαβαίνω, οπότε λέω να παραγγείλω αυτό αν και η τιμή δεν ξέρω τι λέει

Δημοσ.

Το 99,9% της χωρητικότητας το θέλω για ταινίες. Τις οποίες έχω βαρεθεί να μην έχω χώρο και να χρειάζεται να τις σβήνω για να κατεβάζω άλλες και μετά να αναγκάζομαι πολλές φορές να ξανακατεβάσω αυτήν που έσβησα πριν λίγο καιρό.

Απλώς επειδή δνε βλέπω σαβούρες >2000 προτιμάω να τις έχω ετοιμοπόλεμες γιατί μου χρειάζονται συχνά

Τώρα αυτά με τα blue, green και τέτοια δεν τα πολυκαταλαβαίνω, οπότε λέω να παραγγείλω αυτό αν και η τιμή δεν ξέρω τι λέει

Γιατί τις ξανακατεβάζεις; Τις ξαναβλέπεις;;;;;;;

Πες όχι!

Δημοσ.

Σε τι ποιοτητα κατεβαζεις και γιατι θες να τις αποθηκευεις?

Δημοσ.

Linkin, Βασιλιτσα. Ειχε τοσο πολυ κρυο που οι νιφαδες ηταν σουπερ παγωμενες ξερωγω και το χιονι δεν... "πατικωνοταν".

Τωρα που γραφω ο βρο με ξαδελφο κ κατι φιλαρακια πανε βασιλιτσα. Κ εγω εχω οδοντιατρικο ραντεβου στη σαλονικη..

• Like 1
Δημοσ.

έβλεπα στον ύπνο μου οτι ήμουν εγώ , 2-3 φίλοι και ο Τσίπρας και συζητούσαμε κάτι που δε θυμάμαι. Όπως κοίταζα απο το παράθυρο βλέπω κάτι μέσα στη Θάλασσα , όχι υπτάμενος δίσκος αλλα σε φάση λες κ ηταν φτιαγμένο απο κόκαλα ζώου ή κάτι τέτοιο. Έβγαζε ηλεκτρισμό απο πάνω με κάτι σαν κεραίες και προσπαθούσε να απογειωθεί . Στα ξαφνικά κάνει ενα μπαμ και λέω ρε μαλάκες τι ειν αυτό "????
κοιτάμε απο το παράθυρο και κάνει μια τούμπα και σκάει στο νερό , βγάζει ενα ηλεκτροσόκ όπως τα tesla coil και σηκώνεται τσουνάμι .
Μετά θυμάμαι να ετοιμάζομαι να φύγω για Γαλαξιακό πόλεμο , μπαίνω στο fb και βλέπω pm απο ενα φίλο να μου λέει να κάνω κοινοποίηση στους φίλους του(lol wut) οτι τους ευχαριστεί που του στάθηκαν καλοί φίλοι αυτά τα χρόνια και yada yada yada 

Ρε να προσπαθώ να κάνω προώθηση και να κολλάει το internet , στο τέλος ξεκόλλησε αλλα το pm είχε χαθεί

χθες πριν κοιμηθώ διάβαζα τα θέματα (Internet σε καιρό πολέμου , Μήπως μου κλέβουν ρεύμα, Ο Πούτιν ξεκινά τον πόλεμο στην Ουκρανία και κάτι άλλα

:mellow:

Nαι, απλα παιζει να γινεις κι εσυ tagged σε αναλογη φαση τωρα που το πατησες. Ηταν κι ενα αλλο κλασικο που γινονταν tagged 19 φιλοι σε ενα video και μια αλλη παπαρια οπως αυτο με την κοτα.

φωτογραφία ηταν και δεν έγινε κανείς tag , την πόσταρε κανονικά ένας και είχε και σχόλιο μαζι με το link 
xD

Δημοσ.

ε μπαίνω fb να χαζέψω όσο τρώω και βλέπω δημοσίευση απο φίλο φίλου να του έχει ποστάρει φωτογραφία με εναν που γαμάει μια κότα 

δείτε

ΓΙΑΤΙ ?????????????????????????????????????????

εσύ γιατί μας το δείχνεις?

Δημοσ.

Ανοίγω το παράθυρο και βλέπω ενα κασκόλ της ΑΕΚ κρεμασμένο

Ανοίγω τον broswer και βλέπω κάποιους να χτυπάνε τύμπανα πολέμου

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/53698/me-katasxeseis-kai-dimefsi-periousion-apeilei-i-athina-to-verolino

Σηκώνω το κινητό και καταλαβαίνω οτι ο άνθρωπος που θελει να αγοράσει πραγματα απο εμένα δεν τα εχει ψάξει στο google

Μέρες

Κανε την χάρη στον εαυτό σου και δωσε ενα 20αρικο παραπάνω και πάρε τον 3tb red.

Δημοσ.

μόνο σε μένα φαίνεται αυτή η μαυρίλα που ζωγράφισαν αηδία; ότι τι; συμβολίζει τις μαυρίλες της ψυχής μας; και ας πούμε βλέποντας αυτό όσοι μένουν-περνάνε-δουλεύουν εκεί, θα νιώσουν καλύτερα; :/

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν το βρίσκω άσχημο, απλά σε λάθος κτήριο...

θα μου πεις βέβαια ότι και το υπόλοιπο μπουρδέλο είναι, δεν θα έχεις άδικο...

Δημοσ.

μόνο σε μένα φαίνεται αυτή η μαυρίλα που ζωγράφισαν αηδία; ότι τι; συμβολίζει τις μαυρίλες της ψυχής μας; και ας πούμε βλέποντας αυτό όσοι μένουν-περνάνε-δουλεύουν εκεί, θα νιώσουν καλύτερα; :/

Ειναι όντως αηδία και καταστρέψανε και το κτίριο (απέξω)

In other news

Skylines incoming.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...