Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές για το νομό / δήμο που επιλέξατε.

Αλλά και να υπήρχαν, είμαι σε γραμμή νοσοκομείου. Την άλλη φορά που είχε πέσει όλη η χώρα, εδώ κανονικά.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Free ξαπλωστρα για 2 ατομα μαζι με καφεδουμπα καθε βδομαδα απο το Whats Up

Not bad

Δεν έχεις που δεν έχεις σήμα,δεν πιάνεις που δεν πιάνεις γραμμή τουλάχιστον να πάς για μπάνιο

Κάτι είναι κι αυτό

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχεις που δεν έχεις σήμα,δεν πιάνεις που δεν πιάνεις γραμμή τουλάχιστον να πάς για μπάνιο

Κάτι είναι κι αυτό

Πω ρε φιλη, τη μπηχτη ηταν αυτη? Φαρμακερη εισαι θα σου μιλαω στον πληθυντικο. 

Ετσι Βονταφον ρε!!!

• Like 2
Δημοσ.

woot, τπτ σήμερα για εδώ :P

Γιατί τέτοια χαρά; Λες και ειναι είδος πρώτης ανάγκης......οπως είπε και ο γιδοβοσκος χτες. Αφού μπορούμε να ζήσουμε και χωρις ρεύμα οπως πριν 100 χρόνια στα χωριά, τι αγχωνομαστε και το κάνουμε θεμα.

Ελλάς η χώρα του πίσω!!!

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί τέτοια χαρά; Λες και ειναι είδος πρώτης ανάγκης......οπως είπε και ο γιδοβοσκος χτες. Αφού μπορούμε να ζήσουμε και χωρις ρεύμα οπως πριν 100 χρόνια στα χωριά, τι αγχωνομαστε και το κάνουμε θεμα.

Ελλάς η χώρα του πίσω!!!

μα το χριστο, παιζει η κυβερνηση να τον πληρωνει αυτον μονο για να βγαινει και να λεει επιτηδες χαζομαρες. δεν εξηγηται ρε αλλιως

Δημοσ.

υπάρχουν και χειρότερα , άντρες που κάνουν σα γκόμενες στο facebook

ειναι η νέα γενιά ζηλιαρηδων πουθενάδων που προσπαθούν να την πουν σε κάποιον με σπόντες γιατι

δεν έχουν ελπίδα man to man, ειναι πολυ λίγοι

κόβω τα ορχίδια μου οτι έχεις δει κ εσύ , όλοι έχουμε δει κ απο έναν, ειδικά αν έχεις facebook

αν και τελευταία έχουν εξαπλωθεί παντού σα τις κατίνες της γειτονιάς, δεν προλαβαίνεις να κλάσεις θα σε σχολιάσουν

Δεν έχω συναντήσει αλλά συντάσσομαι

• Like 1
Δημοσ.

και το νερό ας κόψουν. Μπορούμε και με μπύρα.

Εντάξει,πλέον είσαι από τα αγαπημένα μου άτομα. Πρέπει να έρθεις σε meeting για να σε κεράσω «νερό».

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει,πλέον είσαι από τα αγαπημένα μου άτομα. Πρέπει να έρθεις σε meeting για να σε κεράσω «νερό».

στην Βαρκελώνη; Κατά τι ώρα να περάσω; :-)

Δημοσ.

Μια που βλέπω στο tracking number το πακέτο μου να εχει φτάσει ξημερώματα στην αθηνα και μια που το εχω το μεσημέρι.

Thumps up στην DHL.

Δημοσ.

υπάρχουν και χειρότερα , άντρες που κάνουν σα γκόμενες στο facebook

ειναι η νέα γενιά ζηλιαρηδων πουθενάδων που προσπαθούν να την πουν σε κάποιον με σπόντες γιατι

δεν έχουν ελπίδα man to man, ειναι πολυ λίγοι

κόβω τα ορχίδια μου οτι έχεις δει κ εσύ , όλοι έχουμε δει κ απο έναν, ειδικά αν έχεις facebook

αν και τελευταία έχουν εξαπλωθεί παντού σα τις κατίνες της γειτονιάς, δεν προλαβαίνεις να κλάσεις θα σε σχολιάσουν

το ζω στη Σχολή μου .

Απλά αδιαφορία και τους αφήνεις να βγάζουν τα φρύδια τους και να ξυρίζουν την γάμπα μόνοι (-ες) τους 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...