BadBoy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δέν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές για το νομό / δήμο που επιλέξατε. Αλλά και να υπήρχαν, είμαι σε γραμμή νοσοκομείου. Την άλλη φορά που είχε πέσει όλη η χώρα, εδώ κανονικά.
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Free ξαπλωστρα για 2 ατομα μαζι με καφεδουμπα καθε βδομαδα απο το Whats Up Not bad Δεν έχεις που δεν έχεις σήμα,δεν πιάνεις που δεν πιάνεις γραμμή τουλάχιστον να πάς για μπάνιο Κάτι είναι κι αυτό 3
slevinkelevra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν έχεις που δεν έχεις σήμα,δεν πιάνεις που δεν πιάνεις γραμμή τουλάχιστον να πάς για μπάνιο Κάτι είναι κι αυτό Πω ρε φιλη, τη μπηχτη ηταν αυτη? Φαρμακερη εισαι θα σου μιλαω στον πληθυντικο. Ετσι Βονταφον ρε!!! 2
chill Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 woot, τπτ σήμερα για εδώ Γιατί τέτοια χαρά; Λες και ειναι είδος πρώτης ανάγκης......οπως είπε και ο γιδοβοσκος χτες. Αφού μπορούμε να ζήσουμε και χωρις ρεύμα οπως πριν 100 χρόνια στα χωριά, τι αγχωνομαστε και το κάνουμε θεμα. Ελλάς η χώρα του πίσω!!! 2
slevinkelevra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γιατί τέτοια χαρά; Λες και ειναι είδος πρώτης ανάγκης......οπως είπε και ο γιδοβοσκος χτες. Αφού μπορούμε να ζήσουμε και χωρις ρεύμα οπως πριν 100 χρόνια στα χωριά, τι αγχωνομαστε και το κάνουμε θεμα. Ελλάς η χώρα του πίσω!!! μα το χριστο, παιζει η κυβερνηση να τον πληρωνει αυτον μονο για να βγαινει και να λεει επιτηδες χαζομαρες. δεν εξηγηται ρε αλλιως
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ρε θα μας κόψουν το ρεύμα ρε, αλλά δεν πειράζει, δεν είναι δημόσιο αγαθό, μπορούμε και με λάμπες πετρελαίου 4
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 και το νερό ας κόψουν. Μπορούμε και με μπύρα. 6
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 υπάρχουν και χειρότερα , άντρες που κάνουν σα γκόμενες στο facebook ειναι η νέα γενιά ζηλιαρηδων πουθενάδων που προσπαθούν να την πουν σε κάποιον με σπόντες γιατι δεν έχουν ελπίδα man to man, ειναι πολυ λίγοι κόβω τα ορχίδια μου οτι έχεις δει κ εσύ , όλοι έχουμε δει κ απο έναν, ειδικά αν έχεις facebook αν και τελευταία έχουν εξαπλωθεί παντού σα τις κατίνες της γειτονιάς, δεν προλαβαίνεις να κλάσεις θα σε σχολιάσουν Δεν έχω συναντήσει αλλά συντάσσομαι 1
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Υστερία και οδυρμός ιάπωνα πολιτικού... Φανταστείτε έτσι τον Μπένι! Καλή φάση!
BadBoy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 και το νερό ας κόψουν. Μπορούμε και με μπύρα. Εντάξει,πλέον είσαι από τα αγαπημένα μου άτομα. Πρέπει να έρθεις σε meeting για να σε κεράσω «νερό». 1
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Υστερία και οδυρμός ιάπωνα πολιτικού... Φανταστείτε έτσι τον Μπένι! Καλή φάση! το ουρλιαχτο που βγαζει ειναι ολα τα λεφτα!! edit:τωρα ειδα οτι ειναι 47!! :shock:
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εντάξει,πλέον είσαι από τα αγαπημένα μου άτομα. Πρέπει να έρθεις σε meeting για να σε κεράσω «νερό». στην Βαρκελώνη; Κατά τι ώρα να περάσω;
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μια που βλέπω στο tracking number το πακέτο μου να εχει φτάσει ξημερώματα στην αθηνα και μια που το εχω το μεσημέρι. Thumps up στην DHL.
Adon1s Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 υπάρχουν και χειρότερα , άντρες που κάνουν σα γκόμενες στο facebook ειναι η νέα γενιά ζηλιαρηδων πουθενάδων που προσπαθούν να την πουν σε κάποιον με σπόντες γιατι δεν έχουν ελπίδα man to man, ειναι πολυ λίγοι κόβω τα ορχίδια μου οτι έχεις δει κ εσύ , όλοι έχουμε δει κ απο έναν, ειδικά αν έχεις facebook αν και τελευταία έχουν εξαπλωθεί παντού σα τις κατίνες της γειτονιάς, δεν προλαβαίνεις να κλάσεις θα σε σχολιάσουν το ζω στη Σχολή μου . Απλά αδιαφορία και τους αφήνεις να βγάζουν τα φρύδια τους και να ξυρίζουν την γάμπα μόνοι (-ες) τους 2
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μπύρες; Ο Λέφτερ ούτε μια* δεν πίνει ολόκληρη. Όλα είναι φήμες *
Προτεινόμενες αναρτήσεις