Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Προτείνω Western Digital Black 1Tb. Η τιμή είναι λίγο αλμυρή (89 ευρώ) άλλα έχει 5 χρονιά εγγύηση.Επίσης έχω διαβάσει ότι είναι θορυβώδης. Προσωπικά αγοράζω από το you.gr . Δεν μου έχει τύχει ελαττωματικό προϊόν για να ξέρω πως συμπεριφέρονται σε αυτό το θέμα.
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Λέω για αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28135&cat=6 Καλός μου φαίνεται
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέιλ από το ηλεκτρονικό φαρμακείο που ψωνίζω Προλάβετε τα κορυφαία προϊόντα αδυνατίσματος σε προσφορά. Δεν θέλω φίλος, με το ζόρι; πες τους να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο 1
LongTom Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σήμερα έμαθα ότι είχαν για 12 μέρες το βιβλίο που παράγγειλα από το amazon.co.uk στο τοπικό depot της DHL και τάχα δεν με έβρισκαν.Ούτε σημείωμα,ούτε mail ούτε τηλέφωνο.Αύριο θα πάω να το παραλάβω μόνος μου. Αχ αυτή η DHL,γερμανική οργάνωση,όχι αστεία. Τέταρτη φορά που τα κάνουν σκ@τ@ στην κωλοDHL,τρεις στην Γερμανία και μια εδώ. Η ειρωνεία είναι ότι άλλο πακέτο από την amazon.co.uk που αγόρασα μια εβδομάδα μετά, ήρθε εδώ και 7 μέρες με το Δανέζικο ταχυδρομείο...
viper2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 παρε 3 να έχεις. Κανα 100αρι θα κανει ο WD Green. Έχω 2χ3tb green και δεν προτείνω. καλύτερα να πάει σε red.
slipknot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η λογική λέει πως εφόσον τον θέλει για data, τυπικά καλύτερα να πάει σε green, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω σχετικές περιπτώσεις βλαβών. Κι εγώ red θα έλεγα, είναι ο αμέσως πιο κάτω από τον black, που επειδή ακριβώς θέλει έναν σκληρό για data, θεωρώ πως είναι overkill. Ο red δεν έχει μεν τα 5 χρόνια εγγύησης, αλλά έχει 3 που είναι μια μέση προσφορά. 1tb δε συμφέρει με τίποτα πλέον, εκτός κι αν πάρεις κάναν blue, που νομίζω βγαίνουν μόνο σε αυτή την χωρητικότητα. 2tb και πάνω καλύτερα.
linkin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ρε συ, η πουδρα ηταν unreal. Μεχρι τα μπουτχια εμπαινα στο απατητο και δεν σταματουσε η σανιδα! Λες και ηταν σκονη σε λεω! Και αν τυχαινε να πέσω για να σηκωθώ έδινα μάχη, δεν υπήρχε μέρος να δώσω ώθηση να σηκωθω (Eλπιζω να κανω 5χ5χ60-70 squat και 5χ5 80dl για παγκο, ασ'το..) Που είχες πάει για snowboard ρε και είχε τόση πούδρα? Η λογική λέει πως εφόσον τον θέλει για data, τυπικά καλύτερα να πάει σε green, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω σχετικές περιπτώσεις βλαβών. Κι εγώ red θα έλεγα, είναι ο αμέσως πιο κάτω από τον black, που επειδή ακριβώς θέλει έναν σκληρό για data, θεωρώ πως είναι overkill. Ο red δεν έχει μεν τα 5 χρόνια εγγύησης, αλλά έχει 3 που είναι μια μέση προσφορά. 1tb δε συμφέρει με τίποτα πλέον, εκτός κι αν πάρεις κάναν blue, που νομίζω βγαίνουν μόνο σε αυτή την χωρητικότητα. 2tb και πάνω καλύτερα. Η να σβήσει όλη την σαβούρα που δεν χρειάζεται, ταινίες και σειρές που δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ, παιχνίδια που δεν θα ξαναπαίξει, κλπ... 2
slipknot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η να σβήσει όλη την σαβούρα που δεν χρειάζεται, ταινίες και σειρές που δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ, παιχνίδια που δεν θα ξαναπαίξει, κλπ... Τι θα γίνει όμως άμα ξεσπάσει πόλεμος και δεν έχουμε πια πρόσβαση στο net; Πρέπει να υπάρχει stackαρισμένο κάποιο υλικό για τις πρώτες μέρες, όσο υπάρχει ακόμα ρεύμα. Είναι σοβαρός προβληματισμός, άνοιξε και σχετικό topic. 6
viper2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τι θα γίνει όμως άμα ξεσπάσει πόλεμος και δεν έχουμε πια πρόσβαση στο net; Πρέπει να υπάρχει stackαρισμένο κάποιο υλικό για τις πρώτες μέρες, όσο υπάρχει ακόμα ρεύμα. Είναι σοβαρός προβληματισμός, άνοιξε και σχετικό topic. inspired by http://www.insomnia.gr/topic/562277-internet-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85/?hl=%2Binternet+%2B%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%85&do=findComment&comment=53858607 Σπερες edit αυτος που κανει τα tuts στο solidworks θα πρεπει να φοβαται να σηκωσει το τηλεφωνο... zoolander 2 http://mashable.com/2015/03/10/zoolander-valentino-show/ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ιnspired by mentoras? Έπρεπε να το περιμένω..
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μήπως πηγαίνουμε για πόλεμο και εμείς καθόμαστε αμέριμνοι εδώ μέσα ;
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μήπως πηγαίνουμε για πόλεμο και εμείς καθόμαστε αμέριμνοι εδώ μέσα ; πως σου ήρθε ?
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μήπως πηγαίνουμε για πόλεμο και εμείς καθόμαστε αμέριμνοι εδώ μέσα ; Terrorized by mentoras?? Run to the hills, run for your meals. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις