Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω Western Digital Black 1Tb.

Η τιμή είναι λίγο αλμυρή (89 ευρώ) άλλα έχει 5 χρονιά εγγύηση.Επίσης έχω διαβάσει ότι είναι θορυβώδης.

Προσωπικά αγοράζω από το you.gr . Δεν μου έχει τύχει ελαττωματικό προϊόν για να ξέρω πως συμπεριφέρονται σε αυτό το θέμα.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέιλ από το ηλεκτρονικό φαρμακείο που ψωνίζω

Προλάβετε τα κορυφαία προϊόντα αδυνατίσματος σε προσφορά.

Δεν θέλω φίλος, με το ζόρι;

πες τους να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έμαθα ότι είχαν για 12 μέρες το βιβλίο που παράγγειλα από το amazon.co.uk στο τοπικό depot της DHL και τάχα δεν με έβρισκαν.Ούτε σημείωμα,ούτε mail ούτε τηλέφωνο.Αύριο θα πάω να το παραλάβω μόνος μου. 

Αχ αυτή η DHL,γερμανική οργάνωση,όχι αστεία. :rolleyes:

Τέταρτη φορά που τα κάνουν σκ@τ@ στην κωλοDHL,τρεις στην Γερμανία και μια εδώ.

Η ειρωνεία είναι ότι άλλο πακέτο από την amazon.co.uk που αγόρασα μια εβδομάδα μετά, ήρθε εδώ και 7 μέρες με το Δανέζικο ταχυδρομείο...

Δημοσ.

παρε 3 να έχεις. Κανα 100αρι θα κανει ο WD Green.

Έχω 2χ3tb green και δεν προτείνω. καλύτερα να πάει σε red.

Δημοσ.

Η λογική λέει πως εφόσον τον θέλει για data, τυπικά καλύτερα να πάει σε green, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω σχετικές περιπτώσεις βλαβών. Κι εγώ red θα έλεγα, είναι ο αμέσως πιο κάτω από τον black, που επειδή ακριβώς θέλει έναν σκληρό για data, θεωρώ πως είναι overkill. Ο red δεν έχει μεν τα 5 χρόνια εγγύησης, αλλά έχει 3 που είναι μια μέση προσφορά.

1tb δε συμφέρει με τίποτα πλέον, εκτός κι αν πάρεις κάναν blue, που νομίζω βγαίνουν μόνο σε αυτή την χωρητικότητα. 2tb και πάνω καλύτερα.

Δημοσ.

ρε συ, η πουδρα ηταν unreal. Μεχρι τα μπουτχια εμπαινα στο απατητο και δεν σταματουσε η σανιδα! Λες και ηταν σκονη σε λεω! Και αν τυχαινε να πέσω για να σηκωθώ έδινα μάχη, δεν υπήρχε μέρος να δώσω ώθηση να σηκωθω :P

2014-12-31%2013.20_zpspnedgg6j.jpg~origi

(Eλπιζω να κανω 5χ5χ60-70 squat και 5χ5 80dl :P για παγκο, ασ'το..)

Που είχες πάει για snowboard ρε και είχε τόση πούδρα?

Η λογική λέει πως εφόσον τον θέλει για data, τυπικά καλύτερα να πάει σε green, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω σχετικές περιπτώσεις βλαβών. Κι εγώ red θα έλεγα, είναι ο αμέσως πιο κάτω από τον black, που επειδή ακριβώς θέλει έναν σκληρό για data, θεωρώ πως είναι overkill. Ο red δεν έχει μεν τα 5 χρόνια εγγύησης, αλλά έχει 3 που είναι μια μέση προσφορά.

1tb δε συμφέρει με τίποτα πλέον, εκτός κι αν πάρεις κάναν blue, που νομίζω βγαίνουν μόνο σε αυτή την χωρητικότητα. 2tb και πάνω καλύτερα.

Η να σβήσει όλη την σαβούρα που δεν χρειάζεται, ταινίες και σειρές που δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ, παιχνίδια που δεν θα ξαναπαίξει, κλπ...

• Like 2
Δημοσ.

Η να σβήσει όλη την σαβούρα που δεν χρειάζεται, ταινίες και σειρές που δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ, παιχνίδια που δεν θα ξαναπαίξει, κλπ...

Τι θα γίνει όμως άμα ξεσπάσει πόλεμος και δεν έχουμε πια πρόσβαση στο net; Πρέπει να υπάρχει stackαρισμένο κάποιο υλικό για τις πρώτες μέρες, όσο υπάρχει ακόμα ρεύμα. Είναι σοβαρός προβληματισμός, άνοιξε και σχετικό topic.

• Like 6
Δημοσ.

Τι θα γίνει όμως άμα ξεσπάσει πόλεμος και δεν έχουμε πια πρόσβαση στο net; Πρέπει να υπάρχει stackαρισμένο κάποιο υλικό για τις πρώτες μέρες, όσο υπάρχει ακόμα ρεύμα. Είναι σοβαρός προβληματισμός, άνοιξε και σχετικό topic.

inspired by

http://www.insomnia.gr/topic/562277-internet-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85/?hl=%2Binternet+%2B%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%85&do=findComment&comment=53858607

Σπερες 

edit

αυτος που κανει τα tuts στο solidworks θα πρεπει να φοβαται να σηκωσει το τηλεφωνο...

zoolander 2   :-D

http://mashable.com/2015/03/10/zoolander-valentino-show/

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως πηγαίνουμε για πόλεμο και εμείς καθόμαστε αμέριμνοι εδώ μέσα ;

keanu.jpg

πως σου ήρθε ?

Δημοσ.

Μήπως πηγαίνουμε για πόλεμο και εμείς καθόμαστε αμέριμνοι εδώ μέσα ;

keanu.jpg

Terrorized by mentoras??  Run to the hills, run for your meals.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...