Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συ, η πουδρα ηταν unreal. Μεχρι τα μπουτχια εμπαινα στο απατητο και δεν σταματουσε η σανιδα! Λες και ηταν σκονη σε λεω! Και αν τυχαινε να πέσω για να σηκωθώ έδινα μάχη, δεν υπήρχε μέρος να δώσω ώθηση να σηκωθω :P

2014-12-31%2013.20_zpspnedgg6j.jpg~origi

(Eλπιζω να κανω 5χ5χ60-70 squat και 5χ5 80dl :P για παγκο, ασ'το..)

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέιλ από το ηλεκτρονικό φαρμακείο που ψωνίζω

Προλάβετε τα κορυφαία προϊόντα αδυνατίσματος σε προσφορά.

Δεν θέλω φίλος, με το ζόρι;

Δημοσ.

Παιδιά ρίχτε μια σύντομη γνώμη, γιατί θέλω να παραγγείλω

http://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/m/357/Seagate/f/490667/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1TB.html?keyphrase=%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82

Θέλω 1τέρα για 2ο εσωτερικό, για αρχεία και ταινίες. Από μάρκα νομίζω ότι seagate και WD είναι "οι καλές".

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω; Επίσης προτείνετέ μου ένα ελληνικό μαγαζί που να έχετε αγοράσει

Δημοσ.

Μονο χωρητικότητα και χρόνια εγγύησης, οι ταχυτητες αφου τον θελεις μονο για αποθηκευση δεν ειναι απαραίτητες. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά ρίχτε μια σύντομη γνώμη, γιατί θέλω να παραγγείλω

http://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/m/357/Seagate/f/490667/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1TB.html?keyphrase=%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82

Θέλω 1τέρα για 2ο εσωτερικό, για αρχεία και ταινίες. Από μάρκα νομίζω ότι seagate και WD είναι "οι καλές".

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω; Επίσης προτείνετέ μου ένα ελληνικό μαγαζί που να έχετε αγοράσει

εγω στη θεση σου θα πηγαινα σε κατι τετοιο

http://www.e-shop.gr/western-digital-wd20ezrx-2tb-caviar-green-sata3-p-PER.304592

ειδαι για ταινιες κτλ γεμιζουν γρηγορα πλεον!!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τότε, τα πράγματα απλοποιούνται.

Πείτε μου και ένα μαγαζί που εμπιστεύεστε να κοιτάξω τιμές γιατί για το eshop έχουν ακουστεί πολλά...

Και άμα η τιμή συμφέρει μπορεί να πάρω και 2τέρα

Δημοσ.

Ωραία τότε, τα πράγματα απλοποιούνται.

Πείτε μου και ένα μαγαζί που εμπιστεύεστε να κοιτάξω τιμές γιατί για το eshop έχουν ακουστεί πολλά...

Και άμα η τιμή συμφέρει μπορεί να πάρω και 2τέρα

παρε 3 να έχεις. Κανα 100αρι θα κανει ο WD Green. 

• Moderators
Δημοσ.

αυτο ειναι σχετικο! ψωνιζω χρονια απο e-shop μια δυο φορες που ειχα θεμα διορθωθηκε αμεσως! γενικα πιστευω οτι παντα ειναι και λιγο που θα πεσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...