Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ δεν εχω δοκιμασει τετοια. το καλυτερο σουτιεν που πηρα ηταν ενα venus victoria ολο δαντελα, χωρις ενισχυση και μλκς και το ειχα παρει απο outlet σε τιμη χωμα. Δε θυμαμαι πόσο ακριβως αλλά κατω απο 20ρικο πρεπει να ηταν

εγώ περιμένω να πέσει η τιμή στα triumph χωρίς μπανέλα να τσιμπήσω κανένα

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Wonderbra είναι αυτά που κάνουν τα βυζιά τούμπανο και μετά πάει να μας το βγάλει ο άλλος και απογοητεύεται με την πραγματικότητα;

:P

Καλύτερα χωρίς

Εσείς οι 2 και το viper πρέπει να σταματήσετε να ποστάρετε.Πάω να γράψω κάτι και βλέπω ότι έχει ήδη γραφτεί :P

Όπως και να χει αγοράστε απλά μικρά σχήματα(όχι ολόσωμα ή με περιττό ύφασμα) αλλά σε σκούρα χρώματα...η αντίθεση με το χρώμα του δέρματος τονίζει το σημείο είτε έχει είτε δεν έχει προσόντα.

Νταξει δεν ειναι και brad pitt αλλα ειναι αρκετα γνωστος γενικα, παιζει και σε ενα show που το βλεπει πολυς κοσμος εδω (chicago fire) οποτε....

Είμαι σίγουρος ότι το παόκι googlare "House md chicago".

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοί που, και καλα, φαγαν τον αντίπαλο του Πούτιν πρεπει να εχουν φάει απίστευτο ξύλο...

Σπερες

Δημοσ.

έβλεπα στον ύπνο μου τον Lucifer , τον alex και κάποιον real life φίλο 
ο real life φίλος μου έλεγε οτι θα πάρει ενα ποδήλατο με 5 χιλιάδες euros , και οι άλλοι δύο έλεγαν οτι κάτι παίρνεις 
τους λέω ρε εγώ λέω να πάρω ενα με 1000 euro να κάνω τη δουλειά μου
και ξαφνικά πετάγεται απ το πουθενά ο Obama και μου λέει ψψψτ , φιλαράκο , τα καλύτερα ποδήλατα ειναι δωρεάν , /wink wink

ξύπνησα με στομαχόπονο και με πήγε αίμα , έφαγα το πρωί κ πάλι πριν με πήγε πρι πρι
τρώω ξανά και πάλι πριπρι
περίεργη μέρα 

• Moderators
Δημοσ.

Παλι καλα που δεν είδες εμενα, σημαινω μεγαλη πορτα και δεν ειναι καλο πάντα.  

• Like 2
Δημοσ.

βλέπω τώρα στο fb έχει ανεβάσει ενας γνωστός φωτογραφίες με το pitbull του και έχει κομμένα αφτιά (δεν του τα έκοψαν τώρα , ειναι μεγάλο) 

φαίνεται πολύ αηδία wtf ...

Δημοσ.

Που το βρήκες αυτό το χοντροχέρι;

to googlara δεν βρηκα λεπτο χερι να ορκιζεται.παντως το μανικιουρ ειναι μια χαρα εεε.

Δημοσ.

Αντρικό ειναι τελικά το χέρι, για αυτό ειναι έτσι...

Ελπίζω οι τύπος να αγοράσει πλυντήριο πιάτων, διότι μετά το μανικιούρ θα ειναι ανακόλουθο του υπόλοιπου...

Κι επίσης, να του πείτε πως δεν ορκιζόμαστε στα ιερά αναγνώσματα.

Δημοσ.

Κορίτσα η πρωινή συζήτηση μπορεί να επαναληφθεί αλλά αυτή τη φορά με φωτογραφίες;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παλι καλα που δεν είδες εμενα, σημαινω μεγαλη πορτα και δεν ειναι καλο πάντα.  

Πήγαμε σε μια ψαροταβέρνα Κυριακή μεσημέρι και ήταν μια παρέα από κάτι γέρους 45-50.Ήταν ένας φτυστός εσύ.Έτοιμος ήμουν να χαιρετήσω :D

Όχι, ορκίζομαι

cosmo.JPG?width=423&height=600

<3

Από την σελίδα τους

Γεια σας! Προσφατα ημουν με ενα παιδι και εκει που ειχαμε αναψει για τα καλα μου ειπε οτι μυριζουν ασχημα τα υγρα μου και ηθελε μονο να του κανω στο@ατικο. Να τονισω οτι αυτος δε με εγλυψε η κατι τετοιο. οκ θα ελεγα οτι απλα ειναι περιεργος αλλα το θεμα ειναι οτι μου ειχε τυχει και μια αλλη φορα που ενω ημουν με ενα παιδι στο σπιτι του πριν ακομα βγουν ρουχα αυτος προφασιστηκε οτι ειχε μια δουλεια και επρεπε να την κανει! τοτε το θεωρησα οκ αν και ξενερωσα επειδη ειχα γινει ηδη μουσκεμα. τωρα ομως το βλεπω με αλλη οπτικη.. βρε μηπως και;;;                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Δε ξερω τι αλλο να πω ειναι δυνατον να μυριζουν ασχημα τα υγρα μας? Εγω τουλαχιστον δε μπορω να το καταλαβω! Εχει τυχει σε καμια σας; εαν μυριζει σαν χλωρινη γιατρε μου μηπως εχει χαλασει το ph μου?

Bondage.... Πείτε τη γνώμη σας για αυτο. Θα το δοκιμάζατε? αν ναι θα το δοκιμάζατε μονο με τον σύντροφο σας η και με κάποιον που δεν ξέρετε καλά? το θεωρείτε σαδιστικό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...