Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν είχα καλή ορατότητα :lol:

Μπορει να τον σταμάτησαν να τον ρωτήσουν ποιο ηταν το "άσμα"....από αυτούς ολα να τα περιμένεις

Point is ότι το τραγικοτραγουδο σωπάσει στην θέα του Φάρου....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδάκια.

Οκ κατανοώ τη μαλακία μου που δε σταμάτησα τελείως, αλλά οκ δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αφού ο άλλος δεν κοίταξε, δεν άκουσε κόρνα δεν έκοψε και έτρεχε... Αν ήταν πεζός δηλαδή στη θέση μου τι; Δεν άνοιξε και ο αερόσακος ρε γαμώτο, αν έτρεχα λίγο είχα πεθάνει

αυτό μου κάνει εντύπωση , πως κανένας δεν σχολιάζει οτι ηταν 72 χρονών κωλόγερος που θα μπορούσε άνετα να πεθάνει πάνω στο τιμόνι λόγο ηλικίας-προβλημάτων υγείας της ηλικίας του και να θερίσει κανέναν με το αυτοκίνητο εκτος ελέγχου. Επίσης οι γέροι έχουν μηδαμινα αντανακλαστικά-χρόνο αντίδρασης , δηλαδή οι γέροι που οδηγούν ειναι σαν μεθυσμένοι.

Δεν εχω ιδεα απο worldpress αλλά ανέλαβα να διορθωσω κάποια θέματα για τη ΗΔΟΥΛΕΙΑ μου. :ph34r:

Μπραβο μου. :mellow:

Μαριόμ , δερφούλαμ!

tumblr_m79n7znPL21qb11vb.gif

Attention whoring παντού. Αηδία έχει καταντήσει... και όσο πιο βλάξ, τόσο πιο έντονο το φαινόμενο!

in other news, να χε ο μήνας 60 μέρες.

αν περνάνε γιατρούς κ κόβουν αποδειξεις δεν έχει να λέει ,η δουλειά δεν ειναι ντροπη

• Like 1

αν περνάνε γιατρούς κ κόβουν αποδειξεις δεν έχει να λέει ,η δουλειά δεν ειναι ντροπη

Χειρότερο από ατένσιον-πουθενά-χόρ βλάκα που νομίζει ότι είναι έξυπνος δεν έχω, οπότε είναι λίγο ντροπή.

Τυλίγω όλα τα σεντόνια τώρα τελευταία και το πρωί μοιάζω με μούμια. Έχει μια δροσούλα τα ξημερώματα..

• Like 1

To οξύμωρο με αυτή την εφημερίδα είναι πως αν εξαιρέσεις το πρωτοσέλιδο - βασικό της άρθρο και το κοινό στο οποίο απευθύνεται, κάποια ρεπορτάζ που κάνει  είναι αρκετά αξιόλογα. Δεν την έχω αγοράσει ποτέ, αλλά λόγω της δουλείας μου υπάρχουν στο χώρο εργασίας μου σχεδόν όλες οι εφημερίδες. 

• Like 1

το κορυφαιο:μπειτε στο site της δεη να δειτε το προγραμμα και το site εχει πεσει <_<

τεσπα τουλαχιστον το γραφουν οι εφημεριδες...

το προγραμμα διακοπων ρευματος? μπηκα στο σαιτ αλλα δε βρισκω τπτ...ενα λινκ ρε παιδια πλιζ!!!καποιος?

το προγραμμα διακοπων ρευματος? μπηκα στο σαιτ αλλα δε βρισκω τπτ...ενα λινκ ρε παιδια πλιζ!!!καποιος?

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pote_kai_se_poies_perioxes_tha_diakopei_to_reuma_mexri_tis_2_to_meshmeri.2886590.html

• Like 1

Χειρότερο από ατένσιον-πουθενά-χόρ βλάκα που νομίζει ότι είναι έξυπνος δεν έχω, οπότε είναι λίγο ντροπή.

Τυλίγω όλα τα σεντόνια τώρα τελευταία και το πρωί μοιάζω με μούμια. Έχει μια δροσούλα τα ξημερώματα..

υπάρχουν και χειρότερα , άντρες που κάνουν σα γκόμενες στο facebook

ειναι η νέα γενιά ζηλιαρηδων πουθενάδων που προσπαθούν να την πουν σε κάποιον με σπόντες γιατι

δεν έχουν ελπίδα man to man, ειναι πολυ λίγοι

κόβω τα ορχίδια μου οτι έχεις δει κ εσύ , όλοι έχουμε δει κ απο έναν, ειδικά αν έχεις facebook

αν και τελευταία έχουν εξαπλωθεί παντού σα τις κατίνες της γειτονιάς, δεν προλαβαίνεις να κλάσεις θα σε σχολιάσουν

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...