*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 <p>Ημέρα της γυναίκας σήμερα....Ρίξτε τους κανα καλό γλυψιματάκι. </p> Μόνο σήμερα;;;;;; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Βάζω καμιά φορά ζάχαρη άχνη στον καφέ αλλά δεν κάνει και πολλή δουλειά Έχει άμυλο η άχνη, τι δουλειά να κάνει.. Γιατι ο linkin ειναι τοσο χλιδας που πλεον στα παρτυ αραζει με γνωστο ηθοποιο και βασικο συντελεστη του house m.d. A ρε linkin φιρμα εισαι ρε γμτ. Γiατί ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. Ασπροπρόσωπους μας έβγαλες πάλι (μια που λέμε για άχνη).
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Γιατι ο linkin ειναι τοσο χλιδας που πλεον στα παρτυ αραζει με γνωστο ηθοποιο και βασικο συντελεστη του house m.d. A ρε linkin φιρμα εισαι ρε γμτ. rule #32.
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μόνο σήμερα;;;;;; Θες να την καθιερώσουμε κάθε μέρα τη γυναικομέρα? U kinky neny... 1
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Νέος Λίβε μας βρήκε. XD Που χάθηκε αυτή η ψυχή;
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Που χάθηκε αυτή η ψυχή; Kάπου μεταξύ δουλειάς και γυμναστηρίου..
g_alkis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Kάπου μεταξύ δουλειάς και γυμναστηρίου.. Και κομμωτηρίου
linkin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχει άμυλο η άχνη, τι δουλειά να κάνει.. Γiατί ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. Ασπροπρόσωπους μας έβγαλες πάλι (μια που λέμε για άχνη). Γιατι ειμαι ο καλυτερος! rule #32. εξηγησου γατοκοριτσο
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Και κομμωτηρίου Κάτσε λίγο να τον φωνάξω.. εδώ είναι.. 6 threads πιο κάτω. Γιατι ειμαι ο καλυτερος! Ο πιο γαμάτος λίνκην του κόσμου!!!
Adon1s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Θέλω να μάθω τρομπέτα , αλλά δεν είναι κιθάρα να πεις οτι θα κουμαντάρεις τον ήχο . Θα σηκώσει στο πόδι την πολυκατοικία . Καμιά λύση υπάρχει ;
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Θέλω να μάθω τρομπέτα , αλλά δεν είναι κιθάρα να πεις οτι θα κουμαντάρεις τον ήχο . Θα σηκώσει στο πόδι την πολυκατοικία . Καμιά λύση υπάρχει ; Πέρνεις ένα σιγαστήρα http://www.ebay.com/bhp/trumpet-mute
linkin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν βγαζει photo o κυριος γενικα απο προσωπικες φασεις, μονο επισημες. Και κατι ομαδικες που βγαλαμε, απειχε. Και νταξει, δεν ηταν και ο hugh ωστε να βγαλω photo στην ζουλα και να αρχισω να τρεχω. Κάτσε λίγο να τον φωνάξω.. εδώ είναι.. 6 threads πιο κάτω. Ο πιο γαμάτος λίνκην του κόσμου!!! Αληθεια το λες αυτο για μενα? Το εννοεις?
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αληθεια το λες αυτο για μενα? Το εννοεις? Ποτέ δεν μιλάω με γρίφους εγώ. For whom the bell tolls..? XD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις