Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν υπαρχει χρονος να κοιμηθω σωστα οσο δουλευω.Μονο στα ρεπο,αλλα επειδη εχω συνηθισει τα ξενυχτια,ακομα και στα ρεπο δεν μπορω να κοιμηθω πριν τις 02:00-03:00 και ξυπναω κατα τις 12:00.Ξεκουραζομαι καπως αλλα μολις ξαναπιανω δουλεια γινομαι παλι χαλια,σαν ζομπι.

Ειμαι αγχωτικος ανθρωπος αλλα η ελλειψη υπνου με κανει χειροτερα.

Πριν λιγες ημερες εκανα εξετασεις.Γενικες αιματος,ουρια,βιοχημικες κλπ και βγηκαν φυσιολογικες. Ειχα πανω απο 10 χρονια να κανω.

Δημοσ.

Ημέρα της γυναίκας σήμερα....Ρίξτε τους κανα καλό γλυψιματάκι. 

Δημοσ.

Απο ολο τον μηνα κοιμαμαι βραδυ κανα 8ωρο καπου τις 10 ημερες συνηθως κατα τις 03:00-11:00 μονο οταν εχω ρεπο.Τις υπολοιπες ημερες που δουλευω βραδυ κοιμαμαι την ημερα 07-08:00-12 και παλι το απογευμα 2-3 ωρες, σπαστα δηλαδη εκτος και αν ειμαι τυχερος και το παω σερι πχ 07:00-15:00.Αν κοιμηθω μονο 07-12:00 και δεν ξανακοιμηθω παλι το απογευμα οταν παω βραδυ για δουλεια νυσταζω και ειναι μαρτυριο.

Το προβλημα ειναι οτι ο υπνος την ημερα δεν ειναι ποιοτικος οπως το βραδυ και δεν συνηθιζεται.Επισης οτι την ημερα κανουν ολοι φασαρια στην γειτονια και με ξυπνουν.Παιδια,αυτοκινητα,Αγγλικα,κλπ.Μενω σε κωλοσημειο.

Δημοσ.

Ημέρα της γυναίκας σήμερα....Ρίξτε τους κανα καλό γλυψιματάκι. 

Να 'χαμε ένα παγωτό

i saw that......

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι καλυτερα χωρις γλυκανισο γιατι κανει ασχημο κεφαλι.

Και καλυτερα να μην ειναι του εμποριου.

Δημοσ.

Γιατι ο linkin ειναι τοσο χλιδας που πλεον στα παρτυ αραζει με γνωστο ηθοποιο και βασικο συντελεστη του house m.d. A ρε linkin φιρμα εισαι ρε γμτ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...