Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eνδιαφερει εμενα αυτο. Ειχα παρει ενα android wrisband που κανει αυτη τη δουλεια μεταξυ αλλων, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι ακριβες. Με βαση τους αισθητηρες του και την τιμη του δηλαδη.

Θα ρωτησω την γυναικα και θα σου απαντησω με περισσοτερες λεπτομερειες.

Έριξε κάτω η γάτα το 11αρι HP και έσπασαν τα πίσω προστατευτικά bezels, δεν είναι η μέρα του σήμερα, πριν που προσπαθούσα να την καθαρίσω από τρίχες & της κόψω νύχια μόνο που δεν με ξέσκισε και τώρα αυτό...

Της εξηγησες ποσο ανεπιτρεπτες ειναι αυτου του ειδους οι συμπεριφορες? Το καταλαβε? Καταλαβε πως αμα συνεχισει να συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο δεν θα παει μπροστα?

Sorry αμα παιζω με τον πονο σου αλλα επρεπε να την πω την μλκια μου, δεν μπορουσα να κρατηθω.

Δημοσ.

H νέα,και εμφανίσιμη, συγκάτοικος έχει star wars empire logo μπρελόκ.

Της λέω αυτό είναι star wars;Δώρο; 

Όχι,λέει, είμαι φαν των ταινιών και του extended universe και συλλέγω/σχεδιάζω και κόμιξ.

Ωραία πράματα και εγώ νόμιζα ότι ψέμματα του ίντερνετς ήταν αυτά με τις geek-girls. :lol:

• Like 5
Δημοσ.

Για τον μπλε πάνθηρα πόσο λέει οτι ζυγίζει?

Πάω για ύπνο ,θα ξυπνήσω κατα τις 6 το πρωί.

Ξέρω οτι όταν θα εχω ξυπνήσει θα έχω λάβει καμμιά 10 αρια likes γι αυτην την ατάκα που είπα.

είχα δει στον ύπνο μου οτι τα likes ήταν χεράκια που βγαίναν απο την οθόνη και μας την παίζανε  :mellow:  :mellow:

Όχι,λέει, είμαι φαν των ταινιών και του extended universe και συλλέγω/σχεδιάζω και κόμιξ.

Ωραία πράματα και εγώ νόμιζα ότι ψέμματα του ίντερνετς ήταν αυτά με τις geek-girls. :lol:

το χτύπησες το γκομενάκι μπαγάσα 

• Like 1
Δημοσ.

Της εξηγησες ποσο ανεπιτρεπτες ειναι αυτου του ειδους οι συμπεριφορες? Το καταλαβε? Καταλαβε πως αμα συνεχισει να συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο δεν θα παει μπροστα?

Sorry αμα παιζω με τον πονο σου αλλα επρεπε να την πω την μλκια μου, δεν μπορουσα να κρατηθω.

Άκουσε τα χριστοπαναγίδια της...

• Like 1
Δημοσ.

Που το ειχες ακουμπησει το laptop και σου το εριξε?Τετοιες ταρζανιες κανουν οι γατες,ανεβαινουν οπου βρουν?Φανταζομαι οτι εκεινη την στιγμη θα σου ανεβηκε η πιεση.

Δημοσ.

μμμμαλιστα.. Κάτι ψόφησε στο desktop και δεν ξέρω τι.. Σιγουρα δεν ειναι ο δίσκος γιατί έβαλα τον ssc απο το λαπτοπ...

Δημοσ.

με πιανουν τα ψυχαναγκαστικά μου μωρε. Θα ψαξω να δω αν εφαγε φλασια, θα προσπαθησω να κανω ενα flash reset, (αν δεν εχω κανενα σκληρό πανω, φορτώνει το bios; )

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι γέμισε το dropbox μου

Βασικά έληξαν και μου αφαιρέθηκαν τα +20GB που είχα μέσω ενός προγράμματος

Δημοσ.

Οι ωραιες geek girls ή ειναι λεσβίες ή εχουν γκόμενο, οι ασχημες ειναι διαθέσιμες. :P

Δημοσ.

Τις τελευταιες ημερες μου πανε στραβα τα πραγματα.

Γ@@@κε ο Διας που λενε. Εσας?

Απο την ελλειψη υπνου και τις πολλες ωρες δουλειας εχω νευρα και ειναι σαν να μου εχουν βαλει 1 μεγαλο βαρος στο στηθος η σαν να εχω καπνισει 2πακετα τσιγαρα σε 1 ημερα και ας το εχω κοψει μηνες.Δεν προλαβαινω να ξεκουραστω γαμω το κερατο μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...