Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιατί επιμένει η Νικολούλη να βάλω email ? οτι και να πατήσεις επιμένει αλλιώς δεν σε αφήνει να διαβάσεις 

post-212651-0-68058200-1425739075_thumb.jpg

απο το κακο στο χειροτερο παει η ολη κατασταση 

αυτά τα μαλακισμένα δε βρέθηκε κανένας να τα γαμήσει στις μπουνιές να ηρεμήσουν ?

• Like 1
Δημοσ.

δεν με άφηνε αλλα έσβησα το link κ άφησα μόνο της σελίδας και μπήκε 

--
τι λέει ρε η Τίγρης της Σιβηρίας φτάνει τα 425kg? holy shit 

Δημοσ.

Καραγκιόζη, έβαλες μπράβους να με γα@@@ στο γήπεδο. Γα@@@ π@@@. Άι γα@@@. Γα@@@ π@@@. Γα@@@ τον Χριστό σου. Άντρες είναι αυτοί; Που πας στους υπουργούς και παρακαλάς... Μ@@@, γα@@@! Πόσα λεφτά, ξεφτιλισμένε, μου έφαγες 18 εκατομμύρια... (δεν ακούγεται καλά). Εσύ τα 'στησες όλα. Είσαι κοντός, κομπλεξικός και γα@@@. Ένα κομπλεξικό μ@@@ είσαι. Να το ξέρεις θα έρθω του χρόνου να σε γα@@@ στη Λεωφόρο, εσένα και όλα τα τσουτσέκια σου. Να 'χεις χάρη η γυναίκα δίπλα σου σε έσωσε σήμερα. Ένα μ@@@ είσαι, ένα κομπλεξικό μ@@@.

:lol: :lol: :lol:

Αν συνεχίσει έτσι θα βρεθούν 2-3 και θα τους καθαρίσουν.Λάου λάου το πάνε....

Επίσης,ελπίζω να μην βρεθεί κάνα πτώμα του παιδιού από την γαλακτοκομική :(

Είναι φανερό ότι καλύπτονταν μέχρι τώρα από πολιτικό πρόσωπο η όλη κατάσταση γι αυτό και μόλις άλλαξαν άτομα στις διοικήσεις άρχισαν οι αποκαλύψεις...

Last but not least,

11045336_10152948437752740_1834309055582

• Like 3
Δημοσ.

δεν με άφηνε αλλα έσβησα το link κ άφησα μόνο της σελίδας και μπήκε 

--

τι λέει ρε η Τίγρης της Σιβηρίας φτάνει τα 425kg? holy shit 

Για τον μπλε πάνθηρα πόσο λέει οτι ζυγίζει?

Πάω για ύπνο ,θα ξυπνήσω κατα τις 6 το πρωί.

Ξέρω οτι όταν θα εχω ξυπνήσει θα έχω λάβει καμμιά 10 αρια likes γι αυτην την ατάκα που είπα.

Δημοσ.

Βεβαια, ξεχασα να πω οτι αναπνεω με ενα ρουθουνι καθως το αριστερο ειναι κλειστο λογω στραβου διαφραγματος. Υποτιθεται υπαρχουν apps για sleeping cycles αλλα δεν πιστευω οτι κανουν δουλεια.

Ε σιγουρα το στραβο διαφραγμα εχει να κανει. apps δεν κανουν τιποτα, θες hardwarικη μλκιουλα να παρει δεδομενα, υπαρχουν κατι βραχιολακια που κανουν αυτη την δουλεια. Αμα σε ενδιαφερει πες μου να ρωτησω.

btw, αμα ερθεις ποτε chicago θα σε μετρησουμε με οτι πιο εξελιγμενο υπαρχει στον χωρο. ειχε φερει η γυναικα ενα παπαρακι σπιτι, σε μεγεθος φορητου cd player 15ετιας, $570.000 αξια. αντε γεια.

Δυνατο. Παω madeon 1η Μαη.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα σε ενδιαφερει πες μου να ρωτησω.

Eνδιαφερει εμενα αυτο. Ειχα παρει ενα android wrisband που κανει αυτη τη δουλεια μεταξυ αλλων, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι ακριβες. Με βαση τους αισθητηρες του και την τιμη του δηλαδη.

Δημοσ.

Έριξε κάτω η γάτα το 11αρι HP και έσπασαν τα πίσω προστατευτικά bezels, δεν είναι η μέρα του σήμερα, πριν που προσπαθούσα να την καθαρίσω από τρίχες & της κόψω νύχια μόνο που δεν με ξέσκισε και τώρα αυτό...

Δημοσ.

Eνδιαφερει εμενα αυτο. Ειχα παρει ενα android wrisband που κανει αυτη τη δουλεια μεταξυ αλλων, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι ακριβες. Με βαση τους αισθητηρες του και την τιμη του δηλαδη.

Σου κλείνω εισιτήρια :P

In other news...τόσα χρόνια κοιμόμουν με το foobar...

Musicbee <3

oldies

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...