Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα να θέλει ο άλλος να πει πως θα διαψευστούν οι δυσοίωνες προβλέψεις και να χρησιμοποιεί την Κασσάνδρα, έχει τρελό γούστο.

Μάλλον κάποιοι δε θυμούνται πως η Κασσάνδρα προέβλεπε ΠΑΝΤΟΤΕ σωστά, και απλά το δράμα της (κι αυτό που την καθιστά τραγικό χαρακτήρα) είναι ότι κανείς δεν την πίστευε.

Ψιλά γράμματα, θα πει κανείς, μέσα στη γενικευμένη ασχετοσύνη/αγραμματοσύνη/ημιμάθεια, αλλά το ακούω τόσο συχνά που ήθελα να το πω.

Και τώρα επιστρέφουμε στην κανονική ροή του προγράμματος.

• Like 5
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφήστε τις φαφαριες με τους clients και πείτε μου τώρα που χαιρέτησε ο κατ, ποιον θείο να προτιμω?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφήστε τις φαφαριες με τους clients και πείτε μου τώρα που χαιρέτησε ο κατ, ποιον θείο να προτιμω?

τον πιο πλούσιο...

Δημοσ.

Πριν λίγο μπήκα ποτέ έκλεισε;

Και εγω μια χαρά μπαίνω.

Η μαλακία με το kickass είναι ότι τώρα τελευταία βλέπω να αφαιρούν αρκετά legit torrents.

Δημοσ.

Εδω το έστρωσε για τα καλά.. 10-20 ποντους χιονι... Αν δεν εβρεχε χθες όλη μερα θα ειχε ανετα πολυ παραπανω.

Δημοσ.

Hταν να βγω στις ιν περιοχες. Βρεχει. Oh well, csi miami/las vegas for the win!

Μαγκες. Αν δεν χορταινεις υυπνο με τπτ, τι παιζει απο αποψη διατροφης; Ξερει κανεις; Κοιμαμαι ΚΑΘΕ μερα 9-10 ωρες. Ηλιθια ωραρια βεβαια. (06:00-16:00) Αν και γενικα απο μικρο παιδι ποτε δεν το ειχα με τον υπνο. Παντα ηθελα above average. Σε τι γιατρο να απευθυνθω; Μια γνωστη παθολογος δεν βοηθησε ιδιαιτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...