Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αυτό το πράγμα να θέλει ο άλλος να πει πως θα διαψευστούν οι δυσοίωνες προβλέψεις και να χρησιμοποιεί την Κασσάνδρα, έχει τρελό γούστο. Μάλλον κάποιοι δε θυμούνται πως η Κασσάνδρα προέβλεπε ΠΑΝΤΟΤΕ σωστά, και απλά το δράμα της (κι αυτό που την καθιστά τραγικό χαρακτήρα) είναι ότι κανείς δεν την πίστευε. Ψιλά γράμματα, θα πει κανείς, μέσα στη γενικευμένη ασχετοσύνη/αγραμματοσύνη/ημιμάθεια, αλλά το ακούω τόσο συχνά που ήθελα να το πω. Και τώρα επιστρέφουμε στην κανονική ροή του προγράμματος. 5
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ας καθόταν του Απόλλωνα, το τσουλάκι... Να μην είχε δράματα! μ-torrent. 1
linkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αφήστε τις φαφαριες με τους clients και πείτε μου τώρα που χαιρέτησε ο κατ, ποιον θείο να προτιμω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αφήστε τις φαφαριες με τους clients και πείτε μου τώρα που χαιρέτησε ο κατ, ποιον θείο να προτιμω? τον πιο πλούσιο...
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πριν λίγο μπήκα ποτέ έκλεισε; Και εγω μια χαρά μπαίνω. Η μαλακία με το kickass είναι ότι τώρα τελευταία βλέπω να αφαιρούν αρκετά legit torrents.
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 τιν αυτό ? Σαν να βλέπως το headline: Nicoc proudly presents Ventuze. The new alternative torrent client for ventuzing downloads! 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 εδώ μας έχει ζαλίσει στον αέρα. αλλά ως δια μαγείας δεν έχει απαγορευτικό..
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εδω το έστρωσε για τα καλά.. 10-20 ποντους χιονι... Αν δεν εβρεχε χθες όλη μερα θα ειχε ανετα πολυ παραπανω.
tehAllantin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Hταν να βγω στις ιν περιοχες. Βρεχει. Oh well, csi miami/las vegas for the win! Μαγκες. Αν δεν χορταινεις υυπνο με τπτ, τι παιζει απο αποψη διατροφης; Ξερει κανεις; Κοιμαμαι ΚΑΘΕ μερα 9-10 ωρες. Ηλιθια ωραρια βεβαια. (06:00-16:00) Αν και γενικα απο μικρο παιδι ποτε δεν το ειχα με τον υπνο. Παντα ηθελα above average. Σε τι γιατρο να απευθυνθω; Μια γνωστη παθολογος δεν βοηθησε ιδιαιτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις