Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται ρε παιδιά τί type of learner είναι.

Ο ρόλος του καθηγητή είναι σε κάθε μάθημα να καλύπτει όσο το δυνατόν καλύτερα όλα τα types.

Άλλοι μαθαίνουν ευκολότερα όταν ακούνε μόνο, άλλοι όταν παράλληλα κρατάνε σημειώσεις, άλλοι όταν κάνουν πιο πρακτικά πράγματα κλπ. [Και με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα έχω δει ότι και τ'αγόρια και τα κορίτσια μπορεί να ανήκουν εξίσου σε όλα τα types. Δεν έχω δει να ισχύει κάτι του στυλ τ'αγόρια γουστάρουν μόνο πρακτική και τα κορίτσια μπλα μπλα και θεωρία.]

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

wtf ? αυτή την κυριακή ειναι Πάσχα? χαμπάρι δεν πήρα

Oχι ρε αυτη, την Κυριακή ειναι. 

κυρια κυρια!!

εγω μαθαινω με παραδειγματα.

θανατος στα παπαγαλακια...

Ετσι.. Ιστορία στις πανελλαδικες πιστευω ήξερα πολυ καλύτερα ακομα και από την καθηγητρια.. Εξετάσεις παιζει να εγραψα κανα 13 γιατι ποτε δεν κάθησα να την παπαγαλίσω. 

• Like 2
Δημοσ.

Oχι ρε αυτη, την Κυριακή ειναι. 

Ετσι.. Ιστορία στις πανελλαδικες πιστευω ήξερα πολυ καλύτερα ακομα και από την καθηγητρια.. Εξετάσεις παιζει να εγραψα κανα 13 γιατι ποτε δεν κάθησα να την παπαγαλίσω. 

α εννοείς πέφτει Κυριακή ? ε καλά κλαιν , απλά ημερομηνία θέλω να κανονίσω απο που θα πάρω τα τσουρέκια 

Δημοσ.

Όταν μία Αγγλική εταιρία λέει 'deadline πχ Sunday March 8' εννοεί και την Κυριακή ή μέχρι το Σάββατο τα μεσάνυχτα; Έπρεπε να κάνω ένα test με dealine μία Κυριακή στο παρελθόν και το έστειλα την Κυριακή το μεσημέρι. Θεωρητικά έπρεπε να είχαν απαντήσει ήδη. Προφανώς το πιο πιθανό είναι να έφαγα άκυρο, αλλά τα πήγα καλά στο τεστ και μου φαίνεται περίεργο. :unsure:

Δημοσ.

Καλά όποιος χρησιμοποιούσε ακόμα uTorrent, μετά απο τόση σαβούρα που είχε εδώ και τόσα χρόνια, τα θέλε και τα πάθε :P

Δημοσ.

Α ??? ΑΑΑΑ??? το πισι μου ειναι σλόου αυτές τις μέρες ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΤΙΣ ΚΑΡΩΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΦΑΚΙΝ ΚΟΡΙΑΝ ΦΑΓΚΙΤ ΧΑΚΕΡΣ 

2316747-hulk__1_.gif

Vuze μωρέ....ας προσέχατε :P

Δημοσ.

Ούτε Vuze, αρκετά βαρύς. Tixati ολέ.

Είναι λίγο βαρύς (σε μένα είναι από 120 έως 140mb)αλλά είναι πιο γρήγορος σαν client και εκμεταλλεύεται πλήρως την γραμμή μου.Tixati είχα δοκιμάσει παλιά και δεν μου άρεσε στο ui κατά τα άλλα γρήγορος.Ίσως στο μέλλον δοκιμάσω το deluge.

A επίσης δοκίμασε το vuze leap είναι η light έκδοση του vuze.Κατεβάζω και λέω εντυπώσεις :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...