katiepie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Που αν είχες ακουμπήσει? Γενικά αφού δεν χτύπησες τι ακόμα θα έκανε ο αερόσακος πέρα από το να φουσκώσει το λογαριασμό επισκευής? Υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες για να ανοίξουν. Σε τιμόνι, παρμπρίζ κτλ. Ναι υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες και αυτές περιλαμβάνονταν, θα έπρεπε να έχει ανοίξει...
revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 I've been thinking about all of you....(and some gilfs)
NickTG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σε τιμόνι, παρμπρίζ κτλ. Ναι υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες και αυτές περιλαμβάνονταν, θα έπρεπε να έχει ανοίξει... Δεν φορούσες ζώνη? Χτύπησες κάπως που μπορούσε να αποτραπεί από αερόσακο? Γενικά πάντως μιας και τα στοιχεία έχουν καταγραφεί στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου αν είσαι τόσο σίγουρη μπορείς να κάνεις μήνυση στην εταιρεία.
katiepie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν φορούσες ζώνη? Χτύπησες κάπως που μπορούσε να αποτραπεί από αερόσακο? Γενικά πάντως μιας και τα στοιχεία έχουν καταγραφεί στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου αν είσαι τόσο σίγουρη μπορείς να κάνεις μήνυση στην εταιρεία. Ναι αυτό με τις αγωγές κτλ το σκέφτηκε ο πατέρας μου (Αφότου βεβαιώθηκε πως δεν έκανα εγώ μεγάλη βλακεία γιατί είχε έρθει με αέρα κατσαδιάσματος ότι εγώ τα κανα όλα) αλλά άντε να αποδείξεις κτλ. not worth... προφανώς και φορούσα ζώνη αλλά αν έπαθα μόνο απ το τρανταγμα κάκωση αν χτυπούσα το κεφάλι κάπου ξέρω γω;;
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Υδροχοος. Αλάνι είσαι, Υδροχόος λοιπόν! #θαεχωνατοπαινευομαι Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2014 από TriLoBiTe
NickTG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι αυτό με τις αγωγές κτλ το σκέφτηκε ο πατέρας μου (Αφότου βεβαιώθηκε πως δεν έκανα εγώ μεγάλη βλακεία γιατί είχε έρθει με αέρα κατσαδιάσματος ότι εγώ τα κανα όλα) αλλά άντε να αποδείξεις κτλ. not worth... προφανώς και φορούσα ζώνη αλλά αν έπαθα μόνο απ το τρανταγμα κάκωση αν χτυπούσα το κεφάλι κάπου ξέρω γω;; Δεν είναι δύσκολο να αποδείξεις κάτι τέτοιο. Και φυσικά αξίζει. Θα βγάλεις τα έξοδά σου και με το παραπάνω. Απλά να ξέρεις πως είναι πραγματικά ελάχιστες οι περιπτώσεις που έπρεπε να ανοίξουν αερόσακοι και δεν έγινε. Πιο πιθανό είναι να ανοίξουν και να μην χρειαζόταν. Με τα αν δεν γίνεται τίποτα. Το αμάξι έκανε αυτό που έπρεπε, η ζώνη σε κράτησε από τον χτυπάει το κεφάλι σου πέρα δώθε σαν μπάλα. Επίσης αν ανοίξει τελικά αερόσακος και δεν χρειάζεται είναι πολύ πιθανό να σε τραυματίσει αυτός.
BadBoy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Την κόρνα δεν έχω καταλάβει ακόμη. Για ποιο λόγο να κορνάρει κάποιος σε διασταύρωση; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έλα ντε. Μάλλον σε φάση "έκανα το χρέος μου, το μπαλάκι στο άλλον τώρα και ό,τι γίνει". Στρουθοκαμηλισμός
chill Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Βγαίνω στο μπαλκόνι για μια τελευταία τσιγαρουμπα... Κάθομαι αναπαυτικά και απολαμβάνω τις τελευταίες τζουρες μου σε πλήρη χαλάρωση. Την απόλυτη σιωπή σπάει κλασικός καγκουρας που στις 4 το πρωί με το γυφτάμαξο του (punto) βαράει σκυλαδικο. Του σκάω curse of να μην σου ξανασηκωθει και curse του ψόφα λακαμά....δεν ξέρω αν τα dodgαρε αλλα αυτό που σίγουρα δεν απέφυγε ηταν το curse του να σου σκάσει περιπολικό στην γωνία. Πράγματι...... Ειδα τον φάρο να ανάβει και να τον σταματά λιγο παρακάτω. Ηδονίστηκα. Έσβησα το τσιγάρο, μπήκα σπίτι, έκλεισα την μπαλκονοπορτα μ´ενα χαμόγελο σαν του Τζόκερ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις