Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

διαβαζετε graphic novels? εχετε να προτεινετε κανενα;

Εξαρτάται τι εννοείς με τον όρο graphic novel.

Όλα όσα σου πρότειναν είναι καλά, εγώ θα προσθέσω (σε περίπτωση που δεν έχεις checkάρει ήδη):

-100 Bullets, Y: The Last Man, Sweet Tooth, DMZ και γενικώς τα περισσότερα από Vertigo (όπως Transmetropolitan που αναφέρθηκε ή Preacher που νομίζω έχεις διαβάσει)

-Black Hole, The Boys, Fun Home από μικρότερες/"indy" εκδόσεις.

Υπάρχουν και προτάσεις για ongoing σειρές, αλλά κάτι μου λέει ότι ψάχνεις αυτοτελή.

Το "graphic novel" προσωπικά δεν μου κάθεται καλά. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, κάποιοι θεωρούν ότι τα gn έχουν συνήθως περισσότερο βάθος/κείμενο από τα "παραδοσιακά" comics, άλλοι ότι πρόκειται απλώς για όρο που πλασάρει το format σε πιο ενήλικο κοινό. Πολλά graphic novels είναι ουσιαστικά τεύχη συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο, οπότε εγώ κατατάσσω τα πάντα στην κατηγορία comic

Δημοσ.

Είπα να πέσω για μια ωρίτσα και κοιμήθηκα 5 :mellow:

σου λείπει ύπνος , το έπαθα κ εγώ σήμερα απ τις 2 είπα να ξυπνήσω 7 και ξύπνησα τώρα πριν λίγο , ουτε 10 ξυπνιτίρια και 2 ανθρώποι δεν κατάφεραν να με ξυπνήσουν 

"ρε γιατί δε με ξυπνήσατε ??"

"σου κλότσαγα το κρεβάτι σε ταρακούναγα δεν ξύπναγες" 

/lel

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται τι εννοείς με τον όρο graphic novel.

Όλα όσα σου πρότειναν είναι καλά, εγώ θα προσθέσω (σε περίπτωση που δεν έχεις checkάρει ήδη):

-100 Bullets, Y: The Last Man, Sweet Tooth, DMZ και γενικώς τα περισσότερα από Vertigo (όπως Transmetropolitan που αναφέρθηκε ή Preacher που νομίζω έχεις διαβάσει)

-Black Hole, The Boys, Fun Home από μικρότερες/"indy" εκδόσεις.

Υπάρχουν και προτάσεις για ongoing σειρές, αλλά κάτι μου λέει ότι ψάχνεις αυτοτελή.

Το "graphic novel" προσωπικά δεν μου κάθεται καλά. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, κάποιοι θεωρούν ότι τα gn έχουν συνήθως περισσότερο βάθος/κείμενο από τα "παραδοσιακά" comics, άλλοι ότι πρόκειται απλώς για όρο που πλασάρει το format σε πιο ενήλικο κοινό. Πολλά graphic novels είναι ουσιαστικά τεύχη συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο, οπότε εγώ κατατάσσω τα πάντα στην κατηγορία comic

Το the boys 'ανήκει' στα comic;

Μέρες

Δημοσ.

Αμέ.

Και εννοείται ότι δεν είναι capeshit.

Μάλιστα-μάλιστα

βαριεμαι..

Join the club

In other news

Η Κύπρος θα βγει πιο γρήγορα απο το μνημόνιο απο αυτο που ειχε αρχικά υπολογιστεί...

Δημοσ.

ανοίγει ο καιρός και αρχίζουν τα φτερνίσματα. γιεεεεα

Που είναι η σύνδεση; Για τις αλλεργίες ή για τα ματιάσματα για τα μίνια; :ph34r:  :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...