Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έλα ρε γατοκόριτσο. Γιατί κάτι μου λέει πως και εσύ στυλάκι είσαι απλά ακολουθάς την ηλίθια συμπεριφορά των περισσότερων γυναικών που είναι για μπάτσες και λένε ότι είναι χοντρές ενώ δεν είναι; Καλά κάνετε βέβαια και είστε στυλάκια για να έχουμε να γκαυλώνουμε εμείς απλά μην ακούμε παπαριές μετά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε κρίμα δεν ειναι να έχουμε φαγητό και να μην τρώμε? εγώ τρώω παραπάνω και για τα παιδάκια στην Αφρική

mq1.jpg?v=522a409e

• Like 2

Βρηκα στο  fb το προφιλ της κορης του αφεντικου μου. Ακουει παολα ρε π$%στη μου! :shock:  Δε την ειχα για μπουζουκτσου

Συνιστώ ψυχραιμία, ας μην σταυρώνουμε την κοπέλα.

:shock:

:shock: :shock: :shock:

• Like 1

Έλα ρε γατοκόριτσο. Γιατί κάτι μου λέει πως και εσύ στυλάκι είσαι απλά ακολουθάς την ηλίθια συμπεριφορά των περισσότερων γυναικών που είναι για μπάτσες και λένε ότι είναι χοντρές ενώ δεν είναι; Καλά κάνετε βέβαια και είστε στυλάκια για να έχουμε να γκαυλώνουμε εμείς απλά μην ακούμε παπαριές μετά.

α είχα γνωρίσει μία τέτοια πέρυσι , ειναι αδυνατη και έλεγε οτι είναι χοντρή γιατι γούσταρε να ακούει από τον περίγυρό της συνέχεια να τη λέει "οχι δεν είσαι χρυσό μου" .

Ε , αφου δεν άντεξα , της είπα "σου άνοιξε η όρεξη βλέπω τελευταία , το παντελόνι απο πίσω σου ασφυκτιά και βλέπω σε λίγο να πετάγεσαι σαν τον HULK απο την μπλούζα "

ε και θύμωσε και δε μου ξαναμίλησε

α είχα γνωρίσει μία τέτοια πέρυσι , ειναι αδυνατη και έλεγε οτι είναι χοντρή γιατι γούσταρε να ακούει από τον περίγυρό της συνέχεια να τη λέει "οχι δεν είσαι χρυσό μου" .

Ε , αφου δεν άντεξα , της είπα "σου άνοιξε η όρεξη βλέπω τελευταία , το παντελόνι απο πίσω σου ασφυκτιά και βλέπω σε λίγο να πετάγεσαι σαν τον HULK απο την μπλούζα "

Οντως, αυτες οι γκομενες ειναι μια μορφη καρκινωματος της κοινωνιας μας. Και φυσικα we dont feed attention whores!

Ύστερα από ένα 38.7 χτες, ξύπνησα φουλ ιδρωμένος, με υποθερμία (35.5), βήχω σαν το γκόλουμ (περιμένω να φτύσω αίμα) και τώρα ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία... όμορφα. #fml

Εννοείτε ότι δεν είμαι τέτοια παρακμιακη ύπαρξη.ουτε λέω ότι είμαι χοντρή μικρό νούμερο φοράω ντροπής πράγματα...Απλά πέρασα φάση τρώω junk με το κιλό και τελείωσε . αμέσως να τα αναλύσετε όλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...