Adon1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δε ξέρω , πλέον που ψιλογεράσανε έχει περάσει η ραδιοφωνική μπογιά τους . Φάση είχαν πριν ~10 χρόνια , όταν ο κόσμος έπαιρνε και έβριζε κιόλας και που έλεγαν αντίστοιχες ατάκες στις εκπομπές . ήταν μια παρατεταμένη μόδα , πλέον μόνο απο συνήθεια θα τους ακούσω και πάλι όχι για πάνω απο μισάωρο . καλά πριν 10 χρόνια με μπουγάτσα, τρέγια και ντρούλινγκ η τηλεοπτική εκπομπή ηταν απλά κορυφαία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλά πριν 10 χρόνια με μπουγάτσα, τρέγια και ντρούλινγκ η τηλεοπτική εκπομπή ηταν απλά κορυφαία. Η ζωή εν μπάφω θα έλεγα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τα υποπτα τσιμπηματα.. Αγαπώ που απαντάνε σε έναν user που ονομάζεται λερναια υδρα... Σπερες In other news Που ειναι το episode 2 του RE για το ps3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αγαπώ που απαντάνε σε έναν user που ονομάζεται λερναια υδρα... Σπερες In other news Που ειναι το episode 2 του RE για το ps3; Τι έγινε τελικά με το russian trainer?Το έφτιαξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τι έγινε τελικά με το russian trainer?Το έφτιαξες? Τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βρηκα στο fb το προφιλ της κορης του αφεντικου μου. Ακουει παολα ρε π$%στη μου! Δε την ειχα για μπουζουκτσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Η τέλεια σύνδεση desktop Windows με ένα cosmos s κουτί ένα λάπτοπ Macbook pro ένα media player Mac mini για την τηλεόραση και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βρηκα στο fb το προφιλ της κορης του αφεντικου μου. Ακουει παολα ρε π$%στη μου! Δε την ειχα για μπουζουκτσου Μπορεί να έχει νταλκα η κοπέλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βρηκα στο fb το προφιλ της κορης του αφεντικου μου. Ακουει παολα ρε π$%στη μου! Δε την ειχα για μπουζουκτσου Καλά , κιεγώ ακούω μια στο τόσο αλλά επειδή βρίσκω γελοίο το ολο κλίμα , απλά γελάω δηλαδή . "Μπουζούκια" έχω να πάω ~9 χρόνια (απόταν ήμουν ανήλικος και δεν ήξερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ρε καθε σκ ειναι μπουζουκια σε στυλ δρακοπουλου και πάολα....πωωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 α --> πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ρε καθε σκ ειναι μπουζουκια σε στυλ δρακοπουλου και πάολα....πωωωωωωωω αχαχαχα δηλαδη απο κοντα δεν φαινεται καθολου οτι ειναι σκυλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αχαχαχα δηλαδη απο κοντα δεν φαινεται καθολου οτι ειναι σκυλι? οχι ρε συ. Μια χαρα νορμαλ ντυνεται και βαφεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αυτα ειναι.καθημερινες νορμαλ και το σκ μεταλλαξη αλα παολα.τρολαρε τη.βαλε παολα στο κινητο παίξε το σε ανυποπτο χρονο και τσεκαρε αντιδραση. in other news. μου εχει κοπει η ορεξη ρε!επιτελους τερμα το σαβουριασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις