mylo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δε ξέρω , πλέον που ψιλογεράσανε έχει περάσει η ραδιοφωνική μπογιά τους . Φάση είχαν πριν ~10 χρόνια , όταν ο κόσμος έπαιρνε και έβριζε κιόλας και που έλεγαν αντίστοιχες ατάκες στις εκπομπές . ήταν μια παρατεταμένη μόδα , πλέον μόνο απο συνήθεια θα τους ακούσω και πάλι όχι για πάνω απο μισάωρο . καλά πριν 10 χρόνια με μπουγάτσα, τρέγια και ντρούλινγκ η τηλεοπτική εκπομπή ηταν απλά κορυφαία. 2
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλά πριν 10 χρόνια με μπουγάτσα, τρέγια και ντρούλινγκ η τηλεοπτική εκπομπή ηταν απλά κορυφαία. Η ζωή εν μπάφω θα έλεγα. 3
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τα υποπτα τσιμπηματα.. Αγαπώ που απαντάνε σε έναν user που ονομάζεται λερναια υδρα... Σπερες In other news Που ειναι το episode 2 του RE για το ps3;
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αγαπώ που απαντάνε σε έναν user που ονομάζεται λερναια υδρα... Σπερες In other news Που ειναι το episode 2 του RE για το ps3; Τι έγινε τελικά με το russian trainer?Το έφτιαξες?
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τι έγινε τελικά με το russian trainer?Το έφτιαξες? Τσου
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βρηκα στο fb το προφιλ της κορης του αφεντικου μου. Ακουει παολα ρε π$%στη μου! Δε την ειχα για μπουζουκτσου
speedman_26 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Η τέλεια σύνδεση desktop Windows με ένα cosmos s κουτί ένα λάπτοπ Macbook pro ένα media player Mac mini για την τηλεόραση και είσαι κομπλέ.
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βρηκα στο fb το προφιλ της κορης του αφεντικου μου. Ακουει παολα ρε π$%στη μου! Δε την ειχα για μπουζουκτσου Μπορεί να έχει νταλκα η κοπέλα...
Adon1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βρηκα στο fb το προφιλ της κορης του αφεντικου μου. Ακουει παολα ρε π$%στη μου! Δε την ειχα για μπουζουκτσου Καλά , κιεγώ ακούω μια στο τόσο αλλά επειδή βρίσκω γελοίο το ολο κλίμα , απλά γελάω δηλαδή . "Μπουζούκια" έχω να πάω ~9 χρόνια (απόταν ήμουν ανήλικος και δεν ήξερα)
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ρε καθε σκ ειναι μπουζουκια σε στυλ δρακοπουλου και πάολα....πωωωωωωωω
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ρε καθε σκ ειναι μπουζουκια σε στυλ δρακοπουλου και πάολα....πωωωωωωωω αχαχαχα δηλαδη απο κοντα δεν φαινεται καθολου οτι ειναι σκυλι?
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αχαχαχα δηλαδη απο κοντα δεν φαινεται καθολου οτι ειναι σκυλι? οχι ρε συ. Μια χαρα νορμαλ ντυνεται και βαφεται...
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αυτα ειναι.καθημερινες νορμαλ και το σκ μεταλλαξη αλα παολα.τρολαρε τη.βαλε παολα στο κινητο παίξε το σε ανυποπτο χρονο και τσεκαρε αντιδραση. in other news. μου εχει κοπει η ορεξη ρε!επιτελους τερμα το σαβουριασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις