revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πείτε τίποτα. Ανοίξαμε ρετσίνες και ναργιλέ και στις 12 έφυγε η παρέα για να προλάβει λεωφορεία. Και έχω μείνει τώρα εγώ με το πουλί στο χέρι. Ξέρεις τι να κάνεις......
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ασε το πουλι βαλε μεγκα θα βαλει τωρα community 1
mary Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πηγε κιολας 1 και 10; Μπάααααη νύχτεεεεεεες Δερφούλατ? Απο δω και πέρα θα ναι η ΗΔΟΥΛΕΙΑ μου. 1
NickTG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ παιδάκια. Οκ κατανοώ τη μαλακία μου που δε σταμάτησα τελείως, αλλά οκ δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αφού ο άλλος δεν κοίταξε, δεν άκουσε κόρνα δεν έκοψε και έτρεχε... Αν ήταν πεζός δηλαδή στη θέση μου τι; Δεν άνοιξε και ο αερόσακος ρε γαμώτο, αν έτρεχα λίγο είχα πεθάνει Αν δεν είχε καλή ορατότητα όφειλες να σταματήσεις εντελώς πάντως. Πέρα από αυτό και αφού είσαι καλά μην το σκέφτεσαι κάθολου. Το αμάξι φτιάχνεται. Ο αερόσακος γιατί να ανοίξει?
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Attention whoring παντού. Αηδία έχει καταντήσει... και όσο πιο βλάξ, τόσο πιο έντονο το φαινόμενο! in other news, να χε ο μήνας 60 μέρες. 1
katiepie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν δεν είχε καλή ορατότητα όφειλες να σταματήσεις εντελώς πάντως. Πέρα από αυτό και αφού είσαι καλά μην το σκέφτεσαι κάθολου. Το αμάξι φτιάχνεται. Ο αερόσακος γιατί να ανοίξει? Γιατί πήρα και τη δική του ταχύτητα όταν χτυπηθήκαμε που με έστειλε απέναντι και καρφώθηκα στη γωνία... το δεύτερο μπουπ έτσι και είχα ακουμπήσει κάπου θα είχα χτυπήσει άσχημα...
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Απο δω και πέρα θα ναι η ΗΔΟΥΛΕΙΑ μου. Οk μανδάμ, δεν είπα τίποτα... #ΤΗΗΔΟΥΛΕΙΑΣΟΥΚΑΙΤΑΜΑΤΙΑΣΟΥ
NickTG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γιατί πήρα και τη δική του ταχύτητα όταν χτυπηθήκαμε που με έστειλε απέναντι και καρφώθηκα στη γωνία... το δεύτερο μπουπ έτσι και είχα ακουμπήσει κάπου θα είχα χτυπήσει άσχημα... Που αν είχες ακουμπήσει? Γενικά αφού δεν χτύπησες τι ακόμα θα έκανε ο αερόσακος πέρα από το να φουσκώσει το λογαριασμό επισκευής? Υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες για να ανοίξουν.
slevinkelevra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ξερεις τη Μαριλεττα, αρχηγε? Ειναι αδερφη φιλης μου. Οχι ρε μαν, απλα προσπαθω οσο εχω χρονο να συνεχισω να ψαχνομαι στη μουσικη. Παλια ειχα πιο πολυ χρονο. Τα πρωτα μου ακουσματα ηταν χιπ χοπ. Τυχαια την εμαθα την εξελιξη της Μαριλεττας. Επ, θελω κονε!!! Εστω ενα αυτογραφο @katiepie Καιτόπιτα μου περαστικα κ υπομονη. Θα λεγα και γω οτι οι ηλικιωμενοι στο τιμονι ειναι μαστιγα , αλλα δε μπορω. Γιατι ειμαι 27 κ δω και κανα μηνα ξεχαστηκα κ επεσα στο μπροστινο μου αμαξι. Σαν ηλιθιος μερα-μεσημερι. Δυο συμπερασματα απο ολο αυτο : φροντησε να το ξεσπασεις αυτο που περασες, μη σου μεινει φοβια. Ξερω τον ηχο να εισαι πισω απο τιμονι και να ακους φωτα να σπανε και πλαστικα να λυγιζουν. Εφιαλτικο. Οποτε να ευχαριστεις το θεο που ολοι βγηκατε ζωντανοι απ αυτη την ιστορια. Να κοιταξεις να γινεις καλα κ να προσεξεις τον εαυτο σ τωρα. Και οι λαμαρινες φτιαχνονται. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 in other news, να χε ο μήνας 60 μέρες. να ταν τα νιάτα 2 φορές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις