whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Όλοι το ίδιο καταλάβαμε, μουν@κι λινκιν. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 κ εγώ αυτό κατάλαβα οτι ο ιδιοκτήτης την γκάστρωσε Kεγώ. Γιατί τα κάνει κάτι τέτοια ο λίνκην.. 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 γκαστρώνει τις γυναίκες ο λινκην τσι βάζει κατ απηδάει απο πάν κ τσικι τσικι κάν τη δουλειά τσι μαρκαλάει σα λυσσασμένος 1
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Νικοκ δικό σου είναι αυτό το τουμπανιασμένο μπράτσο;
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Νικοκ δικό σου είναι αυτό το τουμπανιασμένο μπράτσο; :·)
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Νικοκ δικό σου είναι αυτό το τουμπανιασμένο μπράτσο; νι :"3 έβαλα στις μέρες off 4 σετάκια fapfap και πήρε κ άλλο :·) ξέρω ποια είσαι ":3
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 γκαστρώνει τις γυναίκες ο λινκην τσι βάζει κατ απηδάει απο πάν κ τσικι τσικι κάν τη δουλειά τσι μαρκαλάει σα λυσσασμένος Nίκοτς, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την πρωτοκαθεδρία σου στο συγκεκριμένο θέμα, θα σου πω αυτό. Ο λίνκην πηδά τα πάντα...
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 εγώ μικρός ακούμπαγα το πουλί μου σε κάθε αντικείμενο ή ζώο έμπαινε στο σπίτι, λες και το μάρκαρα . Όχι τίποτα ανώμαλο απλά το ακούμπαγα επάνω για 1 δευτερόλεπτο όπως λέμε "παρ τον παπά " αλλα το σταμάτησα όταν μου το τσίμπησε ενας άγριος κόκορας που είχε πάρει η μάνα μου . μετά στο γυμνάσιο είχα δοκιμάσει σε μια τρύπα στον τοίχο που ήταν για να περάσουν κάτι καλώδια και γδάρθικα και λίγο καιρό μετά με ένα καρπούζι και η αίσθηση ηταν δροσιά !απο κει κ περ αποφάσισα πως μόνο οι γυναίκες και το fapfap έχουν θέση στο πουλίμ έτσι ειναι , μικρός ψάχνεις κ βλέπεις 3
Adon1s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Συμβαίνει τώρα. Μη φοβάστε δεν δαγκώνει από την οθόνη ,όσο μοβόρος κι αν φαίνεται. τα γερότερα δαγκάματα απο τέτοια δαιμονόσκυλα τα έχω αποκτήσει μπδγ "αχουτο,πολυ γλυκό είναι , δε δαγκώνει ποτέ ποτέ ποτέ του/της ." Και εν τέλει είναι αυτά τα οποία εύχεσαι να μην τα είχες συναντήσει ποτέ. Είχα τύχει να πρέπει να κοιτάω ζώο στην εντατική , 03:00 με 07:30 τα ξημερώματα να κάθομαι απο πάνω του να κοιτάω το Monitor μη γίνει τίποτα , και που για να του κάνουμε το οτιδήποτε , πχ να του δώσουμε να φάει , ερχόταν αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης .
Valerie_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 τι να σου πω ρε adonis,όσες φορές έχουμε τύχει κάποιον έξω φοβάται και μπερδεύεται στα πόδια μου,αν έρθει κάποιος στο σπίτι που δεν τον ξέρει ,τον κοιτάει από μακριά , γενικά πιστεύω πως αν τον μεγαλώσεις και ασχολείσαι -και δεν σε βλέπει μόνο όταν είναι να τον ταίσεις- δεν είναι άγριο σκυλί. αλλά δεν είμαι και υπέρ του "αααα τι όμορφο σκυλί ας απλώσω χέρι να το χαιδέψω χωρίς να το ξέρω". ούτε καν.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Έβγαλε και γαμώ τα soundtrack o Son Lux για το The Disappearance of Eleanor Rigby in other news, αρρώστια ffs...
GreekMonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 I'm a Nigga Wit an Attitude thanks to y'allAnd I don't give a fuck I keep it gangsta y'allI'ma ride for my side in the C.P.T.God bless the memory of Eazy-EIf it wadn't for me where the fuck you'd be?Rappin like the Treacherous Three, fuckin cowardsI'd have seen Dre rockin parties for hoursAnd I'd have seen Ren fuckin bitches from HowardAnd I'd have seen Snoop give away Eddie Bauer'sSo fuck Jerry Heller and the white superpowers ελληνικά ελληνικά ελληνικά είπα και ξαναλέω. δεν είναι γκρκλισ
Adon1s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 τι να σου πω ρε adonis,όσες φορές έχουμε τύχει κάποιον έξω φοβάται και μπερδεύεται στα πόδια μου,αν έρθει κάποιος στο σπίτι που δεν τον ξέρει ,τον κοιτάει από μακριά , γενικά πιστεύω πως αν τον μεγαλώσεις και ασχολείσαι -και δεν σε βλέπει μόνο όταν είναι να τον ταίσεις- δεν είναι άγριο σκυλί. αλλά δεν είμαι και υπέρ του "αααα τι όμορφο σκυλί ας απλώσω χέρι να το χαιδέψω χωρίς να το ξέρω". ούτε καν. καλά, εννοείται τα ζώα έχουν δικιά τους προσωπικότητα και μεθοδολογία στο πώς θα τα προσεγγίσεις . Και εμένα αν ενας άγνωστος ερχόταν και χωρίς να έχουμε πει τίποτα , με πασπάτευε,με τσιμπούσε και με τσιμπούσε κεφάλι , μαλλιά και τσίριζε μέσα στη μούρη μου , ε λογικό και επόμενο να κλωτσήσω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις