Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δλδ είχε 2 δρόμους κάθετους χωρίς σήμανση;; πόσο γαμάτο;;; Περαστικά κορίτσι adonis για τσίμπημα μέδουσας λές 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Κατχιεπέ , περαστικά και σιδερένια !!! Νίκοτς , ποιό τσίμπημα ειναι εκείνο που για να μη σου πρηστεί και εφοσον δεν εχεις φενιστύλ κλπ , κατουράς το τσίμπημα ; Sent from my iPhone using Insomnia το τσίμπημα φιδιου, τι νόμιζες οτι δε το ξέρω? nicoc89 = (I.J.O.G.) Indiana Jones Of Greece Νικοτς, έχω την εντύπωση πως αυτό το συναίσθημα είναι από τα καλά της γυμναστικής. Από τότε που την σταμάτησα έχω καιρό να νιώσω "θεός".
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 το τσίμπημα φιδιου, τι νόμιζες οτι δε το ξέρω? nicoc89 = (I.J.O.G.) Indiana Jones Of Greece 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δλδ είχε 2 δρόμους κάθετους χωρίς σήμανση;; πόσο γαμάτο;;; για αυτό υπάρχει ο κανόνας της προτεραιότητας από δεξιά 4
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Η μ*λ*κία του να διαβάζεις παπαγαλία τα σήματα.Τους ξεχνάς αμέσως αυτούς τους κανόνες.
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 γιατί να τα διαβάσεις παπαγαλία; όταν έρθει η ώρα να τα θυμηθείς παίρνεις μια σκατούλα. εγώ προσπάθησα να τα εξηγώ λογικά στο μυαλό μου ώστε να τα θυμάμαι.
katiepie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ παιδάκια. Οκ κατανοώ τη μαλακία μου που δε σταμάτησα τελείως, αλλά οκ δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αφού ο άλλος δεν κοίταξε, δεν άκουσε κόρνα δεν έκοψε και έτρεχε... Αν ήταν πεζός δηλαδή στη θέση μου τι; Δεν άνοιξε και ο αερόσακος ρε γαμώτο, αν έτρεχα λίγο είχα πεθάνει 1
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έλα μην το σκέφτεσαι. απλά πλέον να σταματάς και όπου ΔΕΝ έχεις στοπ να είσαι καλυμμένη 2
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ παιδάκια. Οκ κατανοώ τη μαλακία μου που δε σταμάτησα τελείως, αλλά οκ δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αφού ο άλλος δεν κοίταξε, δεν άκουσε κόρνα δεν έκοψε και έτρεχε... Αν ήταν πεζός δηλαδή στη θέση μου τι; Δεν άνοιξε και ο αερόσακος ρε γαμώτο, αν έτρεχα λίγο είχα πεθάνει Φταίει και ο άλλος αλλά και εσύ που ενώ δεν είχες ορατότητα απλώς έκοψες και... κόρναρες(!)
katiepie Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έλα μην το σκέφτεσαι. απλά πλέον να σταματάς και όπου ΔΕΝ έχεις στοπ να είσαι καλυμμένη Ναι μωρέ αφού δεν έπαθα τίποτα σοβαρό ή κανένα σοκ να μη θέλω να ξαναπιάσω τιμόνι, πάλι καλά... Τώρα πόνος... 1
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν δεν βλεπεις τηλεοραση στην Ελλαδα εχεις χασει 2 επαναστασεις, 3 κυβερνησεις και 100 αλλαγες συνταγματος. Αυτο το πραμα να μην υπαρχει πληρης ενημερωση εκτος απο τα πανελ που μιλανε οι χωριατοβουλευτες ειναι απαραδεκτο 1
mary Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν εχω ιδεα απο worldpress αλλά ανέλαβα να διορθωσω κάποια θέματα για τη ΗΔΟΥΛΕΙΑ μου. Μπραβο μου. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πείτε τίποτα. Ανοίξαμε ρετσίνες και ναργιλέ και στις 12 έφυγε η παρέα για να προλάβει λεωφορεία. Και έχω μείνει τώρα εγώ με το πουλί στο χέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις