Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κατχιεπέ , περαστικά και σιδερένια !!!

Νίκοτς , ποιό τσίμπημα ειναι εκείνο που για να μη σου πρηστεί και εφοσον δεν εχεις φενιστύλ κλπ , κατουράς το τσίμπημα ;

Sent from my iPhone using Insomnia

το τσίμπημα φιδιου, τι νόμιζες οτι δε το ξέρω? nicoc89 = (I.J.O.G.) Indiana Jones Of Greece

Νικοτς, έχω την εντύπωση πως αυτό το συναίσθημα είναι από τα καλά της γυμναστικής. Από τότε που την σταμάτησα έχω καιρό να νιώσω "θεός".

tumblr_m2nr460mkr1qdoc1go1_500.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

δλδ είχε 2 δρόμους κάθετους χωρίς σήμανση;; πόσο γαμάτο;;;

για αυτό υπάρχει ο κανόνας της προτεραιότητας από δεξιά :P

• Like 4

γιατί να τα διαβάσεις παπαγαλία; όταν έρθει η ώρα να τα θυμηθείς παίρνεις μια σκατούλα.

εγώ προσπάθησα να τα εξηγώ λογικά στο μυαλό μου ώστε να τα θυμάμαι.

Ευχαριστώ παιδάκια.

Οκ κατανοώ τη μαλακία μου που δε σταμάτησα τελείως, αλλά οκ δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αφού ο άλλος δεν κοίταξε, δεν άκουσε κόρνα δεν έκοψε και έτρεχε... Αν ήταν πεζός δηλαδή στη θέση μου τι; Δεν άνοιξε και ο αερόσακος ρε γαμώτο, αν έτρεχα λίγο είχα πεθάνει

• Like 1

Ευχαριστώ παιδάκια.

Οκ κατανοώ τη μαλακία μου που δε σταμάτησα τελείως, αλλά οκ δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αφού ο άλλος δεν κοίταξε, δεν άκουσε κόρνα δεν έκοψε και έτρεχε... Αν ήταν πεζός δηλαδή στη θέση μου τι; Δεν άνοιξε και ο αερόσακος ρε γαμώτο, αν έτρεχα λίγο είχα πεθάνει

Φταίει και ο άλλος αλλά και εσύ που ενώ δεν είχες ορατότητα απλώς έκοψες και... κόρναρες(!)

Έλα μην το σκέφτεσαι. απλά πλέον να σταματάς και όπου ΔΕΝ έχεις στοπ να είσαι καλυμμένη

Ναι μωρέ αφού δεν έπαθα τίποτα σοβαρό ή κανένα σοκ να μη θέλω να ξαναπιάσω τιμόνι, πάλι καλά... Τώρα πόνος...

• Like 1

Αν δεν βλεπεις τηλεοραση στην Ελλαδα εχεις χασει 2 επαναστασεις, 3 κυβερνησεις και 100 αλλαγες συνταγματος. Αυτο το πραμα να μην υπαρχει πληρης ενημερωση εκτος απο τα πανελ που μιλανε οι χωριατοβουλευτες ειναι απαραδεκτο

• Like 1

Πείτε τίποτα. Ανοίξαμε ρετσίνες και ναργιλέ και στις 12 έφυγε η παρέα για να προλάβει λεωφορεία. Και έχω μείνει τώρα εγώ με το πουλί στο χέρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...