Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ενώ εσύ δεν κλέβεις αυγά απο τις κότες σου. Τα αυγά ανήκουν στις κότες τους. Και σαν να μην φτάνει που σκοτώνετε τα νεογέννητα παιδιά τους, τα τρώτε κιολας. Δολοφονοι. 4
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ενώ εσύ δεν κλέβεις αυγά απο τις κότες σου. Τα αυγά ανήκουν στις κότες τους. Και σαν να μην φτάνει που σκοτώνετε τα νεογέννητα παιδιά τους, τα τρώτε κιολας. Δολοφονοι. Τεχνικα αν δεν υπαρχει κοκορας δε βγαινουν κοτοπουλια 1
Valerie_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 νταξει γελασα αλλα μηπως παιζει κανα τρωκτικο εκει κοντα; το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μετά είδα παραβιασμένο το φράχτη. δλδ πόσο γιούφτοι! 1
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλημέρα κόσμε! Καλό μήνα, επιτέλους Μάρτης! [μόνο να μην είναι γδάρτης] Για να πάει καλά η μέρα: 3
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το οποιο μου θυμισε Tι ειπε ο τελευταιος των Μοικανων? -Περιμενετε και μεναααα Καλημέρα κόσμε! Καλό μήνα, επιτέλους Μάρτης! [μόνο να μην είναι γδάρτης] Για να πάει καλά η μέρα:
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το οποιο μου θυμισε Tι ειπε ο τελευταιος των Μοικανων? -Περιμενετε και μεναααα 2
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μετά είδα παραβιασμένο το φράχτη. δλδ πόσο γιούφτοι! Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι ανάλογο.... 4
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τεχνικα αν δεν υπαρχει κοκορας δε βγαινουν κοτοπουλια Έχω την εντύπωση πως έχω ακούσει πως χρειάζεται και ο κόκορας για να βγει τ'αυγό. Από γυναίκα με κοτέτσι μάλιστα. Βέβαια είμαι ακόμη στο πρώτο καφέ. //Οκ, μετά από λίγο ψάξιμο, δεν ισχύει, αν και θυμάμαι πως σίγουρα το έχω ακούσει. 1
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 http://smart.noiz.gr/details.php?id=235992 Με ενδιαφέρει και η ανταλλαγη με πυροβόλο καλάσνικοφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις