TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Και μετά σου λέει γυρίστε στην ύπαιθρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ενώ εσύ δεν κλέβεις αυγά απο τις κότες σου. Τα αυγά ανήκουν στις κότες τους. Και σαν να μην φτάνει που σκοτώνετε τα νεογέννητα παιδιά τους, τα τρώτε κιολας. Δολοφονοι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ενώ εσύ δεν κλέβεις αυγά απο τις κότες σου. Τα αυγά ανήκουν στις κότες τους. Και σαν να μην φτάνει που σκοτώνετε τα νεογέννητα παιδιά τους, τα τρώτε κιολας. Δολοφονοι. Τεχνικα αν δεν υπαρχει κοκορας δε βγαινουν κοτοπουλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 νταξει γελασα αλλα μηπως παιζει κανα τρωκτικο εκει κοντα; το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μετά είδα παραβιασμένο το φράχτη. δλδ πόσο γιούφτοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλημέρα κόσμε! Καλό μήνα, επιτέλους Μάρτης! [μόνο να μην είναι γδάρτης] Για να πάει καλά η μέρα: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Άνοιξη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το οποιο μου θυμισε Tι ειπε ο τελευταιος των Μοικανων? -Περιμενετε και μεναααα Καλημέρα κόσμε! Καλό μήνα, επιτέλους Μάρτης! [μόνο να μην είναι γδάρτης] Για να πάει καλά η μέρα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το οποιο μου θυμισε Tι ειπε ο τελευταιος των Μοικανων? -Περιμενετε και μεναααα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μετά είδα παραβιασμένο το φράχτη. δλδ πόσο γιούφτοι! Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι ανάλογο.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 δε θελει πολυ κλικ κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τεχνικα αν δεν υπαρχει κοκορας δε βγαινουν κοτοπουλια Έχω την εντύπωση πως έχω ακούσει πως χρειάζεται και ο κόκορας για να βγει τ'αυγό. Από γυναίκα με κοτέτσι μάλιστα. Βέβαια είμαι ακόμη στο πρώτο καφέ. //Οκ, μετά από λίγο ψάξιμο, δεν ισχύει, αν και θυμάμαι πως σίγουρα το έχω ακούσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 http://smart.noiz.gr/details.php?id=235992 Με ενδιαφέρει και η ανταλλαγη με πυροβόλο καλάσνικοφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Βαριέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις