GreekMonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν μαρέσει ο Ρόκο. Πολύ βίαος και βιτσιόζος. Εγώ είμαι των passion τσοντιών. 1
Valerie_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μου κανει παρεα τα βραδια στην δουλεια. Μακρυτριχο ειναι το σκυλουνι?Του στυλ βρεχομαι και δεν στεγνωνω? ημίαιμο γκριφόν-επανιέλ. πήρε τη μύτη του κυνηγιού αλλά το μαλλί του γκριφόν 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Σιγά θα κουραστείς Που να σου πω πως λέω ν' αρχίσω τους θερμοσίφωνες.. Θα 'ναι μακρύ το ταξίδι...
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Διακρίνω μια απαξίωση για το θρεντ στο οποίο προτίθεμαι ν' αφιερώσω ένα σεβαστό μέρος του χρόνου μου και δεν με αρέσει.. Οι θερμοσίφωνες ήταν, είναι και θα είναι ΕΚΕΙ.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εσύ στάζεις.. στάζεις χολή για τους θερμοσίφωνες!!!
tehAllantin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δυστυχως meowgirl, το αεριο δεν εχει φτασει σε παρα πολλα μερη της χωρας. Επισης, νησια. Αληθεια, οι νησιωτες, παλευεται με ηλιακο; Μεχρι ποτε ομως;
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μένος και για τους θερμοσίφωνες τώρα?!? #ωραια_πραγματα
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα και καλο μηνα! 200+ ωρες γραφει το προγραμμα του Μαρτιου για δουλεια.Δεν πανε καλα. 1)Ποσες ωρες εργασιας ειναι το νομιμο για 1 εβδομαδα και ποσες για 1 μηνα?40 και 160 αντιστοιχα? Η εβδομαδα μετραει απο την 1η ημερα που αρχιζεις εργασια και οχι ημερολογιακα σωστα?Δηλαδη δεν μετραει απο Δευτερα εως και Κυριακη αλλα απο την ημερα που αρχιζει καποιος να εργαζεται,πχ απο Τριτη? 2)Οι ωρες αναπαυσης πρεπει να ειναι τουλαχιστον 12 απο βαρδια σε βαρδια η εχει καταργηθει? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2015 από AntiCambeR
g_alkis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ακόμα οι θερμοσίφωνες? Και παίζει στο μπαοκ. Σαλπιγγίδης λέγεται. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2015 από g_alkis
Προτεινόμενες αναρτήσεις