Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με τσίμπησε ενα έντομο στο χέρι και με τρώει πολύ
τι να βάλω οδοντόκρεμα κάνει ?

• Moderators
Δημοσ.

με τσίμπησε ενα έντομο στο χέρι και με τρώει πολύ

τι να βάλω οδοντόκρεμα κάνει ?

Γιατι, εχουν μεινει μεσα τα δοντακια και θελεις να τα καθαρισεις?

Ξυδι βαλε ή αμμωνια.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν πονάααω, φοράω κολάρω και θα παίρνω +4 χάπια τη μέρα, ευχαριστώ. Επίσης πρήστηκε ο αυχένας, μόνο εγώ...

Δημοσ.

Λοιπόν πονάααω, φοράω κολάρω και θα παίρνω +4 χάπια τη μέρα, ευχαριστώ. Επίσης πρήστηκε ο αυχένας, μόνο εγώ...

Πως τράκαρες τελικά και τι έπαθες;

Δημοσ.

Γιατι, εχουν μεινει μεσα τα δοντακια και θελεις να τα καθαρισεις?

Ξυδι βαλε ή αμμωνια.

μου λέει η μάνα βάλε πάστα έχει στο ψυγειο και παίρνω την κύκνος και βάζω , με βλέπει και μ λέει τι κάνεις παιδάκι μου ? πας καλά ? μη μου χαλάς την πάστα κ θέλω να μαγειρέψω το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά φασολάκιαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλααααααααα γκρίνιαααααααααααααααα!...............

πάστα fenistil σου ειπα να βάλεις!

/fml

πάστα ... πφφφ αλοιφή το λένε ..fenistil  δεν είχε τελικά , είχε τελειώσει.

παίρνω κ βάζω οινόπνευμα τελικά και τώρα με καίει αλλα δεν με τρώει οποτε κομπλαν 

τι έπαθες καλομ ? περαστικά , γουτου γουτου

Δημοσ.

Πως τράκαρες τελικά και τι έπαθες;

Λοιπόν long story short ήμουν σε κάτι στενά κοντά στην εταιρεία δεν είχα stop (όπως μάθαμε ούτε ο άλλος) παρόλα αυτά έκοψα κόρναρα πήγαινα να περάσω και ο άλλος που δεν έκανε τίποτα από αυτά έπεσε πάνω μου και με έριξε και σε γωνία τοίχου , αλλά έχει δίκιο γιατί ήταν από δεξιά. 72 χρονών δεν έκοψε καν...

μου λέει η μάνα βάλε πάστα έχει στο ψυγειο και παίρνω την κύκνος και βάζω , με βλέπει και μ λέει τι κάνεις παιδάκι μου ? πας καλά ? μη μου χαλάς την πάστα κ θέλω να μαγειρέψω το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά φασολάκιαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλααααααααα γκρίνιαααααααααααααααα!...............

πάστα fenistil σου ειπα να βάλεις!

/fml

πάστα ... πφφφ αλοιφή το λένε ..fenistil  δεν είχε τελικά , είχε τελειώσει.

παίρνω κ βάζω οινόπνευμα τελικά και τώρα με καίει αλλα δεν με τρώει οποτε κομπλαν 

τι έπαθες καλομ ? περαστικά , γουτου γουτου

τράκαρα μανάρι και έπαθα κάκωση αυχενικού μυ απ τα τραντάγματα, δεν απορρόφησε τους κραδασμούς και γενικά δεν ξέρω...

Δημοσ.

Parsifal τραγικός χρόνος για την απόσταση που έκανες. Λογικό αφού το έλιωσες δυο μέρες σερί τώρα. Γιατί δεν μπαίνεις στο φιτνες θρεντ για συμβουλές; Αυτό που κάνεις μόνο λογική δεν έχει.

Νικοτς, έχω την εντύπωση πως αυτό το συναίσθημα είναι από τα καλά της γυμναστικής. Από τότε που την σταμάτησα έχω καιρό να νιώσω "θεός".

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν long story short ήμουν σε κάτι στενά κοντά στην εταιρεία δεν είχα stop (όπως μάθαμε ούτε ο άλλος) παρόλα αυτά έκοψα κόρναρα πήγαινα να περάσω και ο άλλος που δεν έκανε τίποτα από αυτά έπεσε πάνω μου και με έριξε και σε γωνία τοίχου , αλλά έχει δίκιο γιατί ήταν από δεξιά. 72 χρονών δεν έκοψε καν...

Ελα ρε!! Σιδερενια, παλι καλα που δεν ηταν πιο σοβαρο...

• Like 1
Δημοσ.

τράκαρα μανάρι και έπαθα κάκωση αυχενικού μυ απ τα τραντάγματα, δεν απορρόφησε τους κραδασμούς και γενικά δεν ξέρω...

Πέρα απο το ποιος έφταιγε θα σταθώ σε αυτό να καταραστώ λίγο τα πτώματα που κυκλοφορούν με auto/moto

Φίλοι-γνωστοί παραλίγο να σκοτωθούν απο γερόντια και δεν ηταν ένας και δύο

ακου 72 και ήθελε να οδηγεί .........@$%!#@$^!#$

περαστικά σου κυράμ , σιδερένια

• Like 1
Δημοσ.

Κατχιεπέ , περαστικά και σιδερένια !!!

Νίκοτς , ποιό τσίμπημα ειναι εκείνο που για να μη σου πρηστεί και εφοσον δεν εχεις φενιστύλ κλπ , κατουράς το τσίμπημα ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...