Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εεεμμμ εχει 10 σελιδες διαθεσιμους στη θεσσαλονικη.200/200 σημαινει οτι δεν εχουν κλεισει κανενα ραντεβου ενω 0/200 σημαινει οτι τα εχουν κλεισει ολα τ ραντεβου.τωρα αν λενε αληθεια ειναι αλλο στορι...εγω ξεκινανω τη συζητηση με το ειδα στο ιντερνετ οτι εχετε διαθεσιμο ραντεβου.

cthu καρντασι δεν σε ξεχασα.στο σουπερ σημερα τα ειχε τα πατατακια αλλα ηταν σε νεα συσκευασια.λιγο πιο λαδι χωρις το παππου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

η μάνα μου θέλει να της βρω ανσ το δήμο έχει δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Η\Υ....

:huh:

το αντιθετο βρε γατοκοριτσο. Σημαινει οτι ειναι κλεισμενα και τα 200 απο τα 200 ραντεβου.

μαίρη λάθος το 200\200 σημαίνει πως έχουν ραντεβού διαθέσιμα.

το αντιθετο βρε γατοκοριτσο. Σημαινει οτι ειναι κλεισμενα και τα 200 απο τα 200 ραντεβου.

και εγω ετσι νομιζα στην αρχη αλλα αμα βαλεις πχ παθολογος και να σου βαλει τα μη διαθεσιμα ραντεβου ολοι θα εχουν 0/200.

η μάνα μου θέλει να της βρω ανσ το δήμο έχει δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Η\Υ....

:huh:

και καλα κανει η γυναικα. Ψαξε. Ολο και καπου εκει γυρω θα εχει. Εμενα απο τοτε που επιασε smartphone και της αρεσε, της πηραμε με την αδερφη μου ταμπλετ και το κατευχαριστιεται!

εμενα δεν το εχουν οι δικοι μ γιατι ξερουν οτι και να γινει το γατοκοριτσουδι θα βγαλει το φιδι απο τη τρυπα.παντως μαθηματα δεν χρειαζονται κανα δυωρακι στο pc να τη περασεις απο τα βασικα και θα ειναι μια χαρα.

Τι γαματη φαση που η ραιαν εβαλε πτησης στην ελλαδα. Μονο οι ωρεε που γλυτωνεις ειναι gg. Ασε που νιωθεις και πολυ μπιζνες κλας να ουμ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...