GreekMonkey Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ήρθε το rasberry αλλά είμαι αρκετά πτώμα για να ασχοληθώ. Θα το συνδέσω μόνο να χαρώ λίγο και από σκ ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 γατοκοριτσο εδω ειναι ο σωστος δρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 gatokoritso θέλουμε φώτο σου. Χωρίς πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 να ερθετε στο επομενο meeting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 να ερθετε στο επομενο meeting. θα πάω εγώ και θα σου πω βόζι. Βασικά παίζει να πάω στο μαγαζί που θα γίνειη συνάντηση να κάτσω παραδίπλα, να τραβήξω... φωτός και να φύγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 That awkward moment που μόνο με παρακολουθήσεις και λίγο διάβασμα ανοίγεις να διαβάσεις 4 μέρες πριν την εξέταση και δε θυμάσαι σχεδόν τίποτα. Δε ξέρω τι να κάνω, αλήθεια. Νόμιζα ότι το 'χα ο μαλάκας. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ξέρω οτι το internet βρίθει συνταγών αλλά δε ξέρω , θέλω ενα feedback Ψάχνω αν ξέρετε συνταγή για σάλτσα κάρυ , την κίτρινη που είναι σαν νερουλή μουστάρδα , όχι την κόκκινη Βρήκα μία στη τύχη και την έκανα Ήταν τέλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ^4μέρες είναι μια αιωνιότητα (για μες στην εξεταστική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά παίζει να πάω στο μαγαζί που θα γίνειη συνάντηση να κάτσω παραδίπλα, να τραβήξω... φωτός και να φύγω. Aσε ρε Ρεηζα ναουμ. Αμα θετε φωτος πουλαω 20 γιουρια τη μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ^4μέρες είναι μια αιωνιότητα (για μες στην εξεταστική) Ηλεκτρομαγνητισμός: 1)80 σελίδες σημειώσεων γεμάτες όλες με αναγκαία πράγματα 2)Καμιά 50αριά διαφορετικές ασκήσεις που πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τις παραπάνω 80 σελίδες για να τις λύσεις Λοιπόν 4 ημέρες=Αιωνιότητα; ...όχι. :ρ Το πλαν γενικά ήταν να λύσω τις ασκήσεις στις 4 αυτές ημέρες, αλλά δε θυμάμαι τύπους, μεθοδολογίες, σχεδόν τίποτα. Πρέπει να τα κοιτάξω για να πω "αααα ναι" έχοντας τόσο καιρό λύσει ελάχιστες ασκήσεις. Έχω απελπιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πολυτεχνείο; Μεγάλη πληγή πάντως αυτό το μάθημα. Σου δίνω ένα πόιντ, αν και έχεις παρακολουθήσει οπότε στο παίρνω πίσω κι είμαστε πάτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Φυσικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι δύσκολο, όλα τα καταλάβαινα, είναι όμως αρκετά φροντιστηριακό και χωρίς λιώσιμο σε ασκήσεις δε βγαίνει άκρη. Α ρε μάνα, τζάμπα με στέλνεις στα πανεπιστήμια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Aσε ρε Ρεηζα ναουμ. Αμα θετε φωτος πουλαω 20 γιουρια τη μια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Χεχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις