Valerie_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο μετανιώνω που δεν έχω δει big bang theory από την αρχή, πόσο γαμάτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι ένας απο αυτούς που πληρώνουν για Netflix, αγοράζουν cd, software κλπ κλπ, πόσο γάματο ειναι το popcorn time;;; Πόσο μπροστά!!!! Στην Ελλάδα δεν έχουμε netflix και dvdάδικα πλέον ελάχιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο μετανιώνω που δεν έχω δει big bang theory από την αρχή, πόσο γαμάτο! γιατι δεν το βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 γιατι δεν το βλεπεις? το βλέπω τώρα στο σταρ,εννοώ που δεν το είδα πιο πριν ρε παιδί μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο μετανιώνω που δεν έχω δει big bang theory από την αρχή, πόσο γαμάτο! η αρχη ειναι οντως καλη.μετα αρχιζει και περνει τη κατω βολτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα με το big bang, αλλά όταν έχεις δει 30-40 επεισόδια ξέμπαρκα, που να βρεις κουράγιο να το πάρεις από την αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 τώρα ποια σεζόν παίζει το σταρ ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Στην Ελλάδα δεν έχουμε netflix και dvdάδικα πλέον ελάχιστα Amazon prime? Itune? Google play? Εεεεε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Amazon prime? Itune? Google play? Εεεεε; https://www.youtube.com/watch?v=sj_cEYFuZSY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 τώρα ποια σεζόν παίζει το σταρ ξέρουμε; νομιζω 4η 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Amazon prime? Itune? Google play? Εεεεε; Ξέχασες το rarbg. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δε βαριέσαι να κατεβάζεις;;; Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που πληρώνω είναι διότι σέβομαι τη δουλειά κάποιου και θέλω να συνεχίσει να παράγει/ δημιουργεί. Από την άλλη αν νιώσω πως κάποιος με κοροϊδεύει, επιστρέφω το προιον και υποβάλω τη δημόσια κριτική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δε βαριέσαι να κατεβάζεις;;; Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που πληρώνω είναι διότι σέβομαι τη δουλειά κάποιου και θέλω να συνεχίσει να παράγει/ δημιουργεί. Από την άλλη αν νιώσω πως κάποιος με κοροϊδεύει, επιστρέφω το προιον και υποβάλω τη δημόσια κριτική μου. Προσπαθώ να διατηρώ μια ισορροπία. Αγοράζω ότι θεωρώ ότι αξίζει να αγοραστεί(Θεωρώ ότι είμαι πολύ πάνω από τον μέσο όρο) Απλά κάποιες φορές βοηθά και η διανομή του θείου που είναι σαφώς γρηγορότερη. Δεν έχω την υπομονή να περιμένω για κάτι μέτριο 2 μήνες+ όταν μπορώ να το έχω στο χέρι μου τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 βαλτε μας στο σωστο δρομο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 γατοκοριτσο εδω ειναι ο σωστος δρομος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις