TriLoBiTe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έχω παραγγείλει ένα καλώδιο εδώ και 20 μέρες από το ιτσόπ και ακόμα να έρθει.. Ιt feels like viper. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι σκατά με έχει πιάσει από εχθές και πρέπει να πηγαίνω 4 φορές την μέρα στον θρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι σκατά με έχει πιάσει από εχθές και πρέπει να πηγαίνω 4 φορές την μέρα στον θρόνο; Λογικά χέσιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πέρασε ένας χρόνος απο την πτώση του air Malaysia... #how_time_flies 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πέρασε ένας χρόνος απο την πτώση του air Malaysia... #how_time_flies National Geographic: Τρίτο πρόσωπο στο πιλοτήριο του εξαφανισμένου Boeing της Malaysia http://www.protothema.gr/world/article/454285/national-geographic-trito-prosopo-sto-pilotirio-tou-exafanismenou-boeing-tis-malaysia/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Λογικά χέσιμο. Θα ορκιζόμουν ότι το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό. Κατατά, έχω να βγω για κάτι δουλειές και meeting και δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω και 2-3 σώβρακα μαζί... Λέτε να παίζει τίποπα με αυτήν την κωλογαστρενερίτιδα που κυκλοφορεί; Πως κολλάει αυτό; Και το κυριότερο τι να φάω για να μετριαστούν τα συμπτώματα; Στομάχι δεν έχω καμία ενόχληση πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παρε κανα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Άμα πάω φαρμακείο τα δίνουν χωρίς να κάνουν ερωτήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 National Geographic: Τρίτο πρόσωπο στο πιλοτήριο του εξαφανισμένου Boeing της Malaysia http://www.protothema.gr/world/article/454285/national-geographic-trito-prosopo-sto-pilotirio-tou-exafanismenou-boeing-tis-malaysia/ Πω, μετάφραση από το ρεπορτάζ της Daily Mail, συμπεριλαμβανομένης και της επικής αναφοράς (στο πρωτότυπο και τη μετάφραση) πως αρχικά το αεροπλάνο έστριψε "αριστερά" (left). Αριστερά σε σχέση με τι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Άμα πάω φαρμακείο τα δίνουν χωρίς να κάνουν ερωτήσεις? ναι χαλαρά. φάε καμιά μπανάνα πιες κανένα τσάι που "στουμπώνουν" το όλο σύστημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Άμα πάω φαρμακείο τα δίνουν χωρίς να κάνουν ερωτήσεις? Nαι ρε συ, χαλαρα…. κανουν δουλεια παντως….. Πω, μετάφραση από το ρεπορτάζ της Daily Mail, συμπεριλαμβανομένης και της επικής αναφοράς (στο πρωτότυπο και τη μετάφραση) πως αρχικά το αεροπλάνο έστριψε "αριστερά" (left). Αριστερά σε σχέση με τι; Σε σχεση με τον αερα…… χαχαχαχα #epicfail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα μόλις διακανονισμό δόσεων για λογααριασμό ΔΕΗ. Μου έσκασε το ενημερωτικό SMS. Από τον χρήστη pappous_soulis. Εξηγήστε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Iνσόμνια, ινσόμνια παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 εψαχνα για δισκους μιας και εχουν κοκκινίσει οι περισσότεροι και μου λενε στα mediamarkt κοιταξες? Suuuuure, λεω. Κοιταω για WBRED 3TB στο skroutz και βλεπω χαμηλοτερη τιμη στα mediamarkt... Σπερες Δώσε κάνα 2tb και σε εμάς μπας και στήσω ποτέ το ρημαδό raid6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ρε σοβαρά, πως εξηγείται; Δεν έχω καν το τηλέφωνο του ανθρώπου, outlook/fb contact είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις