nicoc89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 καλημέθρα φδσφσγδρφγ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Xsr2KB69exs&sns=em classic <3 Ψέμματα δεν λέει αλλα δάκρυσα με το pitbull's uncle. Επίσης, πολλές Παναγίες στα comments... Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 revolver είσαι φωτογραφιάρα. Θέλω να κάνεις τα παιδιά μου. Φίλος μου την έστειλε σε ασπρόμαυρη και την άλλαξα λίγο.Μηχανή γονιμοποίησης είσαι ρε ? Συμπαθής ο Oliver. Λίγο οφσάιντ αυτή τη φορά. Το σημείο με τον ρουχισμό έχει κουράσει αλλά κατα τα άλλα καυστικότατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ψέμματα δεν λέει αλλα δάκρυσα με το pitbull's uncle. αυτο το σχολιο ηταν συμπαθητικό αλλα δεν...περιμενα περισσοτερα.. αυτη η ωραια κατασταση να σου στελνουν μαιλ απο δουλεια που ειχες στειλει βιογραφικο πριν κανα χρονο για να σου πουνε οτι δεν σε πήραν..noshitshelock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Wow. I'm half evil. I'm half Lucifer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 αυτο το σχολιο ηταν συμπαθητικό αλλα δεν...περιμενα περισσοτερα.. ολα μια χαρα σχολια ηταν Wow. I'm half evil. I'm half Satan or 1/4 Lucifer. fixed for the great occult justice in other news plz don't rain Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Wow. I'm half evil. I'm half Lucifer. αντε και full. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τι φωνή θεε μου. 0:59 και πέρα great cover,great song. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ autotune ρε revolver, δεν άντεξα να το ακούσω όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ^^αυτο δεν το εγραψες και χθες προχτες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 όλα μια χαρά σχόλια ήτανΕμένα κλασσικές αμερικανικές μαλακίες μου φάνηκαν ,άντε τα μόνα καλά αυτό με PitBull και τα 20€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ^^αυτο δεν το εγραψες και χθες προχτες? Ωχ ναι όντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ autotune ρε revolver, δεν άντεξα να το ακούσω όλο. Είχε "κάμποσο" ( ) αλλά έχει και πολύ καλή φωνή. Να άλλο ένα Κάνει δυνατά covers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ^^αυτο δεν το εγραψες και χθες προχτες? To ερώτημα είναι σε ποιον απευθύνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις