Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

διπλή με κρέμα + μεγάλο ΤΟΠΙΝΟ για πρωινό; Yes I can!

(κάποιος έβαλε σκοπό να γίνει φέτες μέχρι την καλοκαιρινή συνάντηση των ινσόμνιακς, ε; )

Μπα, δεν προκάμω, 30+ κιλά overweight. Μέχρι τον Οκτώβριο όμως κάτι γίνεται.

Με ρεγουλα το τρέξιμο και ειδικά δυο φορές την ημέρα ρε συ. :)

Thanks, έχεις δίκιο. Με τόσα παραπανίσια κιλά πάντα φοβάμαι για καταπόνηση και τραυματισμό στα κάτω άκρα, αλλά έχω προσαρμόσει τον τρόπο βάδισης/τρεξίματος για να φυλάγομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks, έχεις δίκιο. Με τόσα παραπανίσια κιλά πάντα φοβάμαι για καταπόνηση και τραυματισμό στα κάτω άκρα, αλλά έχω προσαρμόσει τον τρόπο βάδισης/τρεξίματος για να φυλάγομαι.

με 30 κιλα overweight και 8αρακι συνεχομενο χωρις ξεκουραση απο την διπλη προηγουμενη μερα , μπραβο , απο αντοχη σκιζεις!

αλλα οντως το παρακανεις , αλλωστε δεν ειναι μονο ο τραυματισμος , ειναι και η υπερκοπωση σε τετοιους ρυθμους...για ποσο θα μπορεις να το κανεις αυτο.

επισης τα long runs που κανεις δεν ειναι οτι καλυτερο για χασιμο κιλων-καψιμο λιπους. καλυτερα να το πας σε ΗΙΙΤ , ετσι θα κανεις τη δουλεια που θες.

περνα μια βολτα απο το fitness thread , ο spect πχ , τρεχει πολυ και σιγουρα μπορει να σου πει πως να το διαμορφωσεις.

απλα επιμενω , οτι δρομος + μεγαλες αποστασεις + 30 κιλα πανω απο το κανονικο σου --->γονατα!

και αφηνω την μηδενικη ξεκουραση εξω που κακο σου κανει και αυτη. :)

επισης τα long runs που κανεις δεν ειναι οτι καλυτερο για χασιμο κιλων-καψιμο λιπους. καλυτερα να το πας σε ΗΙΙΤ , ετσι θα κανεις τη δουλεια που θες.

Κάνω κάτι κοντά σε HIIT (όσο μου επιτρέπουν τα κιλά και το κάπνισμα εννοείται). Δες chart από το My Tracks της Google για το σημερινό μου session:

0lhvziN.jpg

Τρέξιμο δεν το λες πάντως, στην καλύτερη πολύ χαλαρό jogging μέχρι επώδυνο περπάτημα (μετά τα "ξεσπάσματα" :P). Οι βουτιές στο γράφημα είναι λόγω του βλαμμένου του GPS, το session είναι non-stop.

parsifal μια που είσαι δίπλα στη θάλασσα γιατί δεν το ρίχνεις και στο κολύμπι; όχι πλατσούρισμα όμως,κολύμπι πέρα δώθε.

Δυστυχώς δεν έχω δυνάμεις για καμία επιπλέον φυσική δραστηριότητα γιατί γίνομαι πραγματικό κουρέλι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι άραγμα στη βεράντα και χαζολόγημα στο κινητό όλη μέρα!
  • Like 1

Τσιτωσε με και άλλο κθουλου με το Τ9. :ρ

Μέρες ξανά. Κοιμήθηκε 40 περίπου λεπτά!!

Κοιμηθηκε.Το παιδί. Στη γεννά.

Γκαλο, α;

Βάλτε ρε ένα εντιτ στα κινητα.

Πως ζείτε χωρίς ύπνο;;;

Καλά το καταλαβαίνω νεολαιοι είστε, αλλά βρε αδερφέ μετά το κατούρημα ο ύπνος είναι ότι ωραιότερο υπάρχει. Καλημέρα!

• Like 1

Και εκεί που είμαι στο μετρό ξαφνικά καταλαβαίνω οτι κάποιος με κοιτάει. Γυρίζω και βλέπω μια μεσήλικη γυναίκα να εχει γυρίσει το λαιμό της στις 145 μοίρες (90=0), να με κοιταει και παράλληλα να γραφει στις 90 μοίρες.

Όλοι έχουμε πετύχει creepy ανθρώπους but she takes the cake.

Σπερες

το πρωί δεν ειχα χρόνο να μεταφέρω την φωτο απο το κινητο στο pc γιατι έπρεπε να το φορτίσω με το που ήρθα κ έφυγα για δουλειά , οπότε ας πω δυο λογάκια

χθες το βράδυ έφυγε ενα απο τα πολλά που έχω στο "to do list" μου. Πήγαμε χθες στις 2:30 το βράδυ κ αράξαμε με δυο φιλαράκια σε ενα νεκροταφείο που έχουμε όλοι απο ενα συγγενή και κοιμηθήκαμε ο καθένας στον τάφο του συγγενή του. (Επάνω , όχι μέσα)

αυτό που ειδα στον ύπνο μου ηταν πως ξύπνησα κ ηταν νύχτα , οι άλλοι κοιμόντουσαν κ εγώ ήμουν τριγυρισμένος απο σκιές. Ακουγόταν κάτι μεταξύ ψαλμοδίας και αέρα που βγαίνει απο χαραμάδα.

το πρωί ξυπνήσαμε απο τον ήλιο(δεν είδα ώρα) κ φύγαμε σφαίρα γιατι ο ένας ειχε ξεχάσει οτι πρέπει να πάει να ανοίξει το μαγαζί (ηταν η σειρά του) so ήταν λιγο περίεργη φάση το ξύπνα γιατι τρέχαμε σα τους τρελούς αλλα το βράδυ τα έσπασε.

Ηρεμία->ησυχία στα τέρματα κ έρχεσαι σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου. Θα μου πείτε μα νεκροταφείο ? κ όμως υπήρχε λόγος γιαυτό. Οι ενέργειες που συγκεντρώνονται εκεί ειναι τρομερές κ δεν τις βρίσκεις πουθενά. Δεν έχω φοβίες με τους νεκρούς , τα πνευματα αν υπάρχουν και γενικά όλα αυτά αλλα όταν φτάσαμε εκεί ένιωθα πως κάποιος μας παρακολουθούσε πίσω απο εναν τάφο και μου φάνηκε οτι περνούσε με ταχύτητα πεσμένος στα τέσσερα , σε φάση κατσαρίδα κ έτσι. Η ιδέα μου ηταν αλλα λέμε τώρα , οτι κ χωρίς να εισαι προκατειλημμένος ενα τέτοιο μέρος σε επιρεαζει.

Πρόλαβα να βγάλω και μια picουλα πριν φυγουμε , για selfie ουτε λόγος , τους ειπα μια ομαδική αλλα βιαζόμασταν και μ λένε πας καλα ρε? ΦΥΓΑΜΕ!

anyway, πέρασα τέλεια

post-212651-0-26356700-1404294792_thumb.jpg

• Like 1

Κάνω κάτι κοντά σε HIIT (όσο μου επιτρέπουν τα κιλά και το κάπνισμα εννοείται). Δες chart από το My Tracks της Google για το σημερινό μου session:

0lhvziN.jpg

Τρέξιμο δεν το λες πάντως, στην καλύτερη πολύ χαλαρό jogging μέχρι επώδυνο περπάτημα (μετά τα "ξεσπάσματα" :P). Οι βουτιές στο γράφημα είναι λόγω του βλαμμένου του GPS, το session είναι non-stop.

Δυστυχώς δεν έχω δυνάμεις για καμία επιπλέον φυσική δραστηριότητα γιατί γίνομαι πραγματικό κουρέλι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι άραγμα στη βεράντα και χαζολόγημα στο κινητό όλη μέρα!

ϊσως αν τα εκανες εναλλαξ για να μην επιβαρυνεις και γονατα να γινοταν δουλιτσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

help λίγο

γιατι θέλω να παίξω κ εγώ κάτι :mellow:

Καλημέρες.

Πονάει τρομερά ο αυχένας μου απο χθες και δε χτύπησα πουθενά. Ντρέπομαι ρε γαμώτο να πω να φύγω για να πάω για ακτινογραφίες κτλ. Ευτυχώς εφημερεύει το Ασκληπιείο, να πάω κατά τις 5 ή να μη ρισκάρω;

σπέθρες κυράμ!
ποτέ μη ντρέπεσαι οταν ειναι θέμα υγείας , δεν αξίζει να πονάς

Επεξ/σία από nicoc89

• Moderators

Και εκεί που είμαι στο μετρό ξαφνικά καταλαβαίνω οτι κάποιος με κοιτάει. Γυρίζω και βλέπω μια μεσήλικη γυναίκα να εχει γυρίσει το λαιμό της στις 145 μοίρες (90=0), να με κοιταει και παράλληλα να γραφει στις 90 μοίρες.

Όλοι έχουμε πετύχει creepy ανθρώπους but she takes the cake.

Σπερες

You're her crush δουδιε congrats. :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...