nicoc89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 6 παρα σημερα.Ξεκιναω να παω στην δουλεια.Εχει αναψει πρασινο φαναρι σε διασταυρωση στην Θηβων και παω να περασω απεναντι για να κατεβω στο ρευμα προς Πειραια.Και ξαφνικα βλεπω 1 μαλακα να περναει μπροστα μου τουλαχιστον με 80-100χμ ανεβαινοντας την Θηβων με κοκκινο για να προλαβει.Για λιγα δευτερολεπτα θα με εστελνε στον αλλο κοσμο. Ενιωσα τυχερος οταν περασα απεναντι.Μου φανηκε σαν ψεμα και οτι η διαφορα μεταξυ ζωης και θανατου ειναι 1 λεπτη γραμμη.Θα με εκοβε στα 2,.Πσοστο επιβιωσης μηδαμινο.Θα ηθελα να τον σκοτωσω. ειναι η πρώτη φορά που κινδυνεύει η ζωή σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 6 παρα σημερα.Ξεκιναω να παω στην δουλεια.Εχει αναψει πρασινο φαναρι σε διασταυρωση στην Θηβων και παω να περασω απεναντι για να κατεβω στο ρευμα προς Πειραια.Και ξαφνικα βλεπω 1 μαλακα να περναει μπροστα μου τουλαχιστον με 80-100χμ ανεβαινοντας την Θηβων με κοκκινο για να προλαβει.Για λιγα δευτερολεπτα θα με εστελνε στον αλλο κοσμο. Ενιωσα τυχερος οταν περασα απεναντι.Μου φανηκε σαν ψεμα και οτι η διαφορα μεταξυ ζωης και θανατου ειναι 1 λεπτη γραμμη.Θα με εκοβε στα 2,.Πσοστο επιβιωσης μηδαμινο.Θα ηθελα να τον σκοτωσω. έχουμε φτάσει σε σημείο να ανάβει πράσινο και να κοντοστεκόμαστε γι αυτούς που τρέχουν τελευταίοι, να φτάνουμε σε διασταύρωση δρόμων που ο άλλος έχει στοπ και να κόβουμε γιατί σίγουρα κάποιος θα πεταχτεί, άισιχτίρ με σύγχισες πρωί πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 nicoc δεν ειναι η 1η φορα,εχω κινδυνεψει και με το μηχανακι καποιες φορες απο δικο μου λαθος και καποιες οχι,πχ να "κλειστω".Εχω πεσει και 3 φορες χωρις να χτυπησω. Σημερα αν ο τυπος επεφτε πανω μου θα ηταν απο την αριστερη μερια που οδηγω οποτε θα ημουν τυχερος αν με εβρισκε κωλο η μουρη αλλιως κατευθειαν στην πορτα,πλαινους αεροσακους δεν εχει το αμαξι,μονο μπροστα.Στην σημερινη περιπτωση δεν τσεκαρα γιατι ειχε ηδη αναψει πρασινο καποια δευτερολεπτα πριν. Μου εχει τυχει περιπου το ιδιο σκηνικο στο ιδιο σημειο: Ειμαι με το μηχανακι και περιμενω να αναψει πρασινο.Αναβει,αλλα δεν περναω αμεσως,πρωτα κοιταω και περναει 1 τυπος πλακωμενος.Αν ξεκινουσα με το που αναβε πρασινο θα με εστελνε. Οσες φορες εχει κινδυνεψει η ζωη μου να σκοτωθω η να χτυπησω ειναι στην οδηγηση.Και 1 φορα σε δουλεια που εκει θα σκοτωνομουν για κλασματα δευτερολεπτου κυριολεκτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σημερινή πρόταση αγοράς από την Groupon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Άντε κορίτσια, τρεχάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σημερινή πρόταση αγοράς από την Groupon Άνοιξε θέμα στις προσφορές,δεν κάνουμε δουλειά έτσι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τι τιμή τα έχει; Γιατί αυτά είναι και ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 20 ευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σημερινή πρόταση αγοράς από την Groupon 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 nicoc δεν ειναι η 1η φορα,εχω κινδυνεψει και με το μηχανακι καποιες φορες απο δικο μου λαθος και καποιες οχι,πχ να "κλειστω".Εχω πεσει και 3 φορες χωρις να χτυπησω. Σημερα αν ο τυπος επεφτε πανω μου θα ηταν απο την αριστερη μερια που οδηγω οποτε θα ημουν τυχερος αν με εβρισκε κωλο η μουρη αλλιως κατευθειαν στην πορτα,πλαινους αεροσακους δεν εχει το αμαξι,μονο μπροστα.Στην σημερινη περιπτωση δεν τσεκαρα γιατι ειχε ηδη αναψει πρασινο καποια δευτερολεπτα πριν. Μου εχει τυχει περιπου το ιδιο σκηνικο στο ιδιο σημειο: Ειμαι με το μηχανακι και περιμενω να αναψει πρασινο.Αναβει,αλλα δεν περναω αμεσως,πρωτα κοιταω και περναει 1 τυπος πλακωμενος.Αν ξεκινουσα με το που αναβε πρασινο θα με εστελνε. Οσες φορες εχει κινδυνεψει η ζωη μου να σκοτωθω η να χτυπησω ειναι στην οδηγηση.Και 1 φορα σε δουλεια που εκει θα σκοτωνομουν για κλασματα δευτερολεπτου κυριολεκτικα. εμένα η ζωή μου για 100% θάνατο , fatal δλδ έχει κινδυνέψει αρκετές φορέςλ, η μία οταν ήμουν μικρός θα πέθαινα απο αποκεφαλισμό σε ενα λουνα πάρκ απο αυτά τα παλιά που ερχόντουσαν στην παραλία στην Πάτρα (κάτι ειχε παίξει με ένα μηχάνημα , δεν θυμάμαι πολλά αλλα γλίτωσα με μερικά ράμματα γιατι πανικοβλιθικα και όπως πήγα να σηκωθώ με χτύπησε κ με άφησε αναίσθητο χτυπώντας με στο πίσω μέρος του κεφαλιού , δηλαδή αν είχα σηκωθεί γρηγορότερα και έβρισκε λαιμό θα είχα μείνει εκεί ). Αλλη φορά για μερικά εκατοστά δεν με έκανε αλοιφή νταλίκα ενα πρωί που περνούσα πεζός ενα δρόμο χωρίς ορατότητα . αν κάτσεις και το σκεφτείς η ζωή δεν ειναι δεδομένη , στο τσακ μπορεί να πεθάνεις ανα πάσα στιγμή γιαυτό δεν έχω όρια , δεν έχει ουσία να στέρησε εμπειρίες για ένα καλύτερο μέλλον οταν αυτό το μέλλον ειναι μονο στην φαντασία. Θα πεθάνω όρθιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Θα πεθάνω όρθιος Και δεν θα θυμάσαι τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 πήρε καμιά σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 πήρε καμιά σας? αν δεν φοβόμουν ότι μπορεί να σπάσει ,θα έκανα την ταρζανιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τι ακριβώς να σπάσει; Δε χρειάζεσαι προφυλακτικό με αυτα τα μηχανήματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ξέρω γω,δεν το εχω δει απο κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις