liopyr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 FAP FAP FAP! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ισχύει γιατί τα πορνοsite χρησιμοποιούν adobe flash player ενώ το youtube HTML5. Το flash player είναι πιο ελαφρύ και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους του συστήματος. O ΗΤML5 χρειάζεται πολύ δουλειά σε αυτό το τομέα. O flash player όμως απο την άλλη είναι τέρμα τρύπιος σε θέματα ασφαλείας και θέλει να τον αναβαθμίζεις. Δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί ο φφ στον υπολογιστή μου, αλλά ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό. Τι ακριβώς πάει να πει κενά ασφαλείας της φλας; Δηλαδή τι σκατά μπορεί να πάθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί ο φφ στον υπολογιστή μου, αλλά ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό. Τι ακριβώς πάει να πει κενά ασφαλείας της φλας; Δηλαδή τι σκατά μπορεί να πάθει; Σημαίνει ότι άμα ο Flash Player μείνει σε παλιά έκδοση μπορεί κάποιο malware μέσω του flash player (άμα παίξεις ένα βιντεάκι απo site αμφιβόλου προέλευσης) να βρει κενό ασφαλείας και να παρεισφρήσει στο pc σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 FAP FAP FAP! Παίζεις βρώμικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Σημαίνει ότι άμα ο Flash Player μείνει σε παλιά έκδοση μπορεί κάποιο malware μέσω του flash player (άμα παίξεις ένα βιντεάκι απo site αμφιβόλου προέλευσης) να βρει κενό ασφαλείας και να παρεισφρήσει στο pc σου. το SUMo τσεκάρει την έκδοση του flash player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 το SUMo τσεκάρει την έκδοση του flash player? Yeap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πάρτε αλλη μια βουβάλα που μου την εμφάνισε στο fb απο φίλο που έκανε like και τον έκανα block γιατι έτρωγα https://www.facebook.com/video.php?v=803975476336045 Σεισμος 10 ριχτερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Αναφέρομαι στην flash έκδοση του Youtube, η οποία εξακολουθεί να είναι default στον Firefox. Για την HTML5 δεν έχω άποψη. Χρόνια τώρα, μόνο προβλήματα είναι. Δεν έχει σημασία τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς, αλλά τι έχεις επιλεγμένο στις ρυθμίσεις του YouTube. Προεπιλογή είναι το Flash ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Παλιά έβαζες να ακούσεις ράδιο και άκουγες Timberlake, Madonna, Rihana, PussyCatDolls και πάει λέγοντας. Και τώρα ακούς Tame me to the church και αυτό. Ρε που πάμε;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τι ωραία να σου ρίχνουν την δουλειά τους γιατί...έτσι και να κάθεσαι να ψάχνεις αμερικάνικες νομοθεσίες για στάνταρτ στον "ελεύθερο" σου χρόνο. Κατά τα άλλα μας έχει ρημάξει ο αγέρας. Παγώσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Mια που περί κώλων ο λόγος.. Κυτταρίτιδα εντόπισε ο φακός των παπαράτσι στα μέχρι πρότινος λατρεμένα κωλομέρια της 'Ιγκης Αζαλέας. #θρηνοσκιοδυρμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 να τα μόνο αυτή που χάλασε την εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τι ωραία να σου ρίχνουν την δουλειά τους γιατί...έτσι και να κάθεσαι να ψάχνεις αμερικάνικες νομοθεσίες για στάνταρτ στον "ελεύθερο" σου χρόνο. Κατά τα άλλα μας έχει ρημάξει ο αγέρας. Παγώσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Παρακολουθώ μια μαμαδοομάδα στο φβ που ισχυρίζονται με πολλή επιμονή ότι τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται στο κρεβάτι των γονιών και 1 και 2 και 3 χρονών γιατί αλλιώς δεν νιώθουν αγάπη. δεν ξέρω μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο κουλό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις είδα ότι υπαρχει 3 ώρες βίντεο με το indoctrination theory στο mass effect 3. #dafaq Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις