*nenya* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερούδια! Feels like Wednesday... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 πολύ κούραση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θέλω να ξέρω που βρήκες τέτοιο βίδεο προσβολή στην ανθρώπινη Αισθητική και Γούστο. Ντροπή,τούτο μόνο σου λέω.Ντροπή. τέτοιο κώλο ποίημα έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 τέτοιο κώλο ποίημα έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας. Ερωτικά εμετικό το βίντεο. Λυπάμαι το παπιγιόν του Μπάμπη. Επίσης, ξύλο και καράτε στον @ρη Πορτοσ@λτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα γιατί μου θύμισες τις Γιαπωνέζες βραδιάτικα και με αναστατώνεις; Όλοι αναστατωθήκαμαν ρε μαν (με πρώτο και καλύτερο τον ρηβόλβαν) αλλά δεν το κάναμαν και θέμαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 τέτοιο κώλο ποίημα έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας. Πραγματικά ήταν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη διότι δεν είδα την προειδοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Έκανε ότι μπορούσε το κορίτσι.... εκτός από δίαιτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ισχύει γιατί τα πορνοsite χρησιμοποιούν adobe flash player ενώ το youtube HTML5. Το flash player είναι πιο ελαφρύ και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους του συστήματος. O ΗΤML5 χρειάζεται πολύ δουλειά σε αυτό το τομέα. O flash player όμως απο την άλλη είναι τέρμα τρύπιος σε θέματα ασφαλείας και θέλει να τον αναβαθμίζεις. Αναφέρομαι στην flash έκδοση του Youtube, η οποία εξακολουθεί να είναι default στον Firefox. Για την HTML5 δεν έχω άποψη. Χρόνια τώρα, μόνο προβλήματα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πραγματικά ήταν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη διότι δεν είδα την προειδοποίηση. Και τα μεμε της ειχαν τσιμπηματα αποτι ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 πολυ σκατίλα το βιντεο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Όλοι αναστατωθήκαμαν ρε μαν (με πρώτο και καλύτερο τον ρηβόλβαν) αλλά δεν το κάναμαν και θέμαν. fap fap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πάρτε αλλη μια βουβάλα που μου την εμφάνισε στο fb απο φίλο που έκανε like και τον έκανα block γιατι έτρωγα https://www.facebook.com/video.php?v=803975476336045 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Κατα βαθος γουσταρεις την μποοτυ φαση Νικοτς,ασταυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 fap fap jap fap Πάρτε αλλη μια βουβάλα που μου την εμφάνισε στο fb απο φίλο που έκανε like και τον έκανα block γιατι έτρωγα https://www.facebook.com/video.php?v=803975476336045 fat fap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις