Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6.11km, ανεβάζουμε ρυθμό!

https://drive.google.com/file/d/0B2yXNy5NehB2aG4zTTRUTUdvNzg/preview

Αύριο θα δοκιμάσω 7.5 πρωί, 7.5 απόγευμα. Αν δε με δείτε να ποστάρω, καλέστε το 166, κάπου θα έχω κλατάρει! :mrgreen:

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αύριο θα δοκιμάσω 7.5 πρωί, 7.5 απόγευμα. Αν δε με δείτε να ποστάρω, καλέστε το 166, κάπου θα έχω κλατάρει! 

Εχεις σκοπό να νυμφευθείς και κάνεις προπόνηση; Να μην τρέχεις μόνο ευθεία αλλά και ζικ ζακ να αποφεύγεις τις παντοφλιες!  :P 

(Περα απο τη πλάκα, χαρά στο κουράγιο σου. με το τρέξιμο δεν το έχω καθόλου. Το βαριέμαι του θανατά)  

• Like 2

Εχεις σκοπό να νυμφευθείς και κάνεις προπόνηση; Να μην τρέχεις μόνο ευθεία αλλά και ζικ ζακ να αποφεύγεις τις παντοφλιες! :P

(Περα απο τη πλάκα, χαρά στο κουράγιο σου. με το τρέξιμο δεν το έχω καθόλου. Το βαριέμαι του θανατά)

Όχι ακριβώς. Φαίνεται πως ζήλεψα τους Transformers και τον τελευταίο χρόνο έχω μεταμορφωθεί σε μπουλντόζα. Προσπαθώ να γυρίσω σε "άνθρωπος" mode...

• Like 1

Αύριο θα δοκιμάσω 7.5 πρωί, 7.5 απόγευμα. Αν δε με δείτε να ποστάρω, καλέστε το 166, κάπου θα έχω κλατάρει! :mrgreen:

Δειξε και την πορεία που πήγες παραδιπλα, στην Καλικράτεια, για να παρεις μια σπεσιαλ κοτα από τον Κοκκορα που το 'σκασε :P

• Like 2

συ εισ η κυράμ

my ol lady B)

Ωωωωωω τι γλυκόοοοος  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Μη βρίζετε κιουρία μου..!

Ρε τράκαρα! Για το Θεό όχι άλλη γκαντεμιά. Τουλάχιστον να σκοτωθώ να ησυχάσουμε αλλά όχι έτσι. 

Θα πάω για ευχέλαιο :P

• Like 1

Δειξε και την πορεία που πήγες παραδιπλα, στην Καλικράτεια, για να παρεις μια σπεσιαλ κοτα από τον Κοκκορα που το 'σκασε :P

Ααααχ, πάνε αυτά. Γιαουρτάκια 0% τώρα... :cry:

• Like 1

Και εγώ σήμερα άκουσα κάτιο φωνές απέξω. Βγήκα δήθεν τυχαία και ήταν ένα τετράγωνο μακρυά μια γυναίκα σε μια καρέκλα και κράταγε το χέρι της που είχε γίνει στρογγυλό απότι είδα. Αλλά δεν κατάλαβα πως έγινε. Είδα ένα μηχανάκι πιο μακρυά λλά δεν ξέρω αν είχε σχέση. Ήρθε ασθενοφόρο και την πήρα ενώ πόναγε πολύ

Πήγαμε λοιπόν σήμερα για wakeboard και ο καιρός μας έκανε το χατήρι κι είχε εναν ήλιο ΝΑ!. Και δε μας βουτήξανε στον ωκεανό αλλά σε κάτι ενδιάμεσο θάλασσας-ποταμιού σε μια περιοχή που σκάει το σκατοπόταμο του Δουβλίνου. Στάνταρ αύριο θα ξυπνήσω με 3 χέρια και 5 πόδια.

Το γουεηκμπορντ ηταν γαμηστερό. Μου έχουν κοπεί τα χέρια από την προσπάθεια αλλά περάσαμε γαμάτα. Όχι απλώς κατάφερα να σηκωθώ αλλά πήγαινα άνετος. 

Μετά είχε παμπ μεχρι να φτάσει η ώρα για εστιατόριο και μετά είχε μπρισκετς και ριμπς. Πολύ φαί και πολύ ποτό, Γαμάτα περάσαμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...