gatokoritso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τα έχεις με τον Hal9000 δηλαδή; κάαατσε ρε μανάρι όλες δερφούλες εγώ τι σου είμαι;;;;; απαιτώ θέση! της είπαν να με πάρει τηλ και δε με πήρε ποτέ... μιλάμε για πολιτισμένα πράγματα... αδελφ μ τι λεει?? εδιτ:σε θερμοπαρακαλω στειλε της μνμ:"γιατι δεν μ πηρες??αα?ΑΑΑ?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 αδελφ μ τι λεει?? εδιτ:σε θερμοπαρακαλω στειλε της μνμ:"γιατι δεν μ πηρες??αα?ΑΑΑ?" με έστειλαν αλλού, δε με θέλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 κάαατσε ρε μανάρι όλες δερφούλες εγώ τι σου είμαι;;;;; απαιτώ θέση! της είπαν να με πάρει τηλ και δε με πήρε ποτέ... μιλάμε για πολιτισμένα πράγματα... συ εισ η κυράμ my ol lady αδελφ μ τι λεει?? εδιτ:σε θερμοπαρακαλω στειλε της μνμ:"γιατι δεν μ πηρες??αα?ΑΑΑ?" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 eurobank ebanking customer support: μεγαλυτερο lag δεν εχω ξαναδει 45 λεπτά αργότερα: "περάστε απο το υποκατάστημα μας" To rage or not to rage? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 45 λεπτά αργότερα: "περάστε απο το υποκατάστημα μας" To rage or not to rage? πέτα τον έξω και πάρτους στο κυνήγι λυσσασμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/629039/skandalo-kamia-episimi-ypodohi-stin-ethniki Epic Troll, δεν εξηγηται αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 in other news αναρωτιεμαι αν θα δουλευε αυτο στην ελλαδα http://www.fastcodesign.com/3032090/how-to-nail-an-interview-in-simple-charts Μια φορά με ρώτησαν σε συνέντευξη τι μπορώ να προσφέρω στην εταιρία (λογικό) και δεν ήξερα τι σκατά να απαντήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Μη βρίζετε κιουρία μου..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σκέφτομαι να μην πετάξω με αεροπλάνο για ελλάδα αλλά να νοικιάσω αμάξ από Ολλανδία και να πάω roadtrip μέσω Γαλλίας, Ελβετίας Ιταλίας με τον bro για ελλάδα. Το αυτοκίνητο για 7 μέρες 200-400 ευρώ. Για το ότι το παίρνεις απο Ολλανδία και φτάνεις Ελλάδα 7000. Seems legit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τα έχεις με τον Hal9000 δηλαδή; Το χάσαμε το κορμί Βοζινιώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μια φορά με ρώτησαν σε συνέντευξη τι μπορώ να προσφέρω στην εταιρία (λογικό) και δεν ήξερα τι σκατά να απαντήσω... εχει καποιο θεμα η εταιρια και θελει βοηθεια Ας μιλησει αλλιως ας σωπασει. Γενικα, εχουν γελιο κατι τετοιες ερωτησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τι έχει πάθει το κωλοebay τόσες μέρες τώρα και οι μισές κωλοσελίδες δεν φορτώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ναι, διευκρινησε ομως ποια ειναι η σχεση σου με τον hal , για να ξερω, παρφουμαριστω αποψε? να βαλω τζελ στο μαλλι και το μπλουζακι μου το fido-dido για να σε βγαλω εξω? να βαλω τη βερμουδα nike και τα air max και το ξυλινο κολιε μου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 fido-dido? what the... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 fido-dido? what the... He is bad.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις