Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

Έλεγα ότι πάει καλά η δουλειά τουλάχιστον, εκείιιι να γίνουν μπάχαλο!

Με στέλνουν για μερικές μέρες σε άλλο project με την άλλη που είχαμε "τσακωθεί". Fun times.

Ποιός με έχει φτύσει;;;;

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@mary1 ακου να δεις κουκλιτσα, τα 500 gifs μεσα σε σποιλερ ειναι δικη μου δουλεια ετσι? θα στη τσουρομαδησω τη τουφα. πηρες αυξηση απο τη δικη σ δουλεια, μη παρεις κ τη δικη μας! συγχαρητηρια. αυξηση, σημαινει οτι εχεις δουλεια ε? χμ, τι κανεις το βραδυ?

σε αλλες ειδησεις

οι μικροβιολογοι πλεον δεχονται μονο τα 12 πρωτα ατομα που εχουν εοππυ. οποτε εγω για απλες αιματος/ουρων ξυπνησα απο τις 6παρα για να ειμαι εξω απο το ιατρειο 7 παρα και φαντασου ημουν δευτερος. αλλιως θα πληρωνα ολες τις εξετασεις απο τη τσεπη μου, καμια 100αρα. εννοειται οτι μετα την εξεταση ειχα τασεις λιποθυμιας, αφου ημουν νηστικος και ηρθε η σειρα μου κατα τις 8. μα λιγο ΕΛΕΟΣ

επισης ρε πουστηδες μικροβιολογοι, εχουμε στειλει ανθρωπους στο γαμημενο φεγγαρι, η εξεταση αιματος γτ συνεχιζει να ειναι ετσι? πιο απλη και γρηγορη δε μπορει να γινει? και κυριως γτ πρεπει να ειμαι νυστικος? πει-να-ω

Val  katiepie φαε κατι ρε, εστω λιγα κρακερακια....

Δημοσ.

Val  katiepie φαε κατι ρε, εστω λιγα κρακερακια....

Ντάξει δεν είμαι μόνο εγώ που μπερδεύομαι σήμερα, το χει η μέρα!

• Like 2
Δημοσ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

Έλεγα ότι πάει καλά η δουλειά τουλάχιστον, εκείιιι να γίνουν μπάχαλο!

Με στέλνουν για μερικές μέρες σε άλλο project με την άλλη που είχαμε "τσακωθεί". Fun times.

Ποιός με έχει φτύσει;;;;

Λατρεύω τις στιγμές αμηχανίας. Με πιάνει νευρικό γέλιο και τις κάνω πιο αμήχανες

• Like 1
Δημοσ.

εγω σε στιγμές αμηχανίας καρφώνω μια καρδίτσα στο γόνατο μου για να σπάσω την αμηχανία

• Like 1
Δημοσ.

εγω σε στιγμές αμηχανίας καρφώνω μια καρδίτσα στο γόνατο μου για να σπάσω την αμηχανία

tumblr_n7dfjgatsJ1tewju2o1_500.gif

αα και καλο μηνα everyone(τωρα το προσεξα :P )

• Like 2
Δημοσ.

@mary1 ακου να δεις κουκλιτσα, τα 500 gifs μεσα σε σποιλερ ειναι δικη μου δουλεια ετσι? θα στη τσουρομαδησω τη τουφα. πηρες αυξηση απο τη δικη σ δουλεια, μη παρεις κ τη δικη μας! συγχαρητηρια. αυξηση, σημαινει οτι εχεις δουλεια ε? χμ, τι κανεις το βραδυ?

Σορυ μαααν. Μου αρεσαν ολες και ειπα να τις βαλω μαζεμενες.

Τα βραδια μου τα περναω με τον Hal9000, γιατι τοτε με πιανει συγγραφικος οιστρος.

Δυσκολη η ζωή του News Editor......

Δημοσ.

αα και καλο μηνα everyone(τωρα το προσεξα :P )

καλο μηνα δερφούλαμ

• Like 2
Δημοσ.

καλο μηνα δερφούλαμ

κάαατσε ρε μανάρι όλες δερφούλες εγώ τι σου είμαι;;;;;

απαιτώ θέση!

Λατρεύω τις στιγμές αμηχανίας. Με πιάνει νευρικό γέλιο και τις κάνω πιο αμήχανες

της είπαν να με πάρει τηλ και δε με πήρε ποτέ... μιλάμε για πολιτισμένα πράγματα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...