Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ναι , γειά σας https://www.youtube.com/watch?v=7G0HPofcr6E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ρε δεν μας χέζετε λέω εγώ. Πίσω στο βασίλειο σας αμα σας ενοχλούμε. Και με μαλλί λάδι θα βγω και με βρώμικα ρούχα αμα λάχει και έχω δουλειά. Ε καλα δε θα σας σκοτώσουμε κιολας, απλως θα σας κρίνουμε σιωπηλα (ενιοτε και ηχηρα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ναι , γειά σας https://www.youtube.com/watch?v=7G0HPofcr6E το χεσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ρε δεν μας χέζετε λέω εγώ. Πίσω στο βασίλειο σας αμα σας ενοχλούμε. Και με μαλλί λάδι θα βγω και με βρώμικα ρούχα αμα λάχει και έχω δουλειά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 αυτό^ όποτε μπαίνω σε μμμ και βρωμάει κόσμος μου έρχεται σχίζα οι χειρότεροι όλων ειναι οι γέροι (γενικά) και οι παχύσαρκοι το καλοκαίρι Αυτό^ Ακριβώς . Πήρα το λεωφορειο προχθές και ήταν ένας χοντρός γύρο στα 25 και σκυλοβρώμαγε.Μπλιαχ .Την επόμενη φορά θα τον βρίσω και δε με νοιαζει τίποτα. Αλλα γέρους δε τους βρίζεις τώρα οπως και να χει.ειναι σε κρίσιμη ηλικια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ΨΑΧΝΩ επειγόντως φυσικό ηρεμιστικό , κάτι να σε καλμάρει σε ρόφημα , πείτε καμια ιδέα Αυτό^ Ακριβώς . Πήρα το λεωφορειο προχθές και ήταν ένας χοντρός γύρο στα 25 και σκυλοβρώμαγε.Μπλιαχ .Την επόμενη φορά θα τον βρίσω και δε με νοιαζει τίποτα. Αλλα γέρους δε τους βρίζεις τώρα οπως και να χει.ειναι σε κρίσιμη ηλικια δεν βρίζω κόσμο επειδή βρωμάει , αλλα αν με προσβάλει/κοντράρει κάποιος δε πα να ειναι και παππάς έχει φάει παναγία κατακέφαλα (το έκανα προσφάτως και μια γριά που ηταν δίπλα του στο λεωφορείο κόντεψε να λιποθυμήσει , μάλλον πιστεψε οτι είμαι ο διάολος). αλλα όχι ρε βλάκα , δε βάζεις τις φωνές στο πιτσιρίκι επειδή δε σηκώθηκε να κάτσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 βαλεριανα.δεν κανει και θαυματα.εγω την ανακατευω με λιγο χαμομηλι γιατι βρωμαει απιστευτα.μιλαμε για μποχα οχι αστεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όλα στο Λεοφωρείο σου συμβαίνουν Νίκοτς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όλα στο Λεοφωρείο σου συμβαίνουν Νίκοτς Αυτό. Αυτό ακριβώς σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βαλεριανα ειναι καλή αν εχεις αποφασίσει να χαλαρώσεις και εσυ, απο μόνη της δεν κανει απολυτως τιποτα. Εχω δοκιμασει αρκετές φορές και σε μεγάλες ποσότητες, ειδικα όταν την αλλη εχω πολύ πρωινό ξυπνημα, οταν ημουν αρκετά τσιτωμένος δεν εκανε τιποτα, όταν ξάπλωνα και προσπαθούσα να χαλαρώση έκανε δουλιτσα. Κατα τα αλλα, συμφωνω, όποιος παρει μολις την ανοιξει ας παρει μια βαθια εισπνοή απο το σακουλάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό. Αυτό ακριβώς σπερες Μεσιέ πακέτο/δέμα εσείς δεν πρέπει να μιλάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Κόντεψα να χάσω party επειδή 1 ωρα πρίν ήπια βαλεριάνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όλα στο Λεοφωρείο σου συμβαίνουν Νίκοτς ζω σε λεωφορείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μεσιέ πακέτο/δέμα εσείς δεν πρέπει να μιλάτε ασε με και ειμαι να σκασω σουλεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ασε με και ειμαι να σκασω σουλεω... Ακόμα να έρθει από Γερμανία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις