Valerie_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μπες δες τους στίχους από το τραγούδι των txc Μη μπερδεύεσαι άδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχουν χειμώνα στην Αυστραλία shit son :/ Μόλις πάει ο νίκοκ θα τελειώσουν αυτά. balls , δεν πάω ακόμα , με πήραν στο πρόγραμμα για απόφοιτους επας-επαλ απότι είδα , 80 ώρες θεωρεία με 400κάτι euro και μετά 6 μήνες δουλειά με 480 και πληρώνουν κάθε μήνα , όχι ολα μαζι του αγίου μπέου ανήμερα σαν τα voucher οπότε Αυστραλέζες υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 thug life 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στην Αυστραλία όμως υπάρχουν τόσα ζώα που μπορούν και θέλουν να σε σκοτώσουν -Φίδια, αράχνες, καρχαρίες, κάτι φονικές τσούχτρες, Αβορίγινες. Ιδιαίτερα επικίνδυνο μέρος, γι' αυτό άλλωστε οι περισσότεροι Αυστραλοί είναι τόσο γιόλιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στην Αυστραλία όμως υπάρχουν τόσα ζώα που μπορούν και θέλουν να σε σκοτώσουν -Φίδια, αράχνες, καρχαρίες, κάτι φονικές τσούχτρες, Αβορίγινες. Ιδιαίτερα επικίνδυνο μέρος, γι' αυτό άλλωστε οι περισσότεροι Αυστραλοί είναι τόσο γιόλιδες. και εδώ έχει υστερικές Ελληνίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 και εδώ έχει υστερικές Ελληνίδες εκει να δεις πόσες υστερικες ελληνιδες εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 και εδώ έχει υστερικές Ελληνίδες Λογικός ο προβληματισμός, μικρότερη όμως συγκριτικά η απειλή. Για να αντιμετωπίσεις τα συγκεκριμένα πλάσματα αρκεί να βγάλεις κινητό και να τραβήξεις φωτογραφία, παγώνουν παίρνοντας τυποποιημένες πόζες. Προσοχή όμως, η τεχνική μπορεί εύκολα να έχει αντίθετα αποτελέσματα γιατί καμιά φορά μαζεύονται άλλες τόσες. Σε αυτή την περίπτωση, απλά πέτα τους ένα cd του Μαζωνάκη και τρέχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 εχω στοχο στην επόμενη 6μιση-ετία να πάω Μελβούρνη για διακοπές Βασικά 6ετία , γιατί θέλω να πάω με καλό καιρό , άρα προς Γενάρη μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Να μας φέρεις ένα Κοάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 εχω στοχο στην επόμενη 6μιση-ετία να πάω Μελβούρνη για διακοπές Βασικά 6ετία , γιατί θέλω να πάω με καλό καιρό , άρα προς Γενάρη μεριά παντα συμπαθουσα αυτους τους ανθρωπους που κανουν κατι σχεδια ζωης λες και ειναι business plans Σπερες αγαπουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 προσπαθω να βρω την σωστη ορθογραφια στο παρακατω ὓβρις , ἂτη , νέμεσις , τίσις σε καποια σιτε το "ατη" το λενε "ατις" ποιο ειναι το σωστο? και τα δυο? "ἂτη" είναι το σωστό απ' ό,τι ξέρω, άτις τώρα που το λες το βλέπω. Που σήμαινε ότι ο Δίας έστελνε στον υβριστή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. ( η Άτη προσωποποιημένη είναι η θεά της βλάβης και της απερίσκεπτης συμπεριφοράς Ο Αγαμέμνων, στην Ίλιάδα (Τ 86-95), προβάλλει το σφάλμα του σε ένα εξωγενή παράγοντα. "Φταίει η Άτη!") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 τελικά ο κωλοκόφτης ειναι down ? γιατι εγώ μπαίνω αλλα απο άλλη σελίδα κ μάλιστα ειναι και updated κανονικάκωλοκόφτης.to Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Too much snow, μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αυπνία... Ειναι τυχαίο που το θέμα του καιρού και του μεγαλέκου επανεμφανίζονται ταυτόχρονα;;; Ψεκασμένοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις