gatokoritso Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 ^δν μου ανοιγει ακυρο μετα απο τρεις προσπαθειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει, ούτε στον εχθρό μου αυτό που έτυχε στη Βέφα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Tι επαθε? Εδιτ: Ακυρο το τσεκαρα, οντως σκατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 2 παιδια σε ενα χρονο..ειναι τοσο κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ζωή σε μας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πίπα κώλο θα μας πάει όλη η βδομάδα με το κρύο. Άντε χειμώνα τελείωνε, μας υποχρέωσες και φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ο Φλεβάρης δεν είναι απ'τους πιο κρύους μήνες του χρόνου; Θα φάμε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είναι γαμώτο είναι. Αλλά τώρα με την εξεταστική που όλα είναι τα ζώα μου αργά το κάνει χειρότερο. Μετά θα αρχίσουν μαθήματα κάπως θα την παλέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 True Story. Ξυπνάω το πρωί και είμαι μέσα στον ιδρώτα. Βάζω θερμόμετρο και έχω 37,7.δεν έχω φάει ούτε πήρα πονσταν. Με τα χίλια ζόρια με πείθουν να ψάξω για γιατρο. Παίρνω τηλ, ένας που είχε διαθεσιμότητα για ραντεβού μέσω ΙΚΑ μου λέει και καλά πως δεν τα έχει περάσει όλα τα ραντεβού και είναι κλεισμενος και τον άλλο μήνα. Του το κλείνω στη μούρη. Όλοι οι άλλοι που έπαιρνα ούτε που το σηκωναν, επειδη θα ήταν κωλοθεσιτες και πρωί στο ΙΚΑ, απόγευμα στο ιδιωτικό τους ιατρείο. Απ τα νεύρα μου με το κωλοκρατος, λίγο μετά παίρνω θερμοκρασία και έχω 36,7 χαχα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 τι πήγε κι έκανε ρε φίλε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 ...επειδη θα ήταν κωλοθεσιτες και πρωί στο ΙΚΑ, απόγευμα στο ιδιωτικό τους ιατρείο... δεν γίνεται αυτό πλέον. Καταργήθηκε. Ή ΠΕΔΥ, ή ιδιωτικό. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάντως, ο ΕΟΠΥΥ σε έκανε καλά και μάλιστα με μηδενική δαπάνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 τι πήγε κι έκανε ρε φίλε... Kylie Minogue δεν γίνεται αυτό πλέον. Καταργήθηκε. Ή ΠΕΔΥ, ή ιδιωτικό. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάντως, ο ΕΟΠΥΥ σε έκανε καλά και μάλιστα με μηδενική δαπάνη! Άστα αυτά έρχεται τσικνοπέμπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 δεν γίνεται αυτό πλέον. Καταργήθηκε. Ή ΠΕΔΥ, ή ιδιωτικό. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάντως, ο ΕΟΠΥΥ σε έκανε καλά και μάλιστα με μηδενική δαπάνη! Το είχα ακούσει αλλά ειλικρινά αμφιβάλλω. Εχει γίνει για οοοοοολους αυτό; Από τους 5 που πήρα τηλ και ήταν εδώ κοντά, ένας μόνο αξιώθηκε να το σηκώσει και αυτός είχε και καλά κλεισμένα όλα τα διαθέσιμα ραντεβού. ναι τουλάχιστον από πυρετο με έστρωσε. Μύτη και λαιμός όμως παραμενουν χάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 περαστηκα μαιρη. εριξε χιονι για πεντε δευτερα.ισα ισα για τη γλυκα.τελειωνετε εκει πανω ή στρωσιμο ή αντε γεια. edit:μονο η madonna αντεχει :devil: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις