revolver1990 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ^^ I feel sorry for ya. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Σε διάλειμμα πιάνουν τα αυτιά μου την εξής συζήτηση: - κορίτσια σορυ που σταμάτησα χθες στη μέση τη κουβέντα στο φμπ - τι εγινε; καλά ακουγοσουν στην αρχή. - ναι μέχρι που τον είδα να κάνει λάικ σε φωτο της πρώην πρώην του. Εκλαιγα και δε μπορούσα να συνέλθω. Ohhhhh my god δλδ..... Στο λύκειο είμαστε δε π*&στη μου; Εντωμεταξύ μερικές μέρες πριν έλεγε για τον ίδιο (πιθανόν) πως της είπε ότι θα χωρίσει την κοπέλα του κλπ μλκς Και μιλάμε για κοπέλα 26 χρόνων. Οκ τελικά είναι μερικές περιπτώσεις που απλά δε σώζονται. Α! Α! Α! Σας έχω και δύο ακόμα κορυφαία που άκουσα (έτσι όπως τα γράφω τα είπανε) 1. Με βλέπει μια κοπέλα να γράφω στο κινητό με swype και με ρωτάει "ρε Μαρία τι μουτζούρα είναι αυτή; το κάνει και το δικό μου κινητό. Μου χάλασε;" 2. Μιλούσαμε για βιβλία και από που να τα κατεβάσεις και λέει μια άλλη "εγώ κατεβάζω βιβλία από το Dropbox". Της λέμε και της ξαναλέμε πως το Dropbox δεν έχει τέτοια υπηρεσία και αφού επιμένει, κάπου υποψιάζομαι τι εννοεί. "ε κάποιος άλλος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σου και στα ανεβάζει αυτός". "ε ναι ο φίλος μου, ανεβάζει " Comedy Gold ματίριαλ. Εσύ που κολλάς σε τέτοιο περιβάλλον Νόησης και Πολιτισμού; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Τι θα λέγατε αν σας έγραφα ότι υπάρχει λύση αντιμετώπισης όλων αυτών; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Comedy Gold ματίριαλ. Εσύ που κολλάς σε τέτοιο περιβάλλον Νόησης και Πολιτισμού; True my friend. Ετοιμαστε σενάρια για σειρά!Τι να κάνω αγαπητέ; η ανεργία και ο οαεδ με φεραν σε ένα κεκ μαζί με απαιδευτα τεχνολογικά ανεξέλικτα μυαλά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω απορία τι θα γίνουν στο μέλλον κάτι τέτοια βούρλα. Πως θα την παλέψουν με τέτοια μυαλά κτλ. Πραγματικά απορία, όχι ότι είναι καταδικασμένες. Κάπως θα την βρούνε την άκρη και για αυτό η απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Elnett satin spray. αυτο να παρεις λουσι Μυρίζω σαν όλες τις πρώην μου μαζί στο πρώτο ραντεβού μας γαμώτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δεν κρατάει πολύ η μυρωδιά ρε! (άσε που ισοσταθμεί το γεγονός πως τα κρατάει τέρμα ίσια ) ολο γκρινια ωχου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον ειδα μολις το Η Πορνη Απο Πανω. Οσοι ειστε απο Αθηνα πηγαινετε να το δειτε, πολυ δυνατη παρασταση, η Διδασκαλου (η οποια ειναι και πολυ ωραια απο κοντα μπδγ) δινει ρεσιταλ στον μονολογο αυτον. Προτεινω ε. Απορω γιατι δεν εχουμε κανα τζενερικ θεμα για θεατρικες παραστασεις. Να φτιαξω κανενα ή θα παει απατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 True my friend. Ετοιμαστε σενάρια για σειρά! Τι να κάνω αγαπητέ; η ανεργία και ο οαεδ με φεραν σε ένα κεκ μαζί με απαιδευτα τεχνολογικά ανεξέλικτα μυαλά..... Τι εστί ΚΕΚ; Πάντως καλή δύναμη,γιατί μέρα μπαίνει, μέρα φεύγει με ηλίθιους δεν παλεύεται εύκολα.Όσο μπορείς να τους αποφεύγεις μην κολλήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον ειδα μολις το Η Πορνη Απο Πανω. Οσοι ειστε απο Αθηνα πηγαινετε να το δειτε Το ακούω κάθε μέρα εγώ αγαπητέ, δεν είναι για όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Χοτ Ντόγκυ με μουσχαρίσια λοκανικάρα , 5 κιλά σάλτσα τσίλι και καραμελωμένα κρεμμύδια . Για να μη νοιώθεις κρύο για το επόμενο μισάωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 η Διδασκαλου (η οποια ειναι και πολυ ωραια απο κοντα μπδγ) Did not expect anything less 29 Δεκεμβρίου 1960 (ηλικία 54) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 It's alive http://mashable.com/2015/02/09/kickass-torrents-switches-domain/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link Did not expect anything less 29 Δεκεμβρίου 1960 (ηλικία 54) I support this spoiler #Ελλάδα είναι μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Did not expect anything less 29 Δεκεμβρίου 1960 (ηλικία 54) αυτή τη φωτογραφία κοίταζα τώρα και μου είχε φτάσει στο θεό σαν τη σημαία τερματισμού κάθε πίστας στο super mario έπαιξε και τη μουσική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις