Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νομίζεις ότι τους νοιάζει αν μπορούν να λύσουν διαφορική ή όχι?Κάνουν άλλα πράγματα που εσύ δεν μπορείς να κάνεις...Ο καθένας έχει διαφορετική χρησιμότητα στην κοινωνία .

Είναι πάρα πολύ πιθανό και αυτοί να έχουν ακριβώς την ίδια άποψη για σένα.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όπως μας συμφέρει.

Καληνύχτα forum.

Που είναι ο thresh όταν τον χρειάζεσαι να βάλει την αντίστοιχη εικόνα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν προιόντα που αξίζει να ψάξεις στις αγγελίες; Μιλάω για αγγελίες σαν του Insomnia και για προιόντα τεχνολογίας. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Νομίζω πως είμαι της άποψης καλύτερα να μαζέψεις λεφτά κανά δύμηνο παραπάνω και να το πάρεις καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο.

Πέφτεις το απόγευμα για καμιά ωρίτσα και καταλήγεις να ξυπνάς 3 ώρες μετά και τώρα μάτι γαρίδα.

And now for something completely different, Link.png Site: άνετα και τα 30

TriLoBite τι φρούτο είσαι; 

Αυτά είναι ευκολάκια ρε μαν, ρε τι έχετε πάθει και κολλάτε στα εύκολα το φελέκι μου μέσα. Τέσπα ,είμαι ο Τριλοβίτης yo! Kατάγομαι από τον Τρίλοφο και διαμένω στον Όλυμπο (κορυφή). Εκλεκτό φρούτο μέλος εδώ και χρόνια του ινσόμνιατζιάρ! Και για να απαντήσω και στην καρδιά της ερώτησης θα σου πω το εξής: Άααλλο φρούτο. Στο 3.20 είσαι.

Penny dreadful.

Να το δεις.

Είναι μια μίξη sweeny todd,dracula,dorian grey,ακέφαλου καβαλάρη.

αααα ,το βλέπω , το τελευταίο επ δεν ειδα κ δεν πρόσεξα ποιος ηταν στο gif απο τη νύστα

εντομεταξύ άσχετο αλλα τα καινουρια true blood ειναι λιγο για τον πέο

Βλέπω τις γκόμενες με τις περιποιημένες γάμπες και τα καινούρια τακούνια τους, βλέπω και τους κλαρινογαμπρούς παρασυρμένους από την μόδα και τα τρέντυ να χορεύουν μαζί τους και να τις χουφτώνουν, και καταβάθος τους λυπάμαι.

Καημένα ανθρωπάκια είναι, άμα τους έβαζες ούτε μια διαφορική δεν θα μπορούσαν να λύσουν

το πρόβλημα με τα trolling attempts αυτού του είδους ειναι οτι το κάνετε υπερβολικό. Ρίξε ενα πόστ 99% legit και 1% trolley , τώρα φαίνεται οτι κάνεις πλάκα

το ειιχα διαβάσει στο γριμόριο της Τσιρλέντια , το εγχειρίδιο για καλαπούρι

Περίπου 21/25 (τα άλλα 5 δεν ορίζονται).

Αλλά δεν είμαι αντικοινωνκός, οι άλλοι είναι.

7pFPL.gif

τυχαία άνοιξα το λινκ και στα προτεινόμενα δίπλα έχει ένα τραγούδι που λέγεται καβατζόπουστας. νταξ μπήκε με τη μία στο λεξιλόγιο μου αυτό το μαργαριτάρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...