Valerie_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Έχουν σταματήσει τα γκρι χρόνια τώρα. Εννοώ πολλά χρόνια.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πάλι καλά Ελπίζω πάντως να παίζει έκπτωση για πολλά μαζί αλλιώς την κάτσαμε
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Άμα γίνουν 2-3 σε μια επίσκεψη λογικά θα πέσει η τιμή ε; Ξέρεις και άμα μετά θα φαίνεται; Στα μπροστινά δηλαδή δεν πιστεύω να βάζουν τα γκρι; Λογικα. Δυσκολα να σου κανει 2-3 μαζι παντως.. Στα μπροστα βαζουν λευκα, πιο πισω βαζουν τα μεταλλικα που κρατανε περισσότερο.. Βασικα αν ειναι σωστός/η επαγγελματιας πισω θα σου βαλει μεταλλικο γιατι αλλιως μπορει να τρεχεις και να μην φτανεις.. Και εγώ 2 σφραγισματα εχω κανει αλλα εχει μια ταση ο γιατρός μου να εξηγεί τη διαδικασια. 1
GreekMonkey Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μπροκολάρα ρε. Πωπω γαμάτο βγήκε. Ακούω κάτι χρατς χρούτς. Ελπίζω να μην ειναι ζουζούνια που τα συνθλίβω. 2
gatokoritso Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ όλα άσπρα τα έχω. Μα καλά πόσα σφραγίσματα έχεις να κάνεις? Τι στο καλό τόσες τρύπες? Πόσα ζαχαρωτά έτρωγες
GreekMonkey Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Απαντήστε λίγο για το μπρόκολο γκαιζ. Και κάτι άλλο. Έχω μια διαίσθηση πως η γατοκόριτσο είναι καλό γκομενάκι εμφανισιακά. 2
GreekMonkey Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά δεν το πλυνα όντως. Next Time. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά δεν το πλυνα όντως. Next Time. Deja vu, τα ίδια είπα σε πρώην μου, στο τέλος του μονόλογου, έγινα πρώην της. Δε μιλάγαμε για μπρόκολο. 4
revolver1990 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 omg Δεν σε βλέπω καλά viper...εισιτήρια έκλεισες?
GreekMonkey Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Greek δεν τα έπλυνες?αχαχαχα!! Τα άφησα 10 λεπτά σε νερό με ξύδι. Αλλά θέλει βρυσούλα το πράγμα μάλλον. Εμένα λέει βάιπερ ο μεθυσμένος;
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ζαχαρωτά όχι. Αλλά έτρωγα γκοφρέτες, πατατάκια κλπ σκατά μέχρι τα δόντια να γίνουν έτσι Πάνω κάτω. Και τα άφηνα έτσι
revolver1990 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Τα άφησα 10 λεπτά σε νερό σε ξύδι. Αλλά θέλει βρυσούλα το πράγμα μάλλον. Εμένα λέει βάιπερ ο μεθυσμένος; Μωρή σε έκανα παράθεση? Είχε δηλώσει το viperoni ότι θα κλείσει εισιτήρια....now is the time?
GreekMonkey Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πρόσεχε πως μου μιλάς, θα τις παίξουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις