Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξερει κανεις απο ισοτιμια ευρω δολλαριου; Θα ξαναπεσει το ευρω ή τσαμπα περιμενω να τα τραβηξω απο το paypal? Γμτ γιατι δε τα τραβηξα τη κυριακη......γιατιιιιιιιι; :cry:

Δημοσ.

τι εικονα ειναι αυτη?

βαλε ενα gif της προκοπης..

Ε, παρακαλώ. Εσύ σαν αδιαμφισβήτητη τσαρίνα των gifs έχεις εκατοντάδες αποθηκευμένα σε απόθεμα. Εγώ μαζεύω άλλα.

• Like 3
Δημοσ.

Είδα το ποιο γλυκό ζουμπουρλουδικο φουντωτό σκυλάκι με τρία πόδια. Είμαι σίγουρη ότι αν το έβλεπε η evabb θα την εστελνε στα επείγοντα :P

Δημοσ.

Ξερει κανεις απο ισοτιμια ευρω δολλαριου; Θα ξαναπεσει το ευρω ή τσαμπα περιμενω να τα τραβηξω απο το paypal? Γμτ γιατι δε τα τραβηξα τη κυριακη......γιατιιιιιιιι; :cry:

Η διαφορά από την Κυριακή ειναι κάτι λιγότερο απο 0.015€. Πόσα δις μεταφέρεις με PayPal για να κάνει διαφορά;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η εξεταστικη παει χαλια

Πρυτανευει το εντονο στρεςς λογω πιεσης απο το σπιτι να τελειωσω γρηγορα συν του οτι διαφοροι φιλοι συμφοιτητες βλεπεις κοντευουν να τελειωσουν και εσυ (εγω) ακομα .

Αποτελεσμα, δε μπορω να διαβασω , εχω χασει καμια 5 κιλα , χλωμιασα και την αλλη φορα πηγα για εναν καφε και τρομαξανε επεθδη ετρεμα και ημουν ποκυ χλωμος .

Ελλειψη συγξεντρωσης και αδυναμια αφομοιωσης . Σε σημειο να σκεφτομαι την επθσκεψη σε ειδικο για διαχειριση στρεςς και επειδη σου μπαινει στο μυαλο οτι κατι δε παει καλα,εχεις προβλημα.

Για να την ψευδο-παλεψω παιρνω καθε μερα βιταμινες,απειρο καφε φιλτρου και ενιοτε οταν με πιανει ριγος, κανα ντεπον.

Αυτα τα ωραια φιλοι μου καλοι .

Και αυτα ειναι φαυλος κυκλος γιατι αποτελεσμα σχεδον μηδεν .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...