Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αχ ωραίο που είναι το χιονάκι.<br><br><br><br> Τεσπα πάω σούπερ να πάρω κάνα τσιπς και η lays έβγαλε τρεις mystery γεύσεις που τρώγοντας και βλέποντας τη συσκευασία μαντέυεις το φαΐ που εμπνεύστηκαν για να κερδίσεις πλλλλλουσια δώρα...αμα η γεύση είναι βλακεια τι θα τη κάνω τη πατάτα ρε ξυπνοπουλια?τσαντιστηκα κ πήρα σπόρια! Μόνο εμένα μου φαίνεται πιο παράξενο και από το χιόνι το ότι το γατοκόριστο θα πάει σούπερ στις 10 και μισή βραδιάτικα; Ε θα ψωνίζει απ'τα ΟΚ μάλλον. Guys guys guys παρελθοντικη αφηγηση σε ενεστωτα.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παλιογρουσούσηδες. Βρέχει Δε σε χαλασε. Τι, μονο εσυ χιονι κι εμεις τιποτα? Κι εσυ τιποτα λοιπον. Φαση κατσικα γειτονα κιετς 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αυτος ο ιος <=> OMFG! tNrj6e8 στο φουμπου εχει καταντησει αηδια ε.
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αυτος ο ιος <=> OMFG! tNrj6e8 στο φουμπου εχει καταντησει αηδια ε. εμεις εδω στο twitta δεν εχουμε τετοια προβληματα. 1
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Προς το παρον. θα εισαι και εσυ στο r8?
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 My lips are sealed and my fingers stuck
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 My lips are sealed and my fingers stuck in other news εχω μπει με cmd μεσα στον δισκο για να αλλαξω attributes. Επρεπε να ειχα βαλει gentoo...
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 40 ημερών, ενός φίλου. Το κοιτούσα και γέλαγα, δεν μπορούσα να σταματήσω, σίγουρα του δημιούργησα ψυχολογικά. Ελπίζω να μην το θυμάται όταν μεγαλώσει. 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Check out @TheTweetOfGod's Tweet: Well I don't believe in you either
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Άνετα! Αλλά ανοίγεις το τουιτερ μετά το μεσημεριανό ύπνο και σου βγαίνει αυτό... Λόττο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις