whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχαχααχαχαχαχα Ξες πως αν τα έχεις σε εξωτερικό σκληρό και κάποια μέρα ξεχαστείς και συνδέσεις το τηλέφωνο χωρίς να συνδέσεις τον σκληρό θα σου δημιουργήσει μπακαπ στο mydocuments και μετά θα αναρωτιέσαι τι σκατά έγινε ο σκληρός σου. Ότι ρυθμίσεις κι αν έχεις στο itunes, αυτό το κάνει επειδέτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Φίλος είχε μια τέτοια η οποία είχε και κοιλιά. Όμορφες καταστάσεις.....Έχω πετύχει κι εγώ τέτοια. #μησουτυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δε παιζει να υπαρχει η δεξια. Γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ωραίο το unbroken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Έχω πετύχει κι εγώ τέτοια. #μησουτυχει Βασικά ο αριστερός ο χονδρός με το **ζί μη σου τυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Χτες έχασα κάποιες ώρες από την ζωή μου βλέποντας τον Νόε και μου δημιουργήθηκε η απορία, ποιες ήταν οι γυναίκες του Άβελ και του Κάϊν... και φυσικά δεν με άφησε παραπονεμένο το ιντερ το νετ: Πού βρήκε ο Κάϊν την γυναίκα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Χτες έχασα κάποιες ώρες από την ζωή μου βλέποντας τον Νόε και μου δημιουργήθηκε η απορία, ποιες ήταν οι γυναίκες του Άβελ και του Κάϊν... και φυσικά δεν με άφησε παραπονεμένο το ιντερ το νετ: Πού βρήκε ο Κάϊν την γυναίκα του; Eζησε ο Adam 930 χρονια ?????? Τι τους ποτιζουν ρεεεεεεεε…….?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τι μαθαίνει κανείς βραδιατικα http://mashable.com/2015/01/30/care-bears-quarter-life-crisis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ο αλλος σκοτωσε τον αδερφό του και παντρευτηκε την αδερφη του, καλη φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 night crawler θα δω σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τι μαθαίνει κανείς βραδιατικα http://mashable.com/2015/01/30/care-bears-quarter-life-crisis/ It reminds me of this 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 <p>Ο αλλος σκοτωσε τον αδερφό του και παντρευτηκε την αδερφη του, καλη φαση. </p> Την αδερφή την δικιά του ή του σκοτωμενου αδερφού ; Και οι 3 ηταν αδερφια; Μιλαμε για αιμομειξία δηλαδή; Ή ήταν ετεροθαλή αδέλφια , οποτε κλάϊν; Και αν ηταν ετεροθαλη,η ετεροθαλιοσύνη ήταν αναμεσα στον ζωντανό και τον σκοτωμενο ; Στον ζωντανό και την αδερφή; Στον σκοτωμενο και την αδερφή; Χμμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Βλέπω εδώ και 2 μέρες παρόμοιο όνειρο.και το απογευμα που κοιμηθηκα το είδα.Οτι κοιμόμουνα και ήμουνα στην αθηνα λέει και ξαφνικά γίνεται σεισμος 9 ρίχτερ πρέπει να ήταν απο την ένταση που ένιωσα και το σπίτι πήγαινε δεξία αριστερά δεξία -αριστερά πολλές φορές και ΕΤΡΕΜΕ Η ΓΗ ΕΤΡΕΜΕ!!και μετά απο αυτό ξυπνάω.Αλλά το ένιωσα πολύ ζωντανό το όνειρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndoe2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα η ζωή μου είναι εφιαλτής και προσπαθώ να κοιμάμαι συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ανοίγω παράθυρο και δεν βλέπω τπτ. Επίσης, ο αέρας μυρίζει... Μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις