ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Edit : Κάτσε περίμενε δε βάζεις στο σκυλί το αφρόλουτρο αυτό, έτσι; τι λέει ο από πάνως; Οχι, έχει δικό του αφρόλουτρο. Εγώ μπανιαρίστηκα με αυτό και με έκοψε η λόρδα. 1
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 και αύριο λέει θα πάμε για wakeboarding με τη δουλειά. Τι σκατά το θέλουν το wakeboarding στο γαμωβορειο ατλαντικό. Θα παγώσουμε. Χάθηκε ενα πεηντμπολ. Ενα την αλλη τη μαλακία που εισαι στην πλαστικη τη σφαιρα και σε κουτρουβαλάνε στην πλαγια; Έπρεπε να είναι στο νερό; Ευτυχώς την Τετάρτη μας έχουν κλείσει βραδιά με μπυρωίνη στο Guinness storehouse. Ο άλλος λέει δεν κάνει τατού για να μπορεί να δίνει αίμα. :mellow: 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 και αύριο λέει θα πάμε για wakeboarding με τη δουλειά. Τι σκατά το θέλουν το wakeboarding στο γαμωβορειο ατλαντικό. Θα παγώσουμε. Χάθηκε ενα πεηντμπολ. Ενα την αλλη τη μαλακία που εισαι στην πλαστικη τη σφαιρα και σε κουτρουβαλάνε στην πλαγια; Έπρεπε να είναι στο νερό; Ευτυχώς την Τετάρτη μας έχουν κλείσει βραδιά με μπυρωίνη στο Guinness storehouse. Ο άλλος λέει δεν κάνει τατού για να μπορεί να δίνει αίμα. Και ηλίθιος και ανενημέρωτος καλά κ η γιαγιά μου λέει το τσιγάρο μπάφο και τους σίκλες ζάκια , δε μ κάνει εντύπωση το γιατί θέλει να κάνει τατού θα ηταν ποιο ενδιαφέρον αν επειδή σημαίνει κάτι γιαυτόν τότε ναικαλαενταξει αν επειδή του αρέσει έχει ωραίο σώμα κ ειναι η τελευταία πινελιά? ειναι το κερασάκι στην τούρτα ? ή ειναι φάση σα τις χοντρές που βάζουν χεζαμόλια + στολίζονται σαν λατέρνες για να ειναι όμορφες 2/10 ενω θα μπορούσαν να κόψουν τη μάσα, να ξεκολήσουν απο την tv και να μη βάζουν τίποτα και να φτάσουν 8/10 μετά απο καιρό ?
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Νομίζω έχεις εμμονές με καταστάσεις πάντως Κατάλαβες πως ψαρευω πληροφορίες ? με αυτή σου την αντίδραση πχ κατάλαβα οτι ειναι κοντινό σου προσωπο, θα μπορούσα να φτάσω να μάθω και τι σου ειναι χωρίς να ρωτήσω και ας μην θες να πεις λελ , δεν θα πω παραπάνω, its my hobby on the internets , δε φταίω γω , το pc ειναι παλιό κ δε παίζει games γιαυτό φτιάχνω δικάμ 2
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Επιγόντως υπότιτλους για penny dreadful....περιμένω να το δω μαζί με ΤΒ από το πρωί god damn me. αν εχεις την επιλογη να το δεις χωρις, τοτε δες το χωρις and consider yourself lucky 1
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πισω στη ζεστη πάλι Αλλες 4 μερουλες και επιστρέφω
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κατά τα άλλα, γυρνάς στο σπίτι απο τη δουλειά. Μπορεί να μη βρεις ουτε ενα πιάτο φαΐ, αλλα δόξα τω Θεω εχεις αφρόλουτρο με "λευκό ροδάκινο και νεκταρίνι"...! ΑNHLIKO παιδί και δε σε ταΐζουνε?? Fatus olus! 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/33707/ti-allazei-stin-apostoli-dematon-apo-ta-elta Τι,κάνουν αλλαγές για καλό; - Ορίζονται τα μικροδέματα/μικρά πακέτα, που αποτελούν την πλειονότητα των παραγγελιών του ηλεκτρονικού εμπορίου, ως νέα κατηγορία ταχυδρομικών αντικειμένων, και προσδιορίζεται ο ασφαλής τρόπος διανομής τους.
kuzko21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 οταν θα πληρωνεις αλλη τιμη για το νεο προιον τους , θα σου πω εγω για ποιανου καλο το εκαναν.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 @Κθου, τι εναλλακτική να έχεις αν δεν το βρίσκεις αλλού. Εννοώντας οnline... δεν παίζει εδώ (δεν έχω ιδέα τι είναι βέβαια) σε σχετικά τοπικά μαγαζάκια; Ρυθμιζόμενο χερούλι είναι, που πιάνει με βίδα. Μωρέ το βρήκα πιο μετά από κίνα, αλλά είναι και από πολύ βαθειά. Άντε να'ρθει. Εσύ με την περίπτωση που έφαγες πακέτο από το paypal, 80 έουρα, έβγαλες καμιά άκρη ή κλάμα; κθουλου βρες πακετ φοργουορντερ. δωρεαν ειναι τα μεταφορικα προς αγγλια. Πως ακριβώς δουλεύει αυτό; Το παίρνει μια εταιρία και μου το στέλνει μετά; Και πως θα το πάρει αυτή από το ebay, χωρίς μεταφορικά; Πες λίγα παραπάνω γιατί θέλω να πάρω κάτι από άμαζον αμέρικα και φοβάμαι το τελωνείο γιατί είναι πάνω από 100€. Με αυτήν την εταιρεία το γλυτώνω ή όχι;
kuzko21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ^δεν ειναι οτι θα το παρει αυτη απο το ebay χωρις μεταφορικα , απλα στην χωρα που ειναι η συγκεκριμενη υπηρεσια ο αποστολεας δεν χρεωνει μεταφορικα (στην περιπτωση σου βλ. Αγγλια). Πρακτικα εσυ θα πληρωσεις τα μεταφορικα απο Αγγλια-Ελλαδα και την αμοιβη του forwarder. για τελωνειο δεν ξερω , αν και δεν νομιζω να το γλυτωνεις.
gavros10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το εκανα πολυ καυτερο το φαγητο... γιαουρτακι;
scullyist Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ρυθμιζόμενο χερούλι είναι, που πιάνει με βίδα. Μωρέ το βρήκα πιο μετά από κίνα, αλλά είναι και από πολύ βαθειά. Άντε να'ρθει. Εσύ με την περίπτωση που έφαγες πακέτο από το paypal, 80 έουρα, έβγαλες καμιά άκρη ή κλάμα; Εντάξει, αφού το βρήκες, αν δεν επείγει πραγματικά μην τον λυπάσαι τον χρόνο (εκτός κι αν βρεις άκρη με το σύστημα που συζητάτε, βέβαια). Εγώ no κλάμα, επεισοδιακά μεν και μου βγάλανε την ψυχή αλλά τα βρήκα με το paypal στο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις