Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αχόρταγο κορίτσι γαμώ το κέρατο, ούτε ο Γαρδέλης στα νιάτα του δεν τα λεγε αυτά χωρίς να γελάει. 5
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μαρέσει που λέτε "τι έχουν πάθει όλες με αυτό" και πάτε μετά και τα διαβάζετε όλα. Μάζα. Πλεμπ.
mary Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μαρέσει που λέτε "τι έχουν πάθει όλες με αυτό" και πάτε μετά και τα διαβάζετε όλα. Μάζα. Πλεμπ. ε και τι να κανω; Να μενω εκτος συζητησης;;; Α;;; Να με πουν και αντικοινωνικη; Α;
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 διαβασε τη περιληψη απο το wiki και κανε πως το εχεις διαβασει.δεν ειναι αναγκη να περασεις αυτο το γολγοθα.ε τι στο καλο και για τα κομματα μιλανε?εκτος και αν λεω εκτος σε αρεσει το βιβλιο και δεν το παραδεχεσαι. 2
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ακομα και ο trejo κανει σαν ντιβα... http://youtu.be/rqbomTIWCZ8 σπερες 1
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το πηρα δωρο στην γυναικα του φιλου μου.Ομολογω, δεν ηξερα οτι ειχε πικαντικο περιεχομενο, απλα μου το προτεινε ο βιβλιοπωλης.
mary Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 διαβασε τη περιληψη απο το wiki και κανε πως το εχεις διαβασει.δεν ειναι αναγκη να περασεις αυτο το γολγοθα.ε τι στο καλο και για τα κομματα μιλανε?εκτος και αν λεω εκτος σε αρεσει το βιβλιο και δεν το παραδεχεσαι. Καλέ τώρα το διαβαζω. Εφτασα στην 140+ σελιδα. Η πρωτη sex scene. Δεν ξετρελαθηκα. Το πηρα δωρο στην γυναικα του φιλου μου.Ομολογω, δεν ηξερα οτι ειχε πικαντικο περιεχομενο, απλα μου το προτεινε ο βιβλιοπωλης. Νομιζω πως ο φιλος σου θα σε ευχαριστει μετα.
revolver1990 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το Λιονταρι Της Ερημου Κάπου σ'ένα γραφικό σοκάκι της Καζαμπλάνκα, η Νταιάν είχε πέσει στα χέρια αδίστακτων απαγωγέων.Ο περήφανος, ατρόμητος σείχης Καρίμ αλ Ραζί είχ παίξει τη ζωή του κορόνα γράμματα για να την απελευθερώσει.Τώρα καθώς διέσχιζαν οι δυο τους την απέραντη, καυτή έρημα, η Νταιάν θα 'πρεπε να τον εμπιστεύεται απόλυτα.Κι όμως, κάτι πάνω του τη φόβιζε. Ισως τα διαπεραστικά σκοτεινά μάτια του. Ίσως η ακατανίκητη έλξη που ένιωθε για κείνον....Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχε δει ποτέ του ο Καρίμ. Με την πρώτη ματιά, κατάλαβε πως ήταν βγαλμένη απο τα όνειρα του. Είχε υποσχεθει στον πατέρα της να την οδηγήσει πίσω σώα και αβλαβή. Αλλά τώρα ήθελε να την κρατήσει για τον ευατό του..... φαπ φαπ Γιατί τα καλά τα στόρις τα κ@υλωτικά είναι έτσι. bonus
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αυτή παίζει να έχει περισσότερες τρίχες από αυτόν... 3
pavlos1908 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Θυμάται κανείς το βίντεο που πάει ο ζωιδακης σε μια πρωινή εκπομπή και κερναει ρακι και μεθαει ένας στο πλατω;
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 τον θέμη λες; στο μες στην καλη χαρα ηταν νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις