GreekMonkey Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Έλα ρε τρελέ. Εσύ το έβγαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Greek F16 fighter jet crashes at Albacete airbase in central SpainA Greek F16 fighter jet has crashed at the Albacete airbase in central Spain, according to the Defense Ministry. Two pilots have reportedly been killed and 10 other people injured. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Γολγοθάς. Σταύρωση. Επιτάφιος! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 έπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndoe2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 τι βλακας θεε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ανέκδοτο -το είδες τον Τσίπρα? 40 χρονών με δύο παιδιά και πρωθυπουργός -άσε με ρε μάνα /Ανεκδοτο Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 εκεί που βρέχει ήρεμα και γλυκά ξαφνικά λάμψη και ΜΠΑΜ! κλασικά πέφτει το ρεύμα και λέμε νταξ συμβαίνει θα έρθει σε 5-10 λεπτά.. μιάμιση ώρα μετά μου στέλνει κάποιος αυτό. Πάλι καλά που δεν έπεσε σε άνθρωπο και το τράβηξε ο μετασχηματιστής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ο συγκατοικος εξ αγγλιας(ποη ηρθε να ψηφισει) με εριξε ακυρο. Ετσι τωρα εχω ενα κενο και πινω τον καφε μου στα σταρμπακσ στην κοραη. Αν καποιος α) δει το μνμ και β)περναει απο δω κοντα και γ) ψηνεται ας περασει, πανω καθομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 με ποναει ο θωρακας.ουαι και αλιμονο αν αρρωστήσω! παω να πιω 20 κιλα τσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Greek F16 fighter jet crashes at Albacete airbase in central Spain A Greek F16 fighter jet has crashed at the Albacete airbase in central Spain, according to the Defense Ministry. Two pilots have reportedly been killed and 10 other people injured. Σημερα ημουν στο νοσοκομειο το πρωι που εγιναν γνωστα τα ονοματα των πιλοτων. Και ο ενας απο τους δυο ηταν πρωτος ξαδερφος μιας κοπελας που δουλευει εκει στη γραμματεια. Μολις το εμαθε το τι ακολουθησε δε περιγραφεται....... Καλο ταξιδι να χουν τα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Εχω την νοσηρή υποψία οτι θα βρέξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 ^ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Σημερα ημουν στο νοσοκομειο το πρωι που εγιναν γνωστα τα ονοματα των πιλοτων. Και ο ενας απο τους δυο ηταν πρωτος ξαδερφος μιας κοπελας που δουλευει εκει στη γραμματεια. Μολις το εμαθε το τι ακολουθησε δε περιγραφεται....... Καλο ταξιδι να χουν τα παιδια ο ένας είχε κ νεογέννητο , κρίμα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Λιονταρίνες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Σκοτεινός ο ουρανός και δεν βρέχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις