GreekMonkey Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Λεβέντες μου, τι κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ΧΠ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Χρόνια Πολλά ριβόρβα! Να τα 100σεις ρε και στα 80 σε ευχομαι με μια κοκκινομάλα 22αρα διπλα. Σοβαρά τώρα;;;;; Αυτό το πράγμα είναι άνθρωπος; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=781249155299762&set=pb.100002440533254.-2207520000.1422153358.&type=3&theater Η ερωτηση επρεπε να ναι: Που πουλαν 2-3 τετοιες να βολευτουν μερικοι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 χρόνια πολλά revo να τα χιλιάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Χρόνια Πολλά ριβόρβα! Να τα 100σεις ρε και στα 80 σε ευχομαι με μια κοκκινομάλα 22αρα διπλα. Εδω ειμαστε γατοκοριτσο. Εσυ πηγες ψηφισες; Η ερωτηση επρεπε να ναι: Που πουλαν 2-3 τετοιες να βολευτουν μερικοι; όμορφη ειναι σε νορμάλ βάψιμο αλλα έριξε τρελό σοβατεπί + photoshop και μοιάζει σαν πορσελάνη no comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Παντόφλες, αυτό το φουτεράκι χωρίς γιακά με τα κουμπάκια και βιταμίνη C. To ζω στα στενά σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 viper να μας φέρεις toblerone ρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 viper να μας φέρεις toblerone ρε ποτε δεν καταλαβα το κολλημα του γκοσμου με αυτη την μαρκα κοιτα να δεις που σε λιγο καιρο θα πρεπει να ξερεις mma για να ανεβεις τα σκαλια της εξουσιας... http://venturebeat.com/2015/01/25/ceo-fight-club-why-one-software-exec-became-an-mma-cage-fighter/ σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ποτε δεν καταλαβα το κολλημα του γκοσμου με αυτη την μαρκα γιατι εχεις μια νοστιμη σοκολατα που για να καταφερεις να τη φας πρεπει να σπασεις τα μισα δοντια.ο κοσμος το βλεπει σαν challenge.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εγώ το πρωί που πήγα να ψηφίσω ηταν ενας αγχώδης γραμματέας και του έκανα πλάκα μου δίνει τα ψηφοδέλτια μια θείτσα μου λέει εσυ εισαι ο... ?? ναιειιιιι της λέω μου τα δίνει κ με κοίταγε λες κ ειμαι περίεργοςμπαίνω στο παραβάν και τους φωνάζω μετά απο κανα 2λεπτο , ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ 5 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΑΖΩ ΕΤΣΙ ??????????!Ακούω τον τύπο να πετάγεται απο την καρέκλα ΟΧΙ ΟΧΙ 3 ! 3 !!!!! ζιιιιιιιιιιιιαααααααααααααχχχχαχαχ κάνω , νταξ μεγάλε καλά που ρώτησα γιατι δε βλέπω οδηγίες χρήσης ρίχνω το φάκελο , γυρνάω να φύγω και με κοιτάγανε σα μαλάκες , αλλα η γκομενίτσα απ την απέναντι αίθουσα μου χαμογελούσε μάλλον αυτοί ηταν περίεργοι ΜΜΜμμΜμμμΜΜβγαίνω να φύγω κ βλέπω ενα μπατσάκο κανα 22-23 χρονών ? μόνος του βολόδερνε ρε μπζιλέ σου πω του λέω , έρχεται κοντά με απορία ..-κάτι μυρίζει , δε πιστευω να το σκασες ε ?...με κοιτάει σε φάση , γελάω κ γυρνάω κ φευγω πάει η μάνα μου να ψηφίσει κατα τις 9 και όπως έρχεται μου λέει ενα αστυνομικό είχανε μόνο , ενα παιδάκι πάνω κάτω στην ηλικία σου , που άλλες χρονιές που φέρνανε μέχρι κ φαντάρους και το καψερό ηταν μες τα νευρα , μόνο του το αφήσανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 δεν θα μπω στο πειρασμο. δεν θα κανω πολιτικα σχολια. δεν θα φαω μπαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αυτό είναι το σύμβολο του νέου shekel, του νομίσματος του Ισραήλ.Oy vey!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά έλεγα να βγω, δε θα σβήσω τπτ. u dig? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το λοιπόν, για να μη μου στεναχωριέται ο νίκοτς που δεν μπορεί να πει καλημέρα, έγινε μια προσπάθεια να διαγραφούν τα άμεσα και έμμεσα πολιτικά σχόλια. Εφόσον ξέφυγε κάτι, προσπεράστε το ή ενημερώστε, μην το θεωρήσετε πάτημα να συνεχίσετε στο ίδιο κλίμα. Εάν χρειαστεί να διαγραφούν ξανά πολιτικά μηνύματα, θα τα ακολουθήσουν και οι συντάκτες τους. Βέβαιος για τη συνεργασία σας, ευχαριστώ και καλημερίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις